Jak zjistit, zda je čas najít si nové zaměstnání, v závislosti na Vašem znamení

Jak zjistit, zda je čas najít si nové zaměstnání, v závislosti na Vašem znamení
Přestala Vám práce jít od ruky? Nebaví Vás? Dali byste cokoliv za to, abyste mohli své zaměstnání změnit? V tom případě může být čas začít se poohlížet jinde. Jak zjistíte, že byste měli z práce odejít a najít si novou?

Beran (21. března – 19. dubna)

Pokud nejste ve firmě spokojeni, přestanete se starat o to, abyste byli nejlepším zaměstnancem celé společnosti. Vše Vám začne být ukradené. V tu chvíli si začněte hledat nové zaměstnání.

Býk (20. dubna – 20. května)

Chodíte-li do práce plni přesvědčení, že pouze ztrácíte čas, který byste mohli investovat do projektů, které Vás budou bavit více a dají Vám více peněz, hledejte něco jiného.

Blíženci (21. května – 20. června)

Práce Vás musí naplňovat. Pokud se tak neděje, měli byste přemýšlet o změně zaměstnání, obzvláště máte-li před cestou do práce falešné příznaky nemoci, stresu či jistého otrávení.

zdroj: Rido / Shutterstock

Rak (21. června – 22. července)

Jestliže máte změnit zaměstnání, chodíte do práce plni pocitu nedocenění nebo nespravedlivosti mezi zaměstnanci (pochopitelně Vy jste ten nedoceněný zaměstnanec).

Lev (23. července – 22. srpna)

Pokud cítíte, že práce se neustále opakuje a nenacházíte naplnění ani pocit, že čelíte stále novým výzvám, je čas posunout se dál bez pomoci Vašeho současného zaměstnání.

Panna (23. srpna – 22. září)

Staly se Vaše dny pouze složené z pracovních hodin? Nemáte čas na své volnočasové aktivity ani na dostatek spánku? Tato práce již nikam nevede a měli byste hledat změnu.

Váhy (23. září – 22. října)

Vaše práce Vás naplňuje negativními pocity. Přestáváte mít čas na své přátele i na sebe. Pokud se v tomto popisu najdete, stávající zaměstnání pro Vás již postrádá smysl.

Štír (23. října – 21. listopadu)

Pakliže Vás všichni ostatní zaměstnanci začínají štvát pouhou přítomností, buď Vás práce nebaví a jste příliš přecitlivělí nebo pro Vás pracovní podmínky nejsou vhodné. V obou případech utíkejte.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Hledáte si zaměstnání takové, v němž můžete zároveň růst a vzdělávat se. Pokud již delší dobu nic podobného nepociťujete, hledejte jinou práci.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Jste hodně pracovití a snesete i těžké pracovní podmínky, avšak jakmile Vám zaměstnavatel přislíbí růst v zaměstnání a ani po několika letech nevidíte změnu, měli byste shánět práci, kde si Vás budou vážit více.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Pokud se na nic v práci netěšíte a nechodíte tam rádi, prohlížejte si pracovní portály. Potřebujete práci, která má nějaký smysl, ale Vy již žádný nevidíte.

Ryby (19. února – 20. března)

Zaměstnání byste měli změnit, pokud máte pocit, že nejste na současné pracovní pozici v současné firmě dostatečně oceněni. Již není nic, co by Váš názor změnilo.

Zdroj článku: