Lev ukazuje své silné osobnostní rysy i při flirtování

Lev ukazuje své silné osobnostní rysy i při flirtování
Je nutné podotknout, že pokud s Vámi Lev flirtuje, nemusí to být jen z lásky, někdy si chce pouze chvilkově hrát. To však neznamená, že všichni Lvi myslí pouze na chvilkové potěšení. Zde jsou Lví způsoby, jak na Vás zapůsobit, aby Vás člověk narozený v tomto znamení správně nadchnul.

Využívá všechen svůj půvab

Svůdné pohledy a projevy dobrosrdečnosti. To jsou jen některé z mnoha Lvích činností, které Vám ukážou jeho osobnost. Rozhodně se u Vás bude motat a nabízet Vám pomoc při řešení Vašich problémů, které je schopen vyřešit hodně kreativním způsobem. Avšak pokud s Vámi opravdu flirtuje, nad řešením přemýšlí předlouho. Chce se Vám ukázat jen v tom nejlepším světle, a pokud ho za to budete obdivovat, tím lépe.

Zkoumá, co na Vás nejlépe zapůsobí

Vždy zkouší něco jiného. Chce Vás nadchnout, abyste si mysleli, že on je pro Vás ten nejvhodnější partner. Flirtování je pro něj často více sport – chce se zlepšovat ve své dovednosti někoho okouzlit, proto, jakmile vymyslí, jak by Vás mohl svést, udělá to a sleduje Vaši reakci, aby věděl, zda jeho metoda na lidi zapůsobí či nikoliv. Právě proto jsou Lvi ti nejlepší svůdníci – mají mnohé zkušenosti z minulosti.

Svůdné pohledy a projevy dobrosrdečnosti, Zdroj: Shutter z/ Shutterstock

Omotá si Vás jemnými gesty

Nastane-li například situace, kdy si máte potřást rukou, jakmile se Lev rozhodne flirtovat, jemně chytí Vaše konečky prstů a začne je pomalu masírovat. Drží Vám dveře, pokud se jedná o muže Lva a Vy jste žena. Chová se jako gentleman, abyste si mysleli, že jste pro něj jediní.

Sebevědomí mu rozhodně nechybí

Ačkoliv pro Vás udělá cokoliv, o co ho požádáte, nikdy se nesníží k ničemu, co je mu značně nepříjemné a mohlo by to uškodit jeho egu. Myslí si, že lidi se cítí být přitahováni právě k lidem, kteří mají pevné názory a nenechají se zlomit.

Nezapomene na okolní svět

Lev je klaun společnosti a dělá mu to dobře. Proto buďte připraveni, že s Vámi začne flirtovat na veřejnosti, nejlépe tam, kde ho může vidět velké množství lidí. Dělá mu to dobře, lidé ho totiž mohou začít obdivovat za to, jak mile se chová ke svému potenciálnímu partnerovi.

Drahé dárky mu nejsou cizí

Lev kupuje drahé dárky všem lidem, kteří mu jsou opravdu blízcí. Pokud se příliš neznáte a on Vám koupí něco, co si běžně nemůžete dovolit, a navíc to negativně ovlivní stav jeho úspor, buďte si jisti, že to nedělá pouze z dobrosrdečnosti.

Občas přehnaně žárlí

Toto je běžný osobnostní rys Lva v partnerském vztahu, ale ani při flirtování to není výjimkou. Pokud se Lvovi líbíte či se pokouší o zahnání nudy prostřednictvím flirtu, stává se hodně majetnickým, pokud si všímáte více okolí než jeho.

Pokud to s Vámi myslí skutečně vážně, poznáte to

Zaplatí-li Lev přehnaně velké peníze za to, abyste viděli vaše jména kdekoliv, je to skutečná láska, nejen hrátky. Objemné kytice plné Vašich oblíbených květin Vás dostane na kolena dojetím, ale také to znamená, že s Vámi chce sdílet život.

Zdroj článku: