Velký čínský horoskop na konec května 2024 – Krysy, očekávejte silné zlepšení, Zajíci, přátelé vám budou opět dělat radost

Velký čínský horoskop na konec května 2024 – Krysy, očekávejte silné zlepšení, Zajíci, přátelé vám budou opět dělat radost
Očekává se výrazné zlepšení všech neshod a problémů, které jsme si vytvořili během tohoto měsíce. Každý občas chybuje, nyní je čas naše chyby napravit a dosáhnout harmonie ve společnosti i v pracovním životě. Bude se nám dařit více než obvykle.

 Co se týče lásky, zde je šance půl na půl, že budeme spokojeni. Partnerské vztahy, které již existují, většinou vstoupí do harmonie. Některým nezadaným však není předurčeno do vztahu vstoupit. Jak se bude dařit vám? Zjistěte, jak si podle čínského horoskopu povedete ve všech životních oblastech vy.

Krysa (1912, 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008)

Vše se v dobré obrací. Poslední týdny jste mohli mít dojem, že vás osud zkouší, ale nyní zjišťujete, kolik příležitostí vám vlastně nabídl. Lidé se k vám začnou chovat s větším respektem, zjistí, že ve svém nitru jste velmi dobrý člověk, nikoli někdo, komu jsou ostatní lidé ukradení.

Láska – nezadaní: Potkáte člověka, který by mohl být vaším partnerem, nyní však bude lepší nepodnikat žádné kroky k vzájemnému poznání. Ten čas teprve nastane.

Láska – zadaní: S partnerem si můžete zahrát společenské hry nebo společně něco uvařit. Každá společná aktivita upevní váš vztah, hádek se nyní obávat nemusíte.

Kariéra: Konečně se vám podaří plně pochopit náplň své práce. Zjistíte, kolika lidem vaše práce pomáhá, dostane se vám pozitivní zpětné vazby. Motivace poroste a s ní i šance na vyšší výplatu či lepší pracovní nabídku.

Peníze: Peníze se mohou rozkutálet ještě předtím, než stačíte mrknout okem. Proto si dejte pozor na impulzivní investice. Nechcete-li zchudnout, dvakrát si rozmyslete, do čeho chcete vložit své peníze.

Zdraví: Respirační choroby čekají, až jimi projdete a ony se dostanou do vašeho těla. Při procházení rizikových oblastí je vhodné vzít si roušku či respirátor.

Buvol (1913, 1925, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009)

V rodině to čas od času zaskřípe. Nebudete za to moci vy, nýbrž jiný člen, který neříkal celou pravdu. Lépe řečeno, každému řekl něco jiného. Nyní pravda vyjde najevo. Usmíření se s člověkem, s nímž jste se kvůli tomuto jedinci rozhádali, bude nečekaně snadné.

Láska – nezadaní: Pomalé sbližování se s někým, s kým byste chtěli chodit, se vyvíjí dobře. Nový vztah je na obzoru, budete-li sami chtít. Přesto ještě pár týdnů počkejte, než dotyčnému vyznáte své city.

Láska – zadaní: Hádky hrozit nebudou, k vzájemnému štěstí však bude zapotřebí partnerovi se více věnovat. Cítí se osaměle, když pracujete od rána do večera.

Kariéra: Hrozí přepracování. Práce vás bude velmi bavit nebo, pokud práci nemáte, si najdete tu, která vám dokonale sedne. Než budete chtít zazářit, ujistěte se, že máte dostatek odpočinku.

Peníze: Lidé ve vašem okolí si mohou myslet, že jste bezedná kasička. Není nic špatného, pokud jim odmítnete půjčit nebo dát peníze, když sami máte tak akorát pro sebe a své celoživotní úspory.

Zdraví: Hrozí, že vás trochu bude pobolívat u srdíčka, nebude to však nic vážného. Tyto problémy se projeví, když vás někdo naštve. Prevence tak zní: Mějte s ostatními lidmi více trpělivosti.

Pokud to ve vaší rodině zaskřípe, usmíření se blízkým člověkem bude snadnější, než čekáte
Pokud to ve vaší rodině zaskřípe, usmíření se blízkým člověkem bude snadnější, než čekáte | Zdroj: HayDmitriy / Depositphotos

Tygr (1914, 1926, 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010)

Vaše problémy postupně vymizí a brzy se můžete těšit na četné omluvy jiných lidí, které budou oprávněné. Dost jste si vytrpěli a nyní budete odměněni za svou trpělivost. Ani dárky nejsou vyloučeny, lidem opravdu přijde líto, že se k vám zachovali nespravedlivě.

Láska – nezadaní: Máte velkou šanci na nový vztah. Ovšem ne s osobou, která se vám líbí aktuálně, potkáte zcela nového člověka, který vás zaujme svými plány do budoucna.

