Andělská poselství na úterý: Býci, myslete na druhé, Blíženci, upevněte vztahy s rodinou

Andělská poselství na úterý: Býci, myslete na druhé, Blíženci, upevněte vztahy s rodinou
Andělé zdůrazňují, že neschopnost odpouštět nás činí slabými. Chceme-li být silní a vážení, musíme se tuto schopnost naučit. Do té doby zůstaneme svými vlastními dobrovolnými vězni. Teprve až když odpustíme, uvědomíme si, že jsme to měli udělat již dávno.

Všude, kde chodíme, nám andělé posílají své rady. Někdy jsou zřejmější, jindy tolik ne. Chceme-li od nich pomoci, musíme se dívat a naslouchat pozorněji. Jejich slova nám totiž vždy mají co nabídnout. Přečtěte si jejich rady a sami se rozhodněte, zda se jich budete držet. Máte totiž svobodnou vůli.

Beran (21. března – 19. dubna)

Hledejte příležitosti k osobnímu růstu. Ten nastane, když pomůžete někomu, kdo si sám pomoci nedokáže, nebo budete všímaví k tomu, jak zhodnotit svůj vlastní život nesobeckým způsobem. Neseďte se založenýma rukama a nečekejte, až vám příležitosti přistanou k nohám.

Andělská rada: Jděte si za svými sny. Na své cestě pomozte jiným lidem uspět a váš vlastní úspěch se dostaví dříve než byste čekali. Věnujte pozornost pocitům ostatních, budujte pomocí nich svou budoucnost.

Býk (20. dubna – 20. května)

Ve vztazích je důležité hledět více na ty druhé než na sebe samotné. To platí nejen v partnerství, ale ve vztazích obecně. Přátelé, sousedé, rodiče, sourozenci, spolupracovníci – na všechny tyto lidi je dobré se zaměřit a pomoci jim s každodenními úkoly. Vykouzlíte jim úsměv na tváři a dobrý skutek bude přičten do vaší karmy.

Andělská rada: Lidé si všímají, když se jim snažíte pomoci. Nepřejdou vaši snahu, naopak začnou přemýšlet, jak vám váš dobrý skutek oplatit. Nezneužívejte jejich dobroty, nechte si pomoci, až budete skutečně potřebovat.

Blíženci (21. května – 21. června)

Pobavení vaší rodiny upevní či obnoví vaše vztahy. Společná večeře je dobrý způsob, jak si připomenout, od čeho rodina vlastně je. Hádat se dokáže každý, ale respektovat jeden druhého je skutečné umění. Připomeňte to celé rodině a v případě rozhádání nabídněte řešení výhodné pro všechny.

Andělská rada: Chcete-li udělat své blízké šťastnými, dovolte každému z nich na večeři vzít jednoho jim velmi blízkého člověka. Nepřímo řeknete, že respektujete jejich osobní život.

Rak (22. června – 22. července)

Navazování nových kontaktů a socializace s ostatními lidmi vám pomůže oprostit se od vašich problémů, které vám nedají spát. Dejte ostatním lidem šanci a oni se vám odvděčí svými radami, díky nimž můžete zlepšit svůj život, pokud je zvážíte a těch dobrých se budete držet.

Andělská rada: Nedržte se pouze typů svých stávajících přátel. Jiný pohled na věc vás učiní odolnými vůči předsudkům a nedorozumění. Občas je nutné setkat se s někým, s kým byste se skrze jeho charakter nikdy nesetkali.

Socializace s ostatními lidmi vám pomůže oprostit se od vašich problémů
Socializace s ostatními lidmi vám pomůže oprostit se od vašich problémů | Zdroj: Jacob Lund / Shutterstock

Lev (23. července – 22. srpna)

Svůj šťastný den poznáte tak, že vstanete s povznesenou náladou a zadaří se vám urovnat všechny spory jen pomocí slov. Také vám bude stačit každá maličkost, kterou dostanete. Budete-li si to přát, tento den se může dít každý den – stačí nacházet ve všem jen to dobré a děkovat za to, co máte.

Andělská rada: Nečekejte na to, až se stane nějaký zázrak. Své štěstí si musíte vybojovat, ne však nenávistí, ale láskou, kterou si uvědomíte a kterou budete šířit dál.

