Andělský týdenní horoskop: Střelce čeká příjemná změna v práci, Býci budou odměněni za své dlouhodobé úsilí

Andělský týdenní horoskop: Střelce čeká příjemná změna v práci, Býci budou odměněni za své dlouhodobé úsilí
Přes pracovní týden je pro nás zřejmě nejdůležitější zaměstnání. Snaha ho získat, pokud žádné nemáme, nebo se předvést v tom nejlepším světle. Naštěstí nás bude hodně zajímat také rodina a zábava, ovšem i tak některým z nás hrozí vyčerpání. Dohnat se dá pauzami navíc.

Dobrá zpráva: Každý z nás zažije obrovskou radost. Jenom ne ve stejné životní oblasti. Pokud se vám nebude dařit v práci, potěší vás přátelé nebo se vám zadaří v lásce. Přečtěte si, jak si podle andělů povedete. Můžete popřemýšlet, jak využít dobré zprávy, abyste se cítili spokojenější, a naopak jak zařídit, aby se vám nestalo nic, co by vám náladu zkazilo. Andělé vám, jako každý týden, přinášejí svůj týdenní horoskop.

Beran (21. března – 19. dubna)

Peníze pro vás budou na prvním místě. Neustále budete přemýšlet o možnostech, jak vydělávat více. Nápadů budete mít spoustu, ale zaměříte se na všechny najednou, což není dobrá taktika. Bude vám ubíhat čas, kdy jste už mohli něco dělat. Ke konci týdne ale již budete vědět, jakým směrem se vydáte.

Dobré zprávy: Uděláte první kroky ke svému novému cíli. Budete mít radost, jak se vám zadařilo, a motivace pokračovat v tomto plánu se navýší. Také se setkáte s dávno ztracenými přáteli.

Na co si dát pozor: Budete velmi šetřiví, co se týče investic, a to je škoda. Zrovna nyní by se vám vyplatilo půjčit pár stovek příteli, který má velké plány do budoucna.

Andělská rada: Naučte se, co máte očekávat, a vrhněte se vstříc novým možnostem. Možná tolik nevěříte technologiím, ale vězte, že vám usnadní spoustu práce.

Býk (20. dubna – 20. května)

Čeká vás značný postup ve všech životních oblastech. O cokoli jste v poslední době usilovali – větší uznání v práci, lepší vztahy, možná nalezení či upevnění lásky – dozvíte se jen samé dobré zprávy. Také o sebe začnete více pečovat, a to díky tomu, že mentálně se budete cítit velmi spokojení.

Dobré zprávy: Zaměříte se na více svých cílů, protože budete mít pocit, že zažíváte své nejšťastnější dny v životě. Přestože budou patřit k těm nejlepší, vězte, že ještě lepší dny ještě přijdou.

Na co si dát pozor: Ačkoli to nyní nepoznáte, jakmile se vám začne dařit, začnete mít tendenci chybovat. V budoucnu se mohou vyskytnout menší komplikace, ale s pozitivním přístupem zvládnete i je.

Andělská rada: Nebojte se šokovat lidi, když si jdete za svým snem. Soustřeďte se na svůj cíl a postupujte v něm, dokud to jde bez problémů. Nehleďte na budoucnost, o té nyní nerozhodujete.

Blíženci (21. května – 21. června)

Intuice se vám nyní vyplatí více než fakta. Můžete se spolehnout, že vaše předtucha vás ušetří řady problémů, zejména těch finančních. Vaše myšlenky, které skáčou jedna před druhou, vás nebudou napadat jen tak, budou mít hluboký význam. V druhé polovině týdne zjistíte, co vám vaše mysl chtěla sdělit.

Dobré zprávy: Vaši přátelé a příbuzní budou velkým zdrojem informací, které potřebujete, abyste celý týden prožili v klidu. Též budete zvědaví, takže těmto sdělením budete věnovat naplno.

Na co si dát pozor: Určitá vodítka, jak vyřešit závažný problém, chybně zaměníte za náhody. Postupně těch náhod bude víc než dost, proto byste se nad nimi měli více zamyslet.

Andělská rada: Ne všechno, co lidé říkají, myslí doslova. Někdy musíte umět číst mezi řádky, abyste pochopili, co si z celého rozhovoru máte odnést. Vynasnažte se a pochopíte skutečný význam slov.

