Horoskop na červen pro sportovce 2022: Lvi, dávejte si pozor na zranění, Býci dopomůžou týmu k vítězství

Horoskop na červen pro sportovce 2022: Lvi, dávejte si pozor na zranění, Býci dopomůžou týmu k vítězství
Tento speciální horoskop pro sportovce vám objasní, jaké sporty jsou pro vaše znamení vhodné, co vás v teplém červnu z hlediska sportu čeká a na co byste se měli zaměřit.

Beran

Berani jsou soutěživí a při sportu potřebují vzrušení. Rádi se účastní nebo sledují sporty, které vyžadují odvahu, soustředění a sílu, jako je box, bojová umění a sprint. V příštích šesti týdnech budete mít energii na rozdávání, a tak ji využijte na kardio cvičení, abyste ze sebe dostali veškerý vztek nebo frustraci.

Býk

Býci jsou především vytrvalí a odolní. Milují sporty, které vyžadují neustálý pohyb a kontakt se zemí, například fotbal. Mohou se také zajímat o vzpírání a kulturistiku. Červen bude, co se sportu týče, vyrovnaný měsíc, pokud vás čeká nějaký sportovní zápas, je pravděpodobné, že svému týmu dopomůžete k vítězství, a to obzvlášť v druhé půlce měsíce.

Blíženci

Dáváte přednost sportům, které vyžadují koordinaci očí a rukou. Máte rádi týmové sporty i sporty, které lze hrát individuálně. Volejbal a stolní tenis jsou pro vás ideální sporty. Ze začátku měsíce věnujte pozornost spíše sobě, v druhé půli se zaměřte na tým, bude to jen ku prospěchu věci.

Rak

Sport není pro Raka typický, protože je to znamení, do kterého spadá Mars. Pokud by vás nějaký sport zajímal, byl by to windsurfing nebo jóga. Všechno jsou to sporty, které člověku umožňují uvolnit energii a zároveň být v relaxačním stavu mysli. Tyto techniky vám budou v červnu velmi ku prospěchu, protože vás čeká několik náročných dnů.

Lev

Lvi mají rádi sporty, které staví lidi do centra pozornosti. Pokud se věnují konceptu týmu, je to obvykle proto, že jim to může přinést nějaký osobní prospěch. Proto jsou pro vás vhodnými sporty basketbal, golf nebo surfování. V červnu si dávejte pozor na zranění krku a nepřetěžujte se.

Panna

Panny považují sport za způsob, jak žít zdravě. Často je potkáte na procházce nebo při běhu venku. Mezi sporty, které je zajímají, patří jóga, dostihy a házená. V červnu vás nečekají žádné extrémní výkyvy, sportujte tak, jak jste zvyklí, a novinky si vyzkoušejte až na letní dovolené.

Váhy

Váhy obvykle nechápou, proč někdo může brát sport tak vážně, jak to někteří dělají! Nicméně několik sportů, které sledují nejraději, je gymnastika, bruslení a šerm. V červnu se Slunce pohybuje vaším sektorem dobrodružství, je pravděpodobné, že vystoupíte ze své komfortní zóny a vyzkoušíte něco nového.

Štír

I když Štíři nejsou sportovní nadšenci, extrémní fyzické výzvy je vzrušují. Mezi sporty, které je zajímají, patří horolezectví, rafting nebo seskoky padákem. V červnu se ovšem do žádných extrémů nepouštějte, pokud tedy netoužíte po šesti týdnech s končetinou v sádře.

Střelec

Střelci rádi zasahují cíle. Proto jsou fascinováni lukostřelbou. Baví je také kolektivní sporty, které mají vztah ke koním, jako je pólo. Pokud jste tyto sporty ještě nevyzkoušeli, je v červnu ten pravý čas, určitě vás nadchnou.

Kozoroh

Kozoroh má rád sporty, které vyžadují vytrvalost a překonávání sebe sama. Proto raději sledují nebo se věnují kriketu, hokeji, šachům nebo běhají maraton. Pokud na nějaký dlouhý běh trénujete, s přípravou to tento měsíc nepřehánějte, na obzoru totiž visí natažený sval.

Vodnář

Vodnáři mají obecně rádi extrémní sporty a cyklistika je něco, co je opravdu baví. Zajímají se také o paragliding a bungee jumping. Pokud se ovšem věnujete nějakému týmovému sportu, je pravděpodobné, že vás tento měsíc zvolí za kapitána nebo sehrajete klíčovou roli v nějakém zápase.

Ryby

Máte rádi sporty, které zahrnují vodu. Nejlepšími sporty jsou pro vás plavání, potápění a surfování, protože se obvykle rádi díváte, jak si někdo užívá klid a ticho pod hladinou. Pokud můžete, sami vodní sporty také praktikujete. Tento měsíc si ale dávejte pozor na uši a pořádně se při odchodu z bazénu osušte, hrozí zánět.