Panna (23. srpna – 22. září)

Setkání s chytrými lidmi vám pomůže cítit se milovaní, dá vám pocit, že někam zapadáte, když vám zbytek světa nerozumí. Být chytřejší než ostatní vám paradoxně dát pocit méněcennosti. Využijte své logické uvažování ke změnění světa a spojte se s lidmi, kteří mají stejný cíl.

Andělská rada: Obvykle k sobě přitahujete lidi, kteří s vámi v kdečem nesouhlasí. Dnes to zkuste jinak. Tyto lidi laskavě odmítněte a vyhledejte někoho, kdo chce využívat svůj talent, ne ho zahrabávat do svého nitra.

Váhy (23. září – 23. října)

Ne vždy je vhodné přesvědčovat ostatní, aby se zúčastnili vašich plánů. O romantickém partnerovi to platí dvojnásobně. Vyslechněte si jeho názor místo toho, abyste ho nutili do něčeho, co mu není příjemné. Jste-li ve vztahu, který neklape, odhalte příčinu a nabídněte kompromis místo toho, abyste hledali jinde.

Andělská rada: Odpovědi na vaše otázky jsou zřejmé. Nebuďte zaslepeni negativními myšlenkami a brzy přijdete na to, že může být radost trávit čas s někým jiným, najdete-li společnou řeč.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Námětů na témata máte v mysli více než dost, proto začněte konverzovat s lidmi a učte se nové věci. Jste zvídaví, jenže nic se nenaučíte, protože musíte mít za každou cenu pravdu. Otevřete se novým názorům a poté se vám otevřou také nové možnosti, jak růst ve všech oblastech.

Andělská rada: Každý den máte příležitost zazářit. Své zkušenosti můžete předávat dál, jiným lidem. Vyřešte jejich problémy a sladká odměna vás nemine.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Udělejte něco pro ostatní lidi. Více si vás oblíbí a někdo z nich vám zajistí lepší budoucnost. Může jít o moudrého přítele či o zajímavě finančně ohodnocenou pracovní nabídku. Vždy je lepší pomáhat jak pro ostatní, tak pro vás. Kdokoli vás může příjemně překvapit.

Andělská rada: Chcete-li rychle vyřešit svůj vlastní problém, není nic jednoduššího než se zaměřit na problémy ostatních lidí. Vložte do lidí kolem vás více času a také oni se vám budou věnovat.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Pozor na sobecké touhy. Neubližujte ostatním jen proto, že je neznáte. Nikdy nevíte, na koho narazíte a kdo bude ve vašem životě figurovat za několik let. Možná zapomenete na lidi, kterým jste ublížili, ale oni si vás budou pamatovat. Buďte vstřícní za všech okolností.

Andělská rada: Potřebujete-li pomoc v zaměstnání, zkuste se porozhlédnout po lidech pracujících na jiných pracovních pozicích. Poskytnou vám nezaujatý pohled na vaši práci, čímž vám pomohou více než vaši nejbližší spolupracovníci.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Kdy jste naposledy udělali radost blízké osobě? Je načase pozvat rodinu na společnou večeři. Je to vhodná příležitost se přesvědčit o tom, zda jsou všichni zdraví a nic jim nechybí. Pokud s rodinou příliš nevycházíte, je to dobrá příležitost se udobřit. Pokud to nejde, pozvěte blízké přátele.

Andělská rada: Je možné, že se budete cítit stydlivě. Nemyslete na to a neudržujte si odstup. Vaše názory jsou stejně důležité jako názory ostatních.

Ryby (19. února – 20. března)

Nenávist vám bere štěstí. Zajděte proto za svým nepřítelem a poproste ho o odpuštění. Zároveň mu popište své pocity a sdělte mu, že mu odpouštíte, ať už úplně nebo prozatím pouze zčásti. Uleví se vám a je-li tento člověk dostatečně mentálně vyspělý, pochopí to a popřemýšlí nad tím.

Andělská rada: Zklamání v mysli je mnohem horší než odmítnutí jiného člověka. Nemáte co ztratit, jen získat, proto popřemýšlejte nad tím, komu jste kdy ublížili a jak to můžete odčinit.

Zdroj článku:
  • Autorský text