Dejte na svou intuici
Dejte na svou intuici | Zdroj: belchonock / Depositphotos

Rak (22. června – 22. července)

Svět se netočí jen kolem vás, ale vy na to nyní budete jaksi zapomínat. Je pravděpodobné, že se na někoho rozkřičíte jen proto, že úplně jiný člověk vám provedl něco nekalého a zkomplikoval vám život. Naučte se ovládat své emoce, buď se jich zbavte meditací nebo si je šetřete na toho, kdo vám ublížil.

Dobré zprávy: V práci se vám bude dařit. Buď najdete zaměstnání, které alespoň po určitou dobu naplní vaše očekávání a zajistí vám přísun peněz, nebo si vás šéf pozve, abyste si promluvili o lepším platu.

Na co si dát pozor: Kromě výkyvu emocí toho není moc, na co si dát pozor. Tedy až na autoritu, kterou můžete naštvat zvolením nesprávných slov.

Andělská rada: Buďte mírnější, snažte se lidem zlepšovat náladu, ne jim ji kazit. Lidé vás budou mít raději a tím spíše si všimnou, že vás momentálně trápí závažný problém, a budou vám chtít pomoci.

Lev (23. července – 22. srpna)

Úspěch je nyní zaručen. Jen ne ten kariérní. Kariéra zůstává stejná jako doposud. Řeč je o zdraví a vašich cílech, ať už chcete nabrat trochu svalové hmoty, zhubnout nebo změnit jídelníček. Přijdete na způsob, jak být spokojení, přestože vám drobné změny dělají problém.

Dobré zprávy: Stane se z vás úplně jiný člověk, a to z pozitivního hlediska. Budete se k lidem chovat mnohem mileji a utratíte peníze (v mezích) za někoho, na kom vám hodně záleží.

Na co si dát pozor: Chopení se velké příležitosti vám zajistí lepší budoucnost, avšak vaše rozvrhnutí si jednotlivých úkolů bude nad vaše síly. Trochu zpomalte, ať se nepředřete.

Andělská rada: Některé události se stanou tak rychle, že je ani nepostřehnete, když jste příliš zaneprázdnění. Využijte svůj talent, abyste si zjednodušili úkoly, místo toho, abyste pracovali do úmoru.

Panna (23. srpna – 22. září)

Změny se budou dít a nedopřejí vám ani chvilku odpočinku. Jakmile si na jednu změnu sotva navyknete, hned tu bude další. Některé budou příjemné, některé ne tak hodně, ale nakonec vyjde najevo, že to bylo to nejlepší, co se vám tento týden mohlo stát.

Dobré zprávy: Dostanete nápad, který vám může vynést peníze. Budete se toho muset hodně naučit, tuto výzvu přijmete a pustíte se do práce. Toto vzdělávání vás bude bavit, probudí vaši zvídavost.

Na co si dát pozor: Nějakou dobu se vám nebude chtít měnit svou denní rutinu jen proto, že vám změna teoreticky může prospět. Alespoň to zkuste, nic tím neztratíte, zato toho hodně získáte.

Andělská rada: Můžete si najít přátele, kteří vynikají v tom, co se zrovna učíte. Umíte-li cizí jazyk, můžete se pomocí internetu poohlédnout po mistrovi, který ví, co dělá, a je ochoten vám své zkušenosti předat.

Váhy (23. září – 23. října)

S úsměvem jde všechno lépe, a neříká se to jen tak. Dokonce i když se s někým hádáte, milý úsměv a pozitivní přístup k problému dokáže všechny neshody rázem ukončit. Víte, že za něco bojujete, a tento týden máte předpoklad odstranit největší problém ve vaší společnosti.

Dobré zprávy: Láska k lidem i ke zvířatům vám umožní spojit se s těmi, kdo vám zůstanou loajální až do konce života. Nová přátelství budou mít velkou hodnotu a vy si to uvědomíte již nyní.

Na co si dát pozor: Podceníte svou sílu, a tak si necháte uniknout skvělou příležitost udobřit se s někým, na kom vám záleží. Projevte svůj názor, ale mluvte s pokorou v hlase.

Andělská rada: Vezměte někoho, na kom vám hodně záleží, na nevšední výlet. Máte příležitost vyznat svou lásku, ať už současnému partnerovi nebo někomu, s kým byste rádi chodili.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Pomůžete někomu získat lásku života. Může to být blízký přítel, ale také neznámý člověk, který se s vámi dá do rozhovoru a svěří se vám, že neví, jak má svou vyvolenou osobu získat. Budete pomáhat lidem zlepšit mezilidské vztahy. I na vás se usměje štěstí, dozvíte se důvod, proč vás někdo vyřadil ze svého života.

Dobré zprávy: Budete zastávat názor, že cokoli se stane, stane se pro vaše vlastní dobro. Budete velmi pozitivně naladěni, v každé své chybě najdete příležitost k osobnímu růstu.