Láska – zadaní: Partner se domnívá, že na něj kašlete. Dokažte mu, že tomu tak není. Existuje místo, které chtěl navštívit, ale nebyl čas? Připravte mu příjemné překvapení.

Kariéra: V práci budete dělat jednu chybu za druhou. Na chvilku se zastavte a zapřemýšlejte se, jak svou práci zefektivnit. Pokud vás čeká pohovor, nervozita vám může zkazit vaši snahu získat práci.

Peníze: Budete si více hlídat své výdaje a také si dáte na stranu více peněz než v předchozích měsících. Budete až překvapeni, kolik peněz jste ušetřili.

Zdraví: Drobné nachlazení je to jediné, co vám hrozí. Většinou za to bude moci stres, proto si hlídejte, zda nemáte přehnané reakce na určité podněty – to je totiž nejčastější spouštěč stresu.

Zajíc (1915, 1927, 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011)

S vašimi přáteli to v poslední době bylo velmi obtížné, nyní přicházejí lepší časy. Konečně najdete odvahu říci jim na rovinu, co vlastně cítíte a čím vám ubližují. Nevěděli to, a ačkoli budou potřebovat čas na rozmyšlenou, nakonec vám dají zapravdu, že se nechovali úplně nejlépe.

Láska – nezadaní: V této oblasti nyní budete mít velkou smůlu. Zdá se, že všichni lidé, kteří stojí za vztah, již ve vztahu jsou. Nevzdávejte se, kupte si něco na sebe a vyrazte za zábavou, ten pravý se již najde.

Láska – zadaní: Svého partnera si začnete opět vážit, a to hlavně proto, že vám přichystá překvapení, které jste nečekali, ale které vás opravdu potěší. Jiskra se opět zažehne.

Kariéra: Začnete se více snažit, abyste se stali zaměstnancem měsíce a získali lepší finanční ohodnocení. Pokud zaměstnání nemáte, nabídka vás uhodí na procházce přímo do očí.

Peníze: Bude to takový průměr. Sice neušetříte více peněz než obvykle, ale ani žádné peníze neztratíte. Budete tak mít o svých penězích přehled a budete nadmíru spokojeni s tím málem, co máte.

Zdraví: Ani nyní se nemusíte obávat záludné nemoci. Avšak někdo z vaší rodiny zápolí s nepříznivou diagnózou. Buďte tu pro tohoto člověka, ukažte mu svou podporu.

Drak (1916, 1928, 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012)

Štěstí vám přeje. Nebudete mít žádné nové problémy a ty staré vyřešíte s přehledem. Máte-li nový nápad, který byste chtěli prosadit, s chutí do toho. Nic vám nebude stát v cestě, naopak i jiní lidé se budou chtít stát součástí vašeho dokonalého plánu.

Láska – nezadaní: Nadále si budete oťukávat osobu, s níž si představujete společnou budoucnost. Ukáže se, že daná osoba má nějaké chyby, ale vy je dokážete přehlédnout.

Láska – zadaní: Společná návštěva kina či divadla vás sblíží. Nemusí to být nic, po čem byste oba toužili, ale můžete se věnovat více sobě, přestože budete na veřejnosti.

Kariéra: I když se zdá, že vás v práci nemůže nic překvapit, objeví se nový spolupracovník, který bude velmi sdílní. Práce vám vedle něho půjde od ruky a také finanční ohodnocení poroste.

Peníze: Se svým výdělkem budete nadmíru spokojeni. Stále vám zbyde dost peněz, které můžete věnovat někomu jinému. Čím více peněz dáte, tím více peněz se vám vrátí.

Zdraví: Všimnete si pocitu vnitřní teploty, když se rozhodnete pracovat déle, než je třeba, a jakmile si odpočinete, tento pocit zmizí. Hlídejte si proto svou energii, nemusí se vás držet napořád.

Had (1917, 1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013)

Nic vás neohromí, všechno vám bude připadat známé. Je čas poučit se z vlastních chyb, některé by se mohly opakovat. Buďte všímaví ke svému okolí i ke všem možným detailům. Zkuste něco udělat jinak než obvykle a záhy zjistíte, že ono těžké rozhodnutí nebylo tak nemožné udělat.

Láska – nezadaní: Osud vám nyní přeje. Potkáte velmi inteligentního člověka, který o vás projeví zájem. Nezapomeňte, že všechno má svůj čas a dotyčný vás chce poznat trochu více.

Láska – zadaní: Uvědomíte si, že chyby, které partner udělal, nebyly čistě jeho rozhodnutí. Buďte připraveni mu dopřát svou důvěru, v těchto časech mu pomůže postavit se opět na nohy.

