Cítíte se osamocení a chcete vědět, co vás čeká v červnu? Bude to nová láska, navázání nového přátelství či zůstanete i nadále sami?

Cítíte se osamocení a chcete vědět, co vás čeká v červnu? Bude to nová láska, navázání nového přátelství či zůstanete i nadále sami?
Co si pro Vás červen připravil podle hvězd? Pojďme se společně podívat, co jednotlivá znamení v tomto měsíci čeká.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Osloví vás někdo, na koho už dlouho v hloubi duše myslíte. Dejte si ale pozor na začátky s touto osobou, budete mít totiž tendenci ze závazku vycouvat, hlavně kvůli vaší nedůvěře a strachu z budoucnosti. Vyrazte na výlet s přáteli a myslete více pozitivně.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Pozvěte své staré přátele na návštěvu nebo společně vymyslete nějakou akci. Uvidíte, že si budete mít rozhodně o čem povídat. Jestliže jste single, je to nejspíš proto, že jakýkoliv potenciální partner není podle vašich představ. Jste hodně vybíraví a na druhé kladete vysoké požadavky. Nicméně na konci měsíce potkáte někoho, s kým pocítíte vzájemné sympatie. 

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Je o vás velký zájem, nápadníci se jen poženou. Využijte této příležitosti, kdy si můžete vybírat a každý den jít klidně na rande s někým jiným. Zbytečně se netlačte do závazků. Během června nakonec zjistíte, jaký partner by byl do vašeho života ideální. Dejte si ale pozor na velký pokles vaší energie. Vyhýbejte se stresovým situacím, které by mohly negativně ovlivnit seznamování s novými lidmi.

Beran (21. 3. – 20. 4.)

V červnu oplýváte šarmem, seznamování vám půjde úplně samo. Vaši přátelé se vás budou snažit vytáhnout do společnosti, tak neodmítejte. Třeba poznáte nové lidi. Flirtování a nezávazných nabídek budete mít hodně, ale vy hledáte něco vážnějšího. Naštěstí se vám v druhé polovině měsíce podaří najít ideální protějšek. 

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Po posledním rozchodu jste zanevřeli na vztahy a máte pocit, že už navždy zůstanete sami. V průběhu června ale zjistíte, že tomu tak nebude. Na konci měsíce pro vás bude seznamování zase snadnější, a dokonce se i objeví osoba, která ve vás znovu probudí víru.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Je o vás zájem, na druhé působíte neodolatelným dojmem. V druhé polovině června se můžete nečekaně zamilovat do osoby, která to ale bude cítit jinak. Dejte si pozor, abyste se na tuhle osobu příliš nevázali a nevytvářeli si představy o něčem, co není. Na konci měsíce se můžete těšit na poznání nové skupiny lidí, do které snadno zapadnete.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Toužíte po společnosti, a tak ji vyhledáváte. Můžete se zapsat do nějakého zájmového kroužku. Jednak budete dělat něco, co vás baví, a navíc tam poznáte i nové lidi, se kterými si padnete do oka. Dejte si ale pozor na vaši vztahovačnost, kterou všechny kolem sebe otravujete. Také se zaměřte na podporu svého sebevědomí, budete pro druhé více atraktivní.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Na druhé působíte půvabně a jedinečně. Nechcete se vázat, chcete hrát podle vlastních pravidel, ale vaše nové známosti to vidí jinak, druzí se do vás snadno zamilují. Prospěje vám vyhledávat společnost lidí. Na konci měsíce vás čeká zajímavá společenská akce, kde narazíte na osobu, kterou si ihned oblíbíte. A co víc, bude to vzájemné!

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Zahoďte vaši stydlivost, seberte odvahu a oslovte své objekty zájmu. Na začátku června jsou vaše šance na úspěch velmi vysoké. Máte ale sklony tlačit příliš na pilu, tak se hlídejte a dejte událostem volný průběh. V druhé polovině června si udělejte čas jen na sebe, pomůže vám to utřídit myšlenky.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

V červnu vám přeje štěstí při seznamování. Určitě vyrazte do společnosti. Na konci měsíce narazíte na člověka, se kterým si budete perfektně po všech stránkách rozumět. A také díky této osobně poznáte plno nových přátel.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

V šestém měsíci máte problém s komunikací, těžko hledáte společná témata k hovoru. Uzavíráte se do sebe a přemýšlíte o tom, co vlastně chcete a hledáte. Červen pro vás není ta nejvhodnější doba na navazování nových vztahů, ať už přátelských či partnerských. Raději vyrazte na nákupy a udělejte si radost nějakou maličkostí.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

V červnu máte plno energie, jste velmi společenští a komunikativní. Nemáte problém oslovit druhé lidi, navazování vztahů je pro vás hračka. Využijte této příležitosti a vyrazte do společnosti. Čeká vás navazování nových přátelství, a dokonce i nezávazného románku.

Zdroje článku: