Horoskop na rok 2021: Blíženci budou čelit výzvám, Kozorozi praští s prací. Co čeká vaše znamení?

Horoskop na rok 2021: Blíženci budou čelit výzvám, Kozorozi praští s prací. Co čeká vaše znamení?
Na každém konci je vždy začátek něčeho nového. Všichni nedočkavě vyhlížíme konec pandemie a striktních omezení a doufáme, že nový rok nám přinese také novou energii. Čeká nás hledání rovnováhy mezi starým a novým, řádem a chaosem, svobodou a omezeními. Budeme nuceni uvažovat jinak, než jsme zvyklí a učinit kroky, ke kterým jsme se dlouho odhodlávali.

Beran

Vaše znamení je pověstné svéhlavostí a výbornými vůdčími schopnostmi. Tento rok budete mít příležitost naučit se spolupráci, ať už v partnerství nebo v pracovních kruzích. Více než rozhodné slovo bude letos platit umění táhnout za jeden provaz. Nepouštějte se do žádných extrémů a novinek, soustřeďte se na již fungující vztahy a vneste do nich více optimismu a zlepšete komunikaci. 

Býk

V tomto roce je vám dáno mnoho tvůrčí energie, díky které máte prostor pracovat na svých rozpracovaných projektech. Pečlivě si rozmyslete, do čeho se pustíte, jelikož hrozí, že šlápnete vedle. Soustřeďte se na věci, v nichž se cítíte jistě a základy již stojí. Raději přistavujte, než bořte. Budete-li vysílení, sílu rychle doplníte ve známém rodinném a přátelském prostředí. Udržujte rovnováhu mezi prací a odpočinkem, pak vše poběží jako na drátku. 

Čtěte také: Druidský horoskop: Objevte moudrost keltských stromů

Blíženci

Čeká vás mnoho výzev a nudit se rozhodně nebudete. Naskytnou se vám nové cesty ke vzdělání a příležitosti k rozvoji. I když se situace neustále mění, vy umíte kličkovat a nacházet nová řešení. Věřte svým schopnostem a bude se vám dařit. Jen buďte opatrní na nepoctivost a faleš, která by vám mohla vzít hodně energie.  

Rak

V následujících měsících budete obdařeni rozhodností a silou měnit zavedené stereotypy. Plánujete-li životní změny v osobním nebo pracovním životě, máte nejlepší příležitost se jich chopit. Nepropadejte pesimismu a stresovým situacím předcházejte pravidelným odpočinkem.

Čtěte také: Jaké jsou vaše přednosti a schopnosti podle slunečního znamení

Lev

Čeká vás profesně náročný rok, se kterým si hravě poradíte. Nezapomínejte však skrze práci na svou rodinu. Ve volném čase rozmazlujte sebe i své blízké. Na místě je opatrnost o své tělo. Preventivně se věnujte tělesné kondici a zdravému životnímu stylu. 

Panna

Tento rok vám přinese mnoho příznivých příležitostí, úspěchů a rozvoje. Na začátku roku se soustřeďte na dokončení důležitých úkolů, které vás nasměrují k novým příležitostem. Bude se vám totiž opravdu dařit. Rodina a přátelé ocení vaše nápady a podpoří vás na profesní či studijní dráze. 

Čtěte také: Ty nejlepší a nejhorší vztahy podle čínské astrologie

Váhy

V první půlce roku buďte trpěliví, udržujte si svou víru a optimismus. Od června budete mít více energie a dobré podmínky pro pracovní příležitosti. Je zbytečné obávat se projektů, které vypadají zprvu náročně. Bude pro vás snadné se přizpůsobit novým podmínkám a naučit se novým věcem.

Štír

Soustřeďte se na dotáhnutí všech nedokončených projektů a dořešení vztahových záležitostí. Získáte tak hodně energie, kterou budete v druhé půlce roku potřebovat. Nebudete-li spokojeni, vyplatí se riskovat a změnit svou profesi. Pozor na staré záležitosti, které by vás mohly v nečekaném okamžiku nepříjemně překvapit.     

Čtěte také: Jaké kvality máte podle čínského zvířecího kalendáře

Střelec

Polepšíte si v práci nebo získáte významné postavení ve vámi oblíbené profesi. Můžete dostat zajímavou nabídku, jež vám otevře dveře k novým pracovním projektům. Řiďte se svou intuicí a pořádně si vše prověřte.

Kozoroh

Pokud vám práce nedává smysl, v tomto období vás čekají velké změny. Pravděpodobně totiž nebudete dál respektovat nesmyslné požadavky nadřízeného a objevíte v sobě vnitřní sílu pustit se na vlastní cestu. Buďte vytrvalí a neztrácejte naději, výsledky se brzy dostaví. 

Čtěte také: Nejlepší milovníci podle horoskopu: Vášnivý Štír, citlivý Rak a kreativní Vodnář

Vodnář

Hvězdy vám tento rok opravdu přejí štěstí. Nemine vás mnoho pozitivních setkání. Buďte připraveni pustit se do nových zkušeností a experimentů. Nenechte si ujít nové zkušenosti, ale neopouštějte svou rozvahu a moudrost.   

Ryby

Buďte kreativní a rozvíjejte všechny své kladné vlastnosti. Nevyhýbejte se ani temným vodám, které by vás mohly později dohnat. Vše, co tento rok zvládnete, vám zajistí úspěch v budoucnosti.