Na co si dát pozor: Uvažování o událostech různými úhly pohledu pro vás bude nemožné. Budete bezstarostnější než obvykle, za což na sebe později můžete být velmi naštvaní.

Andělská rada: Otevřete se cizím názorům. Jsou stejně hodnotné jako vaše vlastní. Neexistuje špatný názor, jsou pouze názory, které jste doposud nepochopili.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Na práci se budete plně soustředit a dosáhnete výjimečných výsledků. Pokud jste nezaměstnaní, vám blízký člověk vám nabídne krátkodobou brigádu, která dočasně vyřeší otázku peněz. Budete se snažit, aby vás ostatní vnímali jako pracovitého člověka a to se také povede.

Dobré zprávy: Motivace vám chybět nebude, ať už se rozhodnete podniknout cokoli. Vize, které nyní budete mít, dotáhnete do úspěšného konce, přestože bude trvat trochu déle, než jich dosáhnete.

Na co si dát pozor: Ach ty nálady. Budete mít velký problém udržet se a nekřičet, když budete plně zabráni do toho, co budete dělat, a někdo vás vyruší a bude vás chtít odtáhnout od rozdělané práce.

Andělská rada: Začleňte do svého života cvičení, které vám pomůže zbavit se stresu. Stačí jen půl hodiny dvakrát do týdne. Brzy si začnete všímat, jak vám náhle vadí mnohem méně věcí.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Vyjádříte se k problému, kdykoli se vám naskytne příležitost. Některé vaše argumenty zůstanou nepochopeny, vy však budete šťastní, že vás ostatní vyslechli. V průběhu týdne však můžete mít problém rozpoznat, kdy mluvit a kdy mlčet, a můžete dočasně skončit v nelibosti ostatních.

Dobré zprávy: Vaši nadřízení i rodina budou mít velkou radost, konečně najdete rovnováhu mezi osobním a pracovním životem, a ještě si najdete dostatek času na odpočinek.

Na co si dát pozor: Chtít příliš mnoho se nevyplatí. Nebuďte tak mocichtiví. Je dobře, že toužíte po povýšení či získání zaměstnání, ale čím více se budete snažit, tím více se zpomalíte.

Andělská rada: Nechte věcem volný průběh. Nechtějte všechno najednou. Život takto nefunguje. Více naslouchejte ostatním a přemýšlejte, než něco řeknete.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Bude vám chybět obezřetnost. Přílišný optimismus vám nyní spíše ublíží než pomůže, obzvláště v oblasti kariéry. Budete zlehčovat všechno, co vám kdo vyčte, v domnění, že se jedná o skrytý vtip. Jenže o vtip se opravdu jednat nebude a vy si můžete zavařit, když se začnete smát.

Dobré zprávy: Vaše rodina bude jediná, kdo při vás bude stát, až si zaděláte na potíže, ale vám to bohatě postačí. Vždy jste věděli, že se na ni můžete spolehnout, a nyní se vaše teorie potvrdí.

Na co si dát pozor: Své vztahy budete pitvat do hloubky, když vám vaši přátelé oznámí, že jsou na vás naštvaní kvůli vašemu chování. Nyní vám chybět nebudou, ale za pár týdnů už ano.

Andělská rada: Zkuste být trochu vážnější, když plníte pracovní úkoly nebo chcete udělat dojem na autoritu. Domýšlejte důsledky, abyste později nebyli nemile překvapeni.

Ryby (19. února – 20. března)

Máte šanci změnit svůj život k lepšímu, ne-li celou společnost. Řádně si hlídejte své nápady, jeden z nich vás učiní neodolatelnými pro svou promyšlenost. Přestože se vám do jeho naplnění chtít nebude, protože vám to přijde riskantní, nakonec se uvolíte ho započít a stanete se oblíbenějšími.

Dobré zprávy: Budete potřebovat přesvědčit pár lidí, aby se k vám přidali, a povede se vám to bez problémů. Nebudete mít speciální komunikační schopnosti, váš nápad bude prostě tak dobrý, že lidé se k vám přidají z vlastní vůle.

Na co si dát pozor: Zatajování myšlenek, které vám připadají poněkud bizarní, znemožní ostatním dozvědět se důležitou informaci.

Andělská rada: I v této skvělé době si dejte pozor na svá slova i na své emoce. Kdykoli můžete něco špatně pochopit a potom jste nepříjemní, což lidi demotivuje s vámi spolupracovat.

Zdroj článku:
  • Autorský text