Kariéra: Nezaměstnaní, dejte si pozor, na jakou pracovní nabídku odpovídáte. Ne každá práce vám totiž sedne. Zaměstnaní, vás čeká náročná práce, která nemusí být odměněna přímo úměrně vaší píli.

Peníze: Peněz budete mít více než dost, a tak můžete investovat do svého projektu, kterému opravdu věříte. Nebojte se ztráty. Pokud si věříte, dosáhnete i nemožného.

Zdraví: Venkovní aktivity vám mohou způsobit úraz, jako jsou modřiny či odřeniny, ale také zlomeniny. Buďte šetrní hlavně ke svým končetinám, nyní budou více náchylné.

Kůň (1918, 1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014)

Optimistický pohled na svět vám pomůže zazářit, kdykoli budete požádáni o radu. Co se týče vašeho soukromého života, bude zapotřebí se krotit, abyste následně nebyli zklamaní. Vaše očekávání totiž budou příliš vysoká a ne všechno, co si slíbíte vy sami, dokážete splnit.

Láska – nezadaní: Zklamání láskou je normální. Nesmutněte, že jste si o nějakém člověku mysleli jen to dobré a on vás následně zklamal. Je to příležitost poohlédnout se po někom lepším.

Láska – zadaní: Je velmi důležité najít společnou řeč, přestože se vám to nyní příliš nedaří. Váš partner nesouhlasí s vaším jednáním stejně jako vy s tím jeho. Zkuste více komunikovat.

Kariéra: Vše, na co sáhnete, se vám zadaří. Nebojte se proto experimentovat. Hůře než neúspěchem to skončit nemůže, a vy alespoň budete vědět, že na to musíte jít jinak.

Peníze: Čeká vás návštěva, která vám donese peníze, aby dorovnala svůj dluh. Přestože jste zapomněli, že vám někdo dluží, zahřeje vás to u srdce a peníze využijete k dobré věci.

Zdraví: Nic závažného vás trápit nebude, pouze nervozita vám může způsobit pocit, že jste nemocní. Naštěstí jde pouze o krátkodobý pocit, který rychle vymizí.

Koza (1919, 1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015)

Budete velmi spokojení, co se týče osobního života. Nebude vám líto, že někteří lidé mají více peněz či lepší práci. Budete velmi vděční, což vám umožní dívat se na svět optimistickým pohledem a nacházet nové možnosti osobního růstu. Spokojíte se s málem a budete spokojenější než ti, kteří mají příliš.

Láska – nezadaní: Jakoukoli pozvánku na rande byste měli přijmout. Přestože vás dotyčný člověk nemusí přitahovat, zjistíte, že ve svém nitru je zcela výjimečný.

Láska – zadaní: Partner bude mít radost, že se tolik zajímáte o jeho zájmy. Je důležité nebýt na tom druhém tolik závislí, ale nikdo netvrdí, že nemůžete mít žádné společné zájmy.

Kariéra: Budete se opravdu činit, abyste svým spolupracovníkům ukázali, že nic není nemožné. Díky tomu zazáříte a naplníte ostatní motivací, což nezůstane bez povšimnutí.

Peníze: Peněz nebudete mít hodně, ale budou vám stačit. Lidé si k vám budou chodit pro rady, jak vyžít s tím, co mají. Budete pro ostatní vzor, nebudete mít náladu kupovat nepotřebné věci.

Zdraví: Můžete mít problémy s psychikou, když si na vás lidé budou stěžovat. Je to v pořádku. I vy jste pouze člověk a nemusíte snést všechno. Nehleďte tolik na to, co si o vás myslejí ostatní.

Opice (1920, 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016)

Začnete pomáhat lidem i zvířatům v nouzi, a tím se naučíte mít více rádi sami sebe. Čím více tvorům pomůžete, tím více si uvědomíte, že každý dělá chyby, které s sebou přinášejí následky, někdy lepší, někdy horší. Rozhodnete se zapracovat na své osobnosti, abyste nedělali tolik chyb.

Láska – nezadaní: Nebojte se flirtovat, pokud věříte, že vztah s člověkem, který se vám líbí, má budoucnost. Zároveň nenoste růžové brýle, přemýšlejte o vztahu i z praktického hlediska.

Láska – zadaní: Chvilku se může zdát, že jste si s partnerem neměli vůbec začínat, ale tato myšlenka vás brzy opustí. Partner pro vás má dlouho připravované překvapení, které vás odrovná.

Kariéra: Kariérní postup je na obzoru, a nebylo to ani tak těžké. Vše, co musíte udělat, je nepohádat se s nadřízeným, který vám vaše štěstí nemusí chtít dopřát.

