Zdravé dárky pro lidi, kteří se rozhodli pro zdravý život

Zdravé dárky pro lidi, kteří se rozhodli pro zdravý život
Hledáte pro svého blízkého nějaký „zdravý dárek“, co mu udělá radost a zároveň vám tolik nezatíží peněženku? Naštěstí existují kreativní a zdravé dárkové nápady, díky nimž budou vaši blízcí vědět, že jich v jejich cestě za zdravým životem podporujete.

Aplikace pro chytrý telefon

Možná si nebudete moci dovolit dát svému blízkému hodiny s osobním trenérem, ale pravděpodobně si můžete dovolit aplikaci, která dělá totéž. Miluje oslavenec běh? Věnujte mu aplikaci určenou výhradně pro běžce, jenž poskytuje koučování, motivaci i knihovnu dalšího cvičení. Na trhu existuje i mnoho jiných aplikací, zaměřených na různé druhy cvičení.

Sportovní obuv

Bohužel, mnoho lidí nosí špatný druh obuvi při sportu. Svému blízkému uděláte laskavost tím, že mu dáte nové boty pro vybraný sport. Například značka New Balance se svou kolekcí Fresh Foam potěší každého nadšence sportovních aktivit.

Kuchařky

Pokud se váš milovaný rozhodl změnit své stravovací návyky, nemůže být lepší dar než věnovat dobrou kuchařku. Velkým hitem se stala kniha s názvem Whole 30, kterou si oblíbila také známá influencerka @kamilasikl.

Láhev na vodu

Díky technologii láhve na vodu se tento dárek stal (téměř) luxusní položkou. Láhve na vodu od značek jako je S'well se prodávají již od tisícikoruny, ale samozřejmě najdete i další oblíbené značky za méně korun.

Jídlo až do domu

Pokud oslavenec stále ve vaření zdravého jídla tápe, možná by uvítal službu doručení jídla domů. Darujte mu měsíční krabičkovou dietu. Na trhu je nespočet různých firem rozvážející jídlo každý den domů – této službě se věnuje i fitness trenér a muž roku 2015 Jakub Kraus. Nezapomeňte však zjistit, zda váš region spadá pod rozvozová místa.

Zážitek

Pokud raději dáváte dárek formou zážitku, můžete zvážit masáž nebo meditaci. I takové služby mohou pomoci ke snadnějšímu hubnutí.

Tak jaký dárek vyberete?