Týdenní horoskop od 25. ledna: Blahodárný odpočinek, uzdravení a nové vyhlídky

Týdenní horoskop od 25. ledna: Blahodárný odpočinek, uzdravení a nové vyhlídky
Energie blížícího se úplňku nás vybízí k odpočinku a k činnostem, které už dlouho plánujeme. Chystáte-li se už dlouho ke změně profese nebo překonat stud a někoho oslovit, je právě nyní ten nejvhodnější čas.

Beran

Na začátku týdne budete mít energii k uzdravení či přijetí důvěry v oblastech, kde si nejste jistí. Během tohoto týdne bude pokračovat vaše propojení s finančním sektorem. Můžete vidět příležitosti k investicím nebo se rozhodnout pro spořicí účet. Dejte si pozor na žárlivé scény, při čtvrtečním úplňku se můžete cítit lehce opomenuti.

Býk

Býci, oddechněte si, náročná doba je za vámi. Odvažte se změnit to, co jste v uplynulých týdnech načali. Hvězdy jsou změnám nakloněny, ale je důležité rozhodnout se včas. Ve čtvrtek vás čeká příjemná odměna, dopřejte si odpočinek v rodinném kruhu.

Čtěte také: Horoskop na rok 2021: Blíženci budou čelit výzvám, Kozorozi praští s prací. Co čeká vaše znamení?

Blíženci

Blíženci, už je to tady! Jste nabití energií a nastává období, kdy můžete prospět vašim přátelům. Rozhlédněte se kolem sebe, zda někdo z vašich blízkých nepotřebuje povzbudit dobrým slovem. Uprostřed týdne se vše z ničeho nic změní. Možná se budete chtít vydat na dobrodružnou cestu, máte nejlepší příležitost. Jen nezapomeňte obeznámit rodinu.

Rak

Vaše úsilí z posledních měsíců se právě teď zúročuje. Přátelé jsou na vaší straně, připraveni podpořit vaše rozhodnutí. Dejte se do toho, právě nyní je nejlepší příležitost. Jen pozor na známé, kteří vám mohou předhazovat vaše slabosti. Takovým lidem se vyhněte a držte se svého cíle. 

Čtěte také: Které zvíře vám dodá energii podle vašeho horoskopu

Lev

Cítíte-li se poněkud nervózně, je to způsobeno propojením minulého s budoucím. Nevyhýbejte se starým známostem a nedořešeným záležitostem. Nastal vhodný čas na rozhovory, kterým jste se dříve vyhýbali. Věřte si, jste na dobré cestě. Během týdne ucítíte příval nové energie. Avšak ke konci týdne buďte opatrní v komunikaci, zejména na sociálních sítích. Vše, co o sobě sdělujete se může velmi rychle rozšířit. 

Panna

Právě teď je vhodný čas k naučení nového rituálu. Zkuste vstát o hodinu dříve, zacvičit si, v klidu se nasnídat nebo se jít projít. I malou změnou dokážete velké věci. V tomto týdnu se stane něco ohromného, dostanete se na prestižní školu, rozhodnete se vydat na cestu kolem světa nebo utečete s novým partnerem. Stojí při vás všichni svatí. Šťastnou cestu! 

Čtěte také: Druidský horoskop: Objevte moudrost keltských stromů

Váhy

Je čas se uvolnit a popustit uzdu vaší kreativity. Vytáhněte papíry a barvy, zahrajte si s dětmi hru nebo se dejte pořádně do gala, i kdyby vás čekala schůzka pouze na Zoomu. Uprostřed týdne máte skvělou příležitost zapojit se do komunity ve vašem okolí a pomoct tak lidem, kteří jsou v nouzi. 

Štír

Oproti silným energiím v týdnu minulém, si tento týden odpočinete. Nechte se namasírovat, ponořte se do vonné koupele nebo si otevřete láhev vína. Ve čtvrtek můžete čekat povýšení nebo zvýšení platu. Pokud hledáte práci, využijte této energie a zašlete životopis na ty správné adresy.

Čtěte také: Ty nejlepší a nejhorší vztahy podle čínské astrologie

Střelec

Možná, že ve vaší rodině došlo v minulém týdnu k hádkám. Tento týden je dobrý na obnovení důvěry a vytvoření harmonického prostředí. Stravte spolu příjemné chvíle při stolní hře či společným výletem. Ve čtvrtek se zkuste na malou chvíli zastavit a uvědomit si, co vás v životě těší a co máte rádi. 

Kozoroh

Buďte opatrní na své jmění. Než si něco pořídíte, chvíli počkejte a uvidíte, zda věc, po které toužíte, skutečně potřebujete. Pocit štěstí z nových věcí je jen dočasný, ale jejich splácení se může táhnout dlouhé měsíce. 

Čtěte také: Střelec v milostném vztahu: S kým může vytvořit trvalý vztah a s kým je vhodné se raději jen kamarádit

Vodnář

Začátkem týdne čekejte omluvu od někoho, kdo vám ji už dlouho dluží. Možná si ji dlužíte sami? Slova léčí. Tím, že k sobě v myšlenkách hovoříte s láskou a úctou, zvyšujete své životní štěstí. Přemýšlejte o tom, co potřebujete, abyste se cítili milováni. Poté si nastavte laťku dostatečně vysoko a v žádném případě ji nesnižujte.  

Ryby

Ryby odpočívejte. Dopřejte si den jen se svou oblíbenou knihou, zůstaňte celý den v pyžamu nebo jen pozorujte sníh za okny. Je vhodná doba naplánovat si aktivity podporující vaše zdraví. Zařaďte do svého programu krátké cvičení nebo meditace, které vnesou do vaší každodennosti trochu pohody.