Peníze: Chtít více peněz znamená jen samé neštěstí. Myslete na to, až nebudete vědět, kde nahrabat další peníze. Buďte vděční. Tolik peněz, kolik potřebujete k přežití, již máte.

Zdraví: Budete zdraví jako ta rybička, jen občas se u vás projeví drobné brnění končetin, když to přeženete s prací. Důležitý je kvalitní odpočinek a také dostatečná zábava.

Kohout (1921, 1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017)

Vaše tvrdohlavost vás může rozhádat nejen s přáteli, ale také s rodinou. Zkuste být více empatičtí. Než něco řeknete, zeptejte se sami sebe, zda je to opravdu tolik nutné. Většinou jde pouze o chvilkové naštvání, co vás nutí udělat ze sebe jedinou chudinku ze všech přítomných.

Láska – nezadaní: Budete spokojení o samotě, a proto si zřejmě ani nikoho hledat nebudete. Má to své výhody, spíše než na lásku se zaměříte na svou budoucnost.

Láska – zadaní: Stále budete mít problém partnerovi nelhat ohledně toho, s kým budete trávit čas. Místo toho, abyste řekli, že vyrážíte za rodinou, řekněte pravdu – že potřebujete strávit nějaký čas o samotě.

Kariéra: Vaše snaha vám nyní vynese zasloužené ovoce. Nadřízení mohou začít uvažovat o vašem povýšení. Nyní všemu nechte volný průběh a věnujte se čistě své práci, či se připravte na pohovor.

Peníze: Na peníze, stejně jako na kariéru, byste nyní myslet neměli. Co jste zasadili, to si také sklidíte, a vaše obavy či tajná přání to rozhodně nezmění.

Zdraví: Rýma by vás neměla zaskočit, pokud se soustavně přetahujete. Více odpočívejte nebo alespoň užívejte vitamíny na podporu imunity.

Pes (1922, 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018)

Nepřemýšlejte tolik nad tím, co vám říkají jiní lidé. Právě to totiž bude hlavní kámen úrazu. Každý má svůj názor a nemůžete se zavděčit všem pouze proto, že byste si to přáli. Dobří přátelé vás naštěstí vyslechnou, proto s nimi můžete trávit co největší množství času.

Láska – nezadaní: Ne všechno, co jste řekli potenciálnímu partnerovi, se zakládá na pravdě, a vy to dobře víte. Chtěli jste se pouze ukázat v dobrém světle. Naštěstí není příliš pozdě na odkrytí pravdy.

Láska – zadaní: Vztah bude velmi harmonický, nebojte se svěřit se partnerovi se vším, co vás napadne. Společně vymyslíte řešení spíše než kdybyste se nad svým údělem trápili sami.

Kariéra: V kariéře nedojde k výrazné změně bez ohledu na to, jak hodně se budete snažit. Lepší bude jít s proudem a nápady, jak zazářit, si nechat na později.

Peníze: Budete značně šetřivější než předchozí týdny. Také vám moc peněz na rozhazování již nezbyde. Zkuste i to málo ušetřit místo toho, abyste bezmyšlenkovitě rozhazovali.

Zdraví: Mohou vás pozlobit ledviny a vylučovací systém s nimi spojený. Pijte více vody, pokud jí pijete málo, ale zároveň to příliš nepřehánějte.

Prase (1923, 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019)

Nic není tak horké, jak se zpočátku jeví. To je moudro, které budete mít předurčeno si uvědomit. V poslední době chcete stále více, a to rozhodně není dobře. Necítíte se docenění a jsou chvíle, kdy jste smutní. Vaši přátelé si vás váží a jsou ochotni vám kdykoli pomoci.

Láska – nezadaní: Při poznávání nových lidí budete velmi hádaví, a tak se stane, že vám nikdo nepřijde příliš dobrý. To je v pořádku, dejte si načas. Již brzy se objeví někdo výjimečný.

Láska – zadaní: S partnerem, pokud to skřípe, si vyrazte na výlet, který si oba zapamatujete jako něco netradičního. Získáte vzpomínky, na které budete vzpomínat opravdu rádi.

Kariéra: Příliš velká píle vám nyní nezaručí slibný výsledek. Ba naopak, čím více se budete snažit, tím to bude horší. Nechte to tak, jak to je, už nyní jste dosáhli velkých úspěchů.

Peníze: Budete si dávat velký pozor, za co utrácíte. A díky tomu vám peníze nedojdou a vy tak budete mít o problém méně. Jen tak dál, šetřete si na výjimečný den.

Zdraví: Problém s pamětí vás může nepěkně potrápit. Zkuste se více soustředit, právě nedostatečná koncentrace je důvod, proč si přestáváte pamatovat, kdo vám co říká.

Zdroj článku:
  • Autorský text