Flirtovací praktiky Panny: Prozkoumejte jejich tajemství

Flirtovací praktiky Panny: Prozkoumejte jejich tajemství
Člověk narozený ve znamení Panny rozhodně není ten, který Vás bude nahánět, pokud se mu líbíte. Ba naopak – je to tichý introvert, který s Vámi flirtuje nenápadně, tudíž ani nemusíte poznat, že se Vás pokouší sbalit. Jaké praktiky používá Panna při flirtování?

Neustále se na Vás dívá

Jakmile nekomunikujete, je dost možné, že odvrátí svůj pohled, jakmile to zjistíte. Ačkoliv se to nemusí zdát, Panna je silný introvert, který uvažuje logicky, a je pro ni nesmírně těžké vyjádřit svou lásku, proto ji musí vyjadřovat posunky. Jakmile spolu komunikujete, máte její plnou pozornost. Udržuje oční kontakt po celou dobu. V tu chvíli očekává, že Vás trkne a řeknete si, že tento pohled zřejmě není pouze přátelský, ale že k Vám cítí něco mnohem víc.

Bude se snažit být výjimečná, abyste si ji všimli, aniž by se Vám vnucovala

Na veřejnosti si vždy všimne, že jste poblíž. Vlastně Vás hledá, očima pátrá po okolí. Jakmile se ujistí, že jste v její blízkosti, snaží se být až příliš chytrá. Ptá se lidí, zda nepotřebují s něčím poradit. Jistě, taková je od přírody, ale pokud se Vás pokouší nepřímo zaujmout, ptá se dvojnásobně. Chce Vám dokázat, že ona Vám za to stojí, bez ohledu na to, zda je to Panna muž nebo Panna žena. Chce Vás zároveň ujistit, že je dost chytrá na to, abyste se na ni mohli kdykoliv spolehnout bez ohledu na to, kolik lidí bude stát proti Vám.

Na veřejnosti si vždy všimne, že jste poblíž, Zdroj: Antonio Guillem/ Shutterstock

Snaží se mezi Vás vnést romantiku

Není to nic převratného, nastolit romantickou atmosféru jí příliš nejde, a to zejména kvůli jejímu upřednostnění logického uvažování před citovými projevy. Až příliš sladké chování naznačuje, že se nechová obvykle, ale že k Vám něco cítí. Nepodstupuje riziko, že byste mohli odhalit, že se jí líbíte, pokud nemá jistotu, že Vy k ní cítíte totéž. Nicméně, pokud jste schopni číst mezi řádky a poznáte, kdy se někomu líbíte, usnadníte jí tím zbytečnou práci, pokud se jí přiznáte jako první.

V její přítomnosti se cítíte rozmazlováni

Přestože si můžete myslet, že to není pravda, neustále Vás přesvědčuje, že jste ten nejlepší a nejdokonalejší člověk, který kdy chodil po této planetě. Rozmazluje Vás slovy i činy, chce, abyste se cítili výjimeční. Podle Panny si to totiž zasloužíte a je to ta nejčistší pravda.

Chce být za každou cenu s Vámi

Dokonce ruší činnosti, které si naplánovala dopředu. U Panny se nestává běžně, že by měnila své plány. Jediný důvod, proč by to dělala, je její zamilovanost do Vás. Vyhledává všechny možné způsoby, jak Vás přesvědčit, abyste spolu trávili všechen volný čas. Má-li důležitou schůzku, ale Vy se zmíníte, že byste s ní chtěli jít ven, zruší své plány. Toto neudělá ani pro toho nejlepšího přítele, znamená to, že Vám posunky říká, že k Vám něco cítí.

Zdroj článku: