Trojice znamení, která nikdy nežádá o pomoc, a ten kdo v panice zavolá klidně i ve dvě ráno

Trojice znamení, která nikdy nežádá o pomoc, a ten kdo v panice zavolá klidně i ve dvě ráno
Všichni máme přátelé, kteří by pro nás udělali téměř cokoli, ale sami nikdy nic nežádají. Jejich životy jsou nejspíš stejně dramatické jako ty naše, ale kvůli své hrdosti, stydlivosti nebo příliš velké citlivosti je nenapadne se na nikoho obrátit. Představujeme vám trojici, která si problémy nechává pro sebe, a taky jedno znamení, které vždy upoutá vaši pozornost.

Panna

Když máte potíže, váš přítel ve znamení Panny je vždycky poblíž, aby vás podpořil. Pomůže vám s domácím úkolem, při nemoci vám nakoupí a kryje vás, když potřebujete tajně zmizet. Když se cítíte osaměle, vezme vás na výlet, kde vás seznámí s báječným společníkem. Prostě kdykoli potřebujete pomoct, Panna pohne horou, aby se k vám dostala a za váš vděk jen mávne rukou. Ale situace se obrátí a jednoho dne potřebuje pomoct sama praktická Panna. Najednou jakoby se po ní zem slehla. Panna si zaleze do soukromí a svůj problém si řeší po svém, i kdyby se utrápit měla. Není to tak, že by neocenila vaši nabídku, ale prostě si dělá ráda věci po svém. Někdy ale i ona sama potřebuje nakopnout, a hlavně vlna vašeho optimismu by jí vůbec neuškodila. Musíte se jí však trochu vnutit, protože její tvář zůstává neoblomná.

Ryby

Ryby jsou jedním z nejcitlivějších znamení zvěrokruhu. Stále se vciťují do druhých a přizpůsobují své okolnosti pocitům ostatních, následují jejich vedení, vždy projevují laskavost, a i přestože jsou často za svou dobrotu využívány, dělají to zas a znovu jako nějací charitativní hrdinové. Když se ony samy ocitnou v maléru, čekají až se věci naprosto zvrtnou a teprve potom volají o pomoc.  Až na ně příště vychrlíte všechny své starosti, nezapomeňte se taky zeptat, jaký měly ony samy den. A připomeňte jim, že není vůbec nic špatného na tom sdílet své těžkosti.

Vodnář

Vodnář je dalším znamením, které si málokdy řekne o pomoc. Vodnáři jsou společenští a rádi přijmou pozvání na společenský večírek, kde většinou naslouchají ostatním, ale sami se svými starostmi ven nechodí. Když jim není nejlépe, odejdou do ústraní a tam tiše trpí. Až se příště v kanceláři nebo v telefonu rozhostí naprosté ticho, budete vědět, že Vodnář potřebuje vaši podporu.

Lev

Lvi milují pozornost v dobrých i zlých časech. Možná jste si mysleli, že Lev, který se rád hřeje na výsluní, vystupuje pouze v masce toho, kdo má vše pod kontrolou. Částečně máte pravdu, na veřejnosti si málokdy dovolí ukázat svou citlivost, ale o to více si nechá čistit své rány doma od svých nejbližších. Pokud pociťuje úzkost, potřebuje se o svou bolest s někým podělit, a než se rána zacelí, udělá to klidně i několikrát. Věřte, že nejen Lvům se udělá okamžitě lépe, uslyší-li upřímná a podpůrná slova svých přátel.