Výhled na rok 2023: Předpověď podle magických zrcadel pro každé znamení

Výhled na rok 2023: Předpověď podle magických zrcadel pro každé znamení
Věštění z křišťálové koule zná asi každý, ovšem dnes se podíváme na předpověď pro rok 2023 podle magických zrcadel. V nich se od pradávna hledaly odpovědi na různé otázky, které lidstvo trápily.

Zpravidla má zrcadlo tmavou barvu, abych v něm já nebo jakýkoliv jiný věštec dokázal vidět důležité vize. Zajímá vás, na co se těšit v roce 2023 a čemu se třeba vyvarovat? Tato předpověď přináší přesně takové informace z magických zrcadel, které potřebujete vědět.

Beran (21.3. - 20.4.)

V roce 2023 si dávejte pozor na své zdraví. Nejspíš absolvujete některé preventivní vyšetření nebo budete muset zajít z jiného důvodu k lékaři, ale nenechte si dělat jiná vyšetření než ta, která jsou nutná. Jenom vy víte, jak se cítíte ve svém těle, a jak o něj pečujete. V práci se bude dařit, najdete v ní stabilitu a zázemí. Co se týče vztahů, tak na ně nebudete mít tolik času, raději se věnujete svým koníčkům. 

Býk (21.4. - 21.5.)

Máte jasno v tom, komu věřit, pokud jde o práci a finance? V roce 2023 otevřete toto téma a zjistíte, že vás někteří lidé zneužívají a jiní by zase zasloužili větší odměnu. V partnerství čekejte novou jiskru a příjemné nečekané změny. Magická zrcadla také předpovídají klid a pohodu, pokud jde o majetek a osobní život. Zkrátka to bude rok, kdy si konečně odpočinete.

Blíženci (22.5. - 21.6.)

V předchozích letech jste věnovali hodně úsilí tomu, aby vás ostatní obdivovali a měli rádi. Konečně začnete sklízet ovoce, ať už mezi přáteli nebo v práci. Vaše osobnost bude žádoucí a přitahována tam, kde vám bude dobře. Mějte na paměti, že ale nemusíte být všude a ani to nelze, pořád jste jedna osoba. Naučíte se tak říkat ne, za což vás ocení i partner/ka

Rak (22.6. - 22.7.)

Během prvního čtvrtletí čekejte odpočinek, po předchozím roce si zasloužíte zvolnit. Zhruba od dubna ale čekejte nový příval energie a velké pracovní nasazení. Také vám přijde do života několik nových lidí, díky kterým přehodnotíte některé staré zvyky a hodnoty. Bude to rok plný sebepoznání. 

Lev  (23.7. - 22.8.)

Práce, práce, práce. Máte pocit, že nic jiného za poslední roky neznáte. V roce 2023 ale přijde několik impulsů, které vás donutí tento fakt změnit. Začnete pociťovat možná únavu, zdravotní problémy nebo kritiku od blízkých. Dovolte si zvolnit co nejdříve a uvidíte, že se najednou začnete cítit mnohem více v klidu a začnete si užívat i jiné oblasti života. 

Panna (23.8. - 22.9.)

Rok 2023 pro vás bude velmi zásadní. Jak se říká - otevřete konečně ve spoustě věcech oči. Nebude to nepříjemné, spíše necháte minulost být a začnete žít úplně od znovu podle nových, vámi nastavených pravidel. Těšte se na velký příval peněz, ale i nových přátel. Dejte si pozor na žárlivost a vztek od blízkých, ne všichni váš úspěch dokáží unést. 

Váhy (23.9. - 23.10.)

V roce 2023 budete podle magických zrcadel řešit především partnerství. Nezapomínejte, že je velmi důležitá upřímná komunikace. Stavte ale vždy sebe na první místo. To, že někoho milujete ještě neznamená, že budete ve všem ustupovat. Budete tedy hodně pracovat na svojí sebe hodnotě. Pomohou vám noví přátelé nebo aktivity, zkuste tenis, tanec nebo bojové umění. Potřebujete najít nové tváře sama sebe. Když si začnete vážit sami sebe, stoupnete i v očích ostatních. 

Váhy, nezapomínejte že je v partnerství důležitá komunikace, Zdroj: Cristina Indrie/ Shutterstock

Štír (24.10. - 22.11.)

V roce 2023 dbejte hlavně na to, aby vztahy ve vaší rodině byly v pořádku. Pokud se totiž cokoliv stane v práci nebo jinde, rodina je váš záchytný bod, kam se kdykoliv můžete vrátit a říct si o pomoc. Zapomeňte tak na falešné kamarády nebo lidi, kteří vás chtějí jenom využít. Co se týče vašeho partnerského života, naučte se v roce 2023 více říkat, co chcete a po čem toužíte. Okořeníte tak váš vztah a budete oba šťastnější. Nezadané jedince čeká nové seznámení, díky kterému pocítíte zamilování. 

Střelec (23.11. - 21.12.)

Proč neustále řešíte ostatní? Proč vás zajímá, co mají druzí nebo jak se oblékají? V roce 2023 zjistíte, že se svým životem nejste úplně spokojeni, a proto máte tendenci řešit všechny a všechno okolo. Zkuste si začít vést deník nebo najít kouče, abyste se dokázali znovu ponořit do svého nitra, takto to totiž dál nejde. Cítíte se nespokojení sami se sebou, ale i okolí přestává mít trpělivost na vaše výkyvy nálad. Zkrátka se můžete těšit na takovou životní inventuru v roce 2023, kterou potřebujete jako sůl. 

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Všechno začíná v rodině. V roce 2023 se budete muset vracet hodně do minulosti a řešit své bolístky až z dětství. Některé traumata se totiž začínají objevovat zrovna v tomto roce a v situacích, kdy jsou nejméně žádoucí - při pracovní schůzce nebo na rande. Prohloubíte vztah se svými rodiči nebo prarodiči. Ale pamatujte, že nemusíte změnit jejich postoj, ale hlavně musíte pochopit vaše pocity vůči nim a zpracovat ty negativní - vztek, smutek, zrada nebo křivda. Jakmile na sobě začnete pracovat, v druhé polovině roku začnete vidět výsledky v podobě hezčích vztahů a jednodušší komunikace v práci. 

Kozorozi si budou řešit bolístky z dětství, Zdroj: Dragana Gordic/ Shutterstock

Vodnář (21.1. - 20.2.)

V posledních letech jste zažili hodně trápení, potřebujete zase začít věřit lidem, ale i institucím a celkově životu. Odhoďte zbytečné strachy, křivdy a stará zranění, začněte více vnímat přítomný okamžik a řídit se podle svých vlastních pocitů. Možná jste je až příliš potlačovali, a to kvůli společnosti, ve které žijete. Rok 2023 v tomto bude neúprosný a dá vám jasně najevo, že musíte žít podle vlastních emocí a intuice, jinak se nebudete cítit dobře psychicky, ani fyzicky. Neřešte, co ostatní, musíte se zaměřovat sami na sebe. 

Ryby (21.2. - 20.3.)

Rok 2023 pro vás bude klidným pokračováním předchozích let. Nečekejte nějaké závratné změny, spíše se utvrdíte v tom, že vše děláte správně a můžete být na sebe hrdí. Zažijete ale určité dobrodružství, ať už to bude dovolená v zahraničí nebo zážitkový dárek na vaše narozeniny. Užívejte si každodenní rutinu a hledejte radost v maličkostech, jako je dobrá káva nebo teplá sprcha. 

Zdroj článku:
  • Autorský text