V únoru čeká některá znamení pořádná dávka smůly. Panny budou mít smůlu ve vztazích a Střelci zase na pracovišti

V únoru čeká některá znamení pořádná dávka smůly. Panny budou mít smůlu ve vztazích a Střelci zase na pracovišti
Zajímá vás, co nového si pro vás připravil měsíc únor? Mnozí z nás mohou očekávat náročné období a úbytek energie. Někdo ale také už koncem měsíce pocítí zlepšení ve všech oblastech života. Zjistěte, zda právě vás nečeká v únoru nejvíce smůly. 

Zimní období bývá pro mnoho z nás náročným obdobím, cítíme se více vyčerpaní a naše nálada je často na bodu mrazu. Na někoho z nás má zima větší dopad a to se také projevuje negativním rozpoložením. Únor však přináší pro mnohé z nás novou etapu a musíme se připravit na nové změny. Některá znamení zvěrokruhu ale také čekají smolné dny a je potřeba se proti všem negacím dobře ozbrojit.

Býk 21. 4. - 21. 5.

Zrozence ve znamení Býka čekají tento měsíc jisté překážky a emocionální rozpolcenost. Naštěstí to bude pouze dočasný stav a čekají vás i pěkné chvíle s opačným pohlavím. Je zapotřebí si ale dávat na různé komplikace pozor. Můžete se zaplést do milostných vztahů a chvíli nebudete vědět, jak z toho ven. Je potřeba dát všemu volný průběh a cesta se před vámi sama ukáže. Může se vám taky nahromadit více povinností a budete z toho brzy unavení.

Tento měsíc se vám zejména vyplatí být trpělivý a netlačit na pilu. Snažte se více odpočívat, všechno má svůj čas. 

Býci musí dát v únoru věcem volný průběh a cesta se jim ukáže, Zdroj: RSplaneta/ Shutterstock

Rak 22. 6. - 22. 7.

V novém měsíci zrozence Raka čekají různá úskalí a smolné dny. Zatímco vás mohou čekat příjemné chvíle s protějškem, na druhé straně se toto jiskření může ve vteřině změnit. Na vině je vaše chování a přístup k druhým, které může všechno rychle pokazit. Vaše jednání může být nyní dosti popudlivé až nevhodné, což se druhým vůbec nebude líbit. Také v pracovní oblasti vás mohou čekat neshody kvůli vašemu laxnímu přístupu.

Docházejí vám nápady a vaše produktivita je skoro na nule. Na chvíli vám bude připadat, že se vám v ničem nedaří. Najděte si činnost, při níž dobijete baterky a vyčistíte si hlavu. Vyvarujte se zejména unáhleným rozhodnutím.

Lev 23. 7. - 22. 8.

Na Lvy čeká v únoru hned několik zajímavých výzev, ale také nepříznivé překážky, které vám mnoho plánů zkomplikují. Se vším se nakonec poperete, ostatně jako vždy se všemi komplikacemi. Během tohoto měsíce vám mohou dojít síly a budete velmi přepracovaní.

Také budete hůře zvládat stresové situace, což vám může různá jednání ztížit. Zkuste se více věnovat svým blízkým a zaměřte se na společné chvilky a dočerpejte energii. Dopřejte si nějaké malé radosti, které jste si dlouho odpírali a naplánujte výlet nebo nějakou cestu za poznáním.

Panna 23. 8. - 22. 9. 

Lidé ve znamení Panny si musí tento měsíc dát pozor na některé komplikace. Jste velice ambiciózní a jdete si cílevědomě za svým a ačkoli jste měli na vše dosud dostatek energie, v únoru pocítíte změnu. Začne vám docházet energie a velmi brzy začnete veškeré povinnosti odkládat. Co se týče vztahů, tento měsíc se vám bude také lepit smůla na paty. Pokud jste ve vztahu, může tento přijít velký zlom. Přijde nedorozumění a je také možné impulsivní ukončení.

Během února budete také více podléhat stresu, což se projeví na všech oblastech života. Zkuste se více soustředit na hezkou budoucnost a těšte se z toho, že se vše brzy obrátí k lepšímu. Snažte se také více odpočívat a dopřát si na vše dostatek času, jinak hrozí naprosté vyčerpání a zhroucení. 

Pannám hrozí vyčerpání, Zdroj: eggeegg/ Shutterstock

Střelec 23. 11. - 21. 12.  

Střelcům v únoru nepřeje zejména láska. Pokud už dlouhodobě hledáte ideální protějšek, ani tento měsíc vám moc štěstí nebude přát. Nesmutněte, vše se může obrátit koncem měsíce, kdy konečně můžete narazit na vhodný protějšek.

V práci můžete pocítit nestabilitu a nepochopení. Ke svému nadřízenému zaujmete postoj, který se mu nebude příliš zamlouvat. Chtěli byste se posunout a finančně si přilepšit, což se vaším urputným jednáním nemůže uskutečnit. Záhy si však uvědomíte, že vaše chování nebylo na místě a začnete své chyby napravovat. Vaše snaha a píle může vše brzy vrátit do starých kolejí. Celý měsíc bude o vyrovnání a znovu nalezení svého já, což vám nakonec pomůže pro další životní etapu.

Zdroje článku: