Ravenův horoskop lásky na konec května: Býci zažijí vzrušující románek a Váhy budou otevřeny novým setkáním

Ravenův horoskop lásky na konec května: Býci zažijí vzrušující románek a Váhy budou otevřeny novým setkáním
Květen se pomalu chýlí ke konci a s ním přichází i vlna romantiky a lásky. Astrologické konstelace nahrávají vášnivým setkáním, novým známostem a prohlubování stávajících vztahů. V tomto horoskopu, který přináší astrolog Raven Argoni se dozvíte, co vás v lásce čeká v závěru května.

Ravenův horoskop lásky na konec května vám připomíná, že láska je cesta vzájemné péče a obětování. Věnujte pozornost potřebám svého partnera, i když se liší od těch vašich. Všímejte si drobných gest a vyjadřujte vděčnost. Pokud jste single, otevírejte se signálům druhých a vnímejte jejich přání.

Beran (21.3. - 19.4.)

Konec května bude pro vás Berani ve znamení vášně a vzrušení. Pokud jste single, máte velkou šanci potkat někoho, s kým zažijete silnou a vzrušující romanci. V trvalých vztazích se oživí jiskra a vášeň.

Býk (20.4. - 20.5.)

Býci, pokud mezi vámi a vaším partnerem stále existují nevyřčené pravdy nebo tajemství, musíte se s nimi nyní vypořádat. Může se stát, že vám nebude příjemné o palčivých otázkách hovořit, ale pravda by měla být hnací silou k udržení zdravého a pevného vztahu.

Blíženci (21.5. - 20.6.)

Blíženci, vy byste se na konci května měli zaměřit na komunikaci ve vztahu. Otevřeně si s partnerem promluvte o svých pocitech a potřebách. Pokud jste single, buďte aktivní a navazujte nová přátelství.

Rak (21.6. - 22.7.)

Raci, v závěru května se můžete těšit na laskavé a něžné chvíle v lásce. Konečně si budete moci s partnerem užít romantiku a blízkost. Pokud jste single, máte šanci potkat někoho empatického a citlivého.

Závěr měsíce bude pro raky romantický. A pokud jste single, určitě někoho potkáte
Závěr měsíce bude pro raky romantický. A pokud jste single, určitě někoho potkáte | Zdroj: dima_rogozhin / Depositphotos

Lev (23.7. - 22.8.)

Lvi, vy byste se na konci května měli zaměřit na zábavu a hry ve vztahu. Vneste do svého milostného života trochu hravosti a spontánnosti. Pokud jste single, buďte optimističtí a věřte, že láska se brzy objeví.

Panna (23.8. - 22.9.)

Panny, vaše analytická mysl může v milostných záležitostech bránit spontánnosti. Snažte se uvolnit a užívat si přítomnost. Květen je vhodným obdobím pro vyjádření vašich hlubokých citů. Nezadané Panny mohou potkat osobu, která je zaujme svou inteligencí.

Váhy (23.9. - 22.10.)

Váhy, na konci května byste se měly zaměřit na krásu a harmonii ve vztahu. Udělejte si čas na romantickou večeři nebo si užijte společný výlet do muzea či galerie. Pokud jste single, buďte otevření novým setkáním a nechte se okouzlit krásou druhých.

Štír (23.10. - 21.11.)

Štíři, vy se v závěru května můžete těšit na vášnivé a vzrušující chvíle v lásce. Konečně si budete moci s partnerem užít intenzivní zážitky a probudit skryté touhy. Pokud jste single, buďte odvážní a jděte za svými milostnými sny.

Střelec (22.11. - 21.12.)

Střelci, na konci května se těšte na dobrodružství a poznávání ve vztahu. Vneste do svého milostného života trochu vzrušení a nechte se překvapit. Pokud jste single, buďte otevření novým zkušenostem a nechte se unášet proudem osudu.

Kozoroh (22.12. - 19.1.)

Kozorohové, vy se v závěru května můžete těšit na stabilní a trvalý vztah. Konečně si budete moci s partnerem užít hluboké a smysluplné spojení. Pokud jste single, máte šanci potkat někoho zodpovědného a spolehlivého.

Vodnář (20.1. - 18.2.)

Vodnáři, na konci května se zaměřte na originalitu a zábavu ve vztahu. Vneste do svého milostného života trochu nečekaných překvapení a experimentujte. Pokud jste single, buďte otevření novým lidem a nechte se inspirovat jejich myšlenkami.

Ryby (19.2. - 20.3.)

Ryby, v závěru května si vychutnejte nepředvídatelnost a nechte se vést svým srdcem celým procesem hledání lásky. Přesto se snažte rozlišovat mezi vzrušením a moudrostí, aby lidé kolem vás zůstali na delší dobu, nikoliv dočasně.