Nejkrásnější české tenistky: Které to nejvíce sluší?

Nejkrásnější české tenistky: Které to nejvíce sluší?
Tenis je hra, která vyžaduje obratnost, rychlost, motoriku a dobrou koordinaci rukou a očí. Špičkoví tenisté musejí všechno toto ovládat na výbornou, aby obstáli mezi velkou světovou konkurencí. Které naše tenistky jsou nejhezčí?

Andrea Sestini Hlaváčková

Je pěkné, když je žena pohybově nadaná, a ještě ke všemu i krásná. Některým českým tenistkám bylo dáno do vínku obojího. Na kurtu jsou jako doma, a ještě zaujmou i svým atraktivním vzhledem. Mezi krásky českého tenisu patří i Andrea Sestini Hlaváčková. Kvůli těhotenství v roce 2019 ukončila sportovní kariéru, stále si však i po porodu drží perfektní figuru. Narození dcery jí přineslo nové zážitky, natolik jiné než ty, jež byly spojené s tenisem.

Čtěte také: Úspěchy i prohry jedné z nejúspěšnějších českých tenistek Petry Kvitové

Zdroj: Autor: Leonard Zhukovsky / Shutterstock

Lucie Šafářová

Nyní již bývalá tenistka Lucie Šafářová by také ihned mohla dělat modelku. Levoruká hráčka získala na Letních olympijských hrách v Rio de Janeiru v roce 2016 bronz z deblové soutěže a v srpnu 2017 se stala na šest týdnů světovou jedničkou ve čtyřhře. Tenisovou raketu pověsila v roce 2018 na hřebík a začala se věnovat rodinnému životu po boku životního partnera hokejisty Tomáše Plekance, s nímž má nyní dvouletou dceru Leontýnu. Jestlipak půjde ve šlépějích svých úspěšných rodičů? Možná z ní bude stejně úspěšná tenistka, jako byla její maminka.

Čtěte také: Anna Kournikova byla jednou z nejkrásnějších žen, které se kdy předvedly na profesionálním tenisovém kurtu

Levoruká hráčka získala na Letních olympijských hrách v Rio de Janeiru v roce 2016 bronz z deblové soutěže a v srpnu 2017 se stala na šest týdnů světovou jedničkou ve čtyřhře.

Karolína a Kristýna Plíškovy

Také na Karolínu Plíškovou, provdanou Hrdličkovou, je hezký pohled. Hraje perfektně tenis a dobře vypadá. Ostatně stejně jako její dvojče – o dvě minuty starší Kristýna Plíšková. Ani jedna se nemusí obávat televizních kamer. Díky tenisu obě mají vysportované postavy, které jim určitě hodně žen závidí. Jenže za vší tou krásou je třeba také vidět hodiny a hodiny tvrdé dřiny při trénincích, kterou pak zúročí během turnajů.

Čtěte také: Nejúspěšnější české modelky. Která se vám nejvíce líbí

A která tenistka se nejvíce líbí vám?

Čtěte také: Jsou krásné a slavné, doma je ale skoro nikdo nezná. Které modelky uspěly v zahraničí víc než u nás

Zdroj:

  • Autorský text