Velký horoskop na květen: Láska, vášeň, motivace a osvěžující energie

Velký horoskop na květen: Láska, vášeň, motivace a osvěžující energie
Duben si možná mnozí pamatujeme díky chaosu, který byl všudypřítomný vzhledem k probíhajícímu zatmění, jež mělo transformační vliv na některé sféry našeho života. Co si pro nás hvězdy připravily na květen? Bude stejně tak bujarý?

Po smršti transformačních astrologických, ale především životních událostí minulého měsíce se obloha takzvaně začíná vyjasňovat a konečně můžeme na svých tvářích cítit slunce a teplo, a to nejenom díky přicházejícímu jaru, ale díky tomu, že hvězdy se nám zdají být nakloněny.

Květen bude tím závanem čerstvého vzduchu, na který jsme možná i mnozí tolik čekali. Celkově bude tento měsíc probíhat v duchu osvěžující energie, jež nám pomůže najít tolik potřebnou pevnou půdu pod nohama.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Májový čas je skvělým obdobím, kdy je čas trávit chvíle s rodinou, kterou jste možná v minulých měsících zanedbávali. Nejen ti nejbližší, ale i okruh Vašich známých a přátel si zaslouží Vaši pozornost. Během tohoto měsíce se začnou dít také jemné změny k lepšímu ve Vaší psychice.

Ryby (19. února – 20. března)

Během měsíce května bude Váš diář nabitý příležitostmi, jak se spojit s lidmi z různých společenských sfér. Ti Vám pomohou na Vaší cestě za realizací Vašich dosavadních nápadů.

Beran (21. března – 19. dubna)

Připravte se na motivaci a energii potřebnou ke splnění Vašich vytoužených cílů. Je před Vámi fantastický čas týkající se Vašich financí, a proto ideálně přemýšlejte nad tím, jak své úspory ještě více zhodnotit.

Býk (20. dubna - 20. května)

Nejenže máte v tomto měsíci narozeniny, ale vesmír je Vám nakloněn tak, že Vaše přání bude s velkou pravděpodobností vyslyšeno. V polovině měsíce očekávejte příliv nových nápadů a také nových sociálních kontaktů.

Blíženci (21. května – 20. června)

Květen pro Vás bude jedním z nejdůležitějších období roku. V první polovině měsíce především odpočívejte a zpomalte v běžném životě. Po novoluní nastane čas, kdy skončí stínové období, kterým jste doposud procházeli a Vy tak začnete znovu stavět to, co se v poslední době zhroutilo.

Především v první polovině měsíce se zaměřte na odpočinek
Především v první polovině měsíce se zaměřte na odpočinek | Zdroj: Iakov / Depositphotos

Rak (21. června – 22. července)

Květen má pro Vás jednoznačné poselství: Jděte ven a bavte se! Během novoluní se na Vás bude hrnout jedna akce za druhou a Vy se můžete jednoduše propojit se stejně smýšlejícími lidmi. Buďte otevření a získejte nové přátele pro cestu životem.

Lev (23. července - 22. srpna)

Přichází období, kdy se hlavním tématem Vašich myšlenek stane práce. Přijdou nečekané profesní příležitosti, které Vám dají možnost, abyste ukázali své výjimečné schopnosti. Nebojte se předvést svůj talent!

Panna (23. srpna – 22. září)

Květen pro Vás bude znamenat spoustu dobrodružství a příležitostí k růstu. Věnujte čas vlastním myšlenkám o tom, jakým směrem se budou Vaše kroky ubírat v budoucnu. Ujasněte si detaily svých plánů, dařit se Vám bude zejména na poli pracovním.

Váhy (23. září – 22. října)

Po všech těch horských dráhách na poli lásky, které jste dosud prožívali, toužíte po tom, aby se situace ustálila. A od toho tu je květen, který Vám pomůže k tomu, abyste dali důvěru všem lidem ve Vašem okolí a vytvořili pevné vazby.

Štír (23. října – 21. listopadu)

Hvězdy Vám pro tento měsíc slibují nové světlo do sféry Vašich vztahů. Více než kdy jindy pro Vás bude důležité, jakými lidmi jste v životě obklopeni. Budete nuceni nastavit hranice a možná tím přijdete o některé osoby Vašeho života – věřte, že právě toto řešení je někdy právě tou výhrou!

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Je čas pustit se do práce, protože před Vámi stojí velké příležitosti. Čeká Vás období roku, kdy budete velmi produktivní nejen v pracovní sféře. Toto období také přeje nastavení nových návyků, které jste tak dlouho odkládali.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Vášeň. To je to správné slovo, které Vás bude provázet celý květen. Je čas probudit hravou část Vaší osobnosti, odložit stres a probudit v sobě smysl pro radost a romantiku. Následujte své srdce – Vesmír je Vám nakloněn.

Zdroje článku: