Jak se změnila a co dnes dělá Chelsea z Dva a půl chlapa? Před slavnou rolí s herectvím málem sekla

Jak se změnila a co dnes dělá Chelsea z Dva a půl chlapa? Před slavnou rolí s herectvím málem sekla
Jennifer Bini Taylor se proslavila jako nejvytrvalejší přítelkyně Charlieho Harpera. Ve stejné show se však objevila celkem ve čtyřech různých rolích. Kdo bychom našli seriálovou Chelsea Milini dnes?

Nebýt sitcomu Dva a půl chlapa, Jennifer by s hraním dávno sekla. Podle jejích vlastních slov se jednalo o jednu z nejlepších věcí, která ji v životě potkala. Narodila se v roce 1972 v New Jersey a od devadesátých let se zde účastnila soutěží krásy. V letech 1995 a 1996 získala titul vicemiss Florida. Od modelingu byl již jen krůček k herectví. Do doby, než přišla nabídka z Dva a půl chlapa, objevovala se příležitostně v nepříliš úspěšných televizních seriálech. 

Během této doby získala bakalářský titul v sociálních vědách, narodilo se jí dítě, drobné role ovšem nestačily finančně pokrýt nákladný život v Kalifornii. Vypadalo to, že s herectvím bude muset úplně skončit, přišel ale zlomový rok 2003, kdy byla odvysílána první série známého sitcomu. Objevila se hned v první epizodě, tehdy v roli Suzanne. Ve stejném roce se odstěhovala do Miami, kde začala vyučovat herectví. Znovu se do Dva a půl chlapa navrátila o rok později v další drobné roli. Ještě jednou se objevila v páté sérii, než v sérii následující debutovala jako Chelsea. 

Jako Charlieho snoubenka si odkroutila celkem šestatřicet epizod. V herectví pokračuje i nadále, nikdy však již neměla štěstí na žádnou další průlomovou roli. Objevila se v seriálech jako Námořní vyšetřovací služba, Status: Nežádoucí nebo Shameless. Nejznámější film na jejím kontě je Co je šeptem (2005) s Jennifer Aniston a Markem Ruffalo v hlavních rolích. Nejaktuálnějším počinem je televizní thriller Twisted Twin (2020), ve kterém ztvárnila hlavní roli. 

V současnosti žije v Los Angeles se svým dlouholetým manželem Paulem Taylorem, který se živí jako elektrikář. Společně vychovávají náctiletého syna a dceru. Jennifer je vyznavačkou zdravého životního stylu, většinu plodin si pěstuje na vlastní zahradě, cvičí jógu a snaží se uzpůsobit svůj životní styl, aby byl co nejvíce ekologický.