Přírodní horoskop 2022: Předpovědi a rady ohledně fyzické, emocionální, vztahové a duchovní pohody pro Lvy

Přírodní horoskop 2022: Předpovědi a rady ohledně fyzické, emocionální, vztahové a duchovní pohody pro Lvy
Loňský rok pro mnoho lidí znamenal život ve strachu a v úzkosti, i když občas se přece jen ukázaly záblesky světla. Loňský rok nám dal poměrně poklidné léto, ale letos si zasloužíme lepší celý rok. Pro Lva přichází rok plný změn.
Znamení Lva, Foto: Alek Photo / Shutterstock

Přírodní horoskop Lev 2022 (23. 7. –⁠ 23. 8.)

Pohoda těla

První část roku přinese Lvům stále trochu stresu, který bude doprovázet únava. Od poloviny května by se ale mělo vše začít zlepšovat a nastane ideální doba, kdy se budou Lvi cítit zdraví a plní energie. To se odrazí i v lepší atmosféře v práci. Lvi budou oplývat energií, drzostí a touhou dělat trochu akční a nebezpečné věci. Překypovat zdravím budou ti, kdo se narodili v srpnu. Ostatní by si měli dát pozor na problémy s páteří.

Pro lepší zvládnutí občasných problémů bude důležité pečovat o fyzickou kondici a vyvarovat se přetěžování závazky, které vyžadují velký výdej energie, a to nejen fyzické, ale i emocionální. Dále je nezbytné najít způsob, jak si vydobýt prostor pro osobní pohodu ve společnosti lidí, se kterými mají Lvi zvláštní pouto.

Duchovní rozpoložení

Je čas rozšířit si své hranice duchovního poznání a pustit se do nových plánů.

Bude také nezbytně nutné začít posuzovat svět nejen podle sebe. Lev je silné duchovní znamení, které představuje odvahu, která by se měla prezentovat co nejčastěji. Průzkum, nadšení pustit se do všeho nového, to umožní Lvům rozšířit si vědomí a využívat nečekané zdroje. 

Stav mysli

V roce 2022 budou mít Lvi na mysli jediné slovo –⁠ transformace. Budou se muset vypořádat s pocity, které mají v životě. Bude potřeba zvážit také pojem přizpůsobivost. Platí nenechat se rozptylovat hloupostmi a soustředit se na velké věci. Velkých příležitostí přijde hodně a bude třeba je využít. Lvi prožijí letos úspěšný rok, hlavně co se týče obchodování. Příležitosti budou přicházet spolu s větším množstvím peněz a ambiciózními projekty.

Láska

Pro lidi narozené ve znamení Lva si rok 2022 přichystal zvraty v milostném životě. Někdo se rozhodne konečně zkusit společné bydlení a jiný zase zjistí, že jeho vztah je ztrátou času. V dubnu by milostným životem mohla zamíchat i nečekaná pracovní nabídka. Po zbytek roku bude Lev neustále zvažovat, zda musí dělat kompromisy a nebylo by pro něj snadnější si dát od lásky delší pauzu. Tímto způsobem si vytvoří příležitost sledovat nové životní cesty, které mohou být přínosnější.

 

Zdroj: