Andělská poselství na úterý: Blíženci, soustřeďte se na jednu věc, Střelci, více si všímejte svého okolí

Andělská poselství na úterý: Blíženci, soustřeďte se na jednu věc, Střelci, více si všímejte svého okolí
Naše životy jsou jako nepopsané stránky knihy. My do nich zapisujeme svá rozhodnutí, vytváříme svůj vlastní příběh. Možnosti jsou neomezené, kdykoli se můžeme rozhodnout vydat se novou cestou, která nás dovede ke spokojenosti. A andělé nám pomáhají.

Uděláme-li špatné rozhodnutí, hrdina příběhu (my) se musí probojovat přes spoustu nových překážek. To ho donutí si příště dát větší pozor. Někdy píšeme komedii a jakmile vyřešíme nějaký problém, ocitneme se v dalším, většinou svou vinou. Právě neopatrné kroky nás utápí v určitém mentálním utrpení. Jakmile si ale řekneme, že takto dál žít nechceme, andělé napíšou několik málo slov do naší knihy, aby nám napověděli, jak pokračovat. Andělská poselství jsou jednou z možností. Znovu otevřete svou knihu života a přečtěte si to své dnešní.

Beran (21. března – 19. dubna)

Využijte svou touhu zvítězit, abyste se zlepšili v tom, v čem vynikáte. Nebojte se experimentovat. Je to jediný způsob, jak zjistit, zda vás váš nápad vynese až do nebes nebo zůstanete na zemi. Také využijte svůj šarm i schopnosti k tomu, abyste autoritě ukázali, co ve vás skutečně je.

Andělská rada: Díky vaší odhodlanosti vám může přijít hodně nabídek na spolupráci či dokonce na usmíření s někým, na kom vám záleží. Napřed ale zapřemýšlejte, zda na to všechno máte dostatek času.

Býk (20. dubna – 20. května)

Dosáhnout úspěchu neznamená být vždy pohodlní. Cokoli se chystáte změnit, musíte projevit svou touhu po skutečné změně. Pokud s někým nevycházíte a je vám to líto, řekněte mu, co si o něm skutečně myslíte. Neskrývejte žádné pocity. Chcete-li více peněz, stravte prací o hodinu déle času.

Andělská rada: Hlavní je být upřímní sami k sobě. Budete-li si nalhávat, že něco je jinak než ve skutečnosti, nikdy se nerozhýbete. Využijte svou nespokojenost k tomu, abyste odhalili, co chcete změnit.

Blíženci (21. května – 21. června)

Svou energii investujte moudře. Není nutné dělat deset věcí najednou, když se můžete plně soustředit na jednu věc. Pokud to nedokážete, dostatečně se u této činnosti nebavíte. Popřemýšlejte, jak ozvláštnit každodenní rutinu, aby vás nepřestala bavit ani po několika hodinách.

Andělská rada: Dostanete-li nový nápad, nechte si ho na později. Napřed dodělejte to, co jste si již naplánovali. Teprve když vám zbyde čas, můžete se vrhnout na něco jiného.

Rak (22. června – 22. července)

Zkuste více porozumět motivaci jiných lidí, abyste postupně našli tu pravou pro vás. Můžete si myslet, že něco je pro vás nejdůležitější, ale za pár hodin to může být jinak. Porozumět svému vlastnímu způsobu uvažování je dobrý začátek, chcete-li zjistit, proč u žádné činnosti nevydržíte dlouho.

Andělská rada: Více naslouchejte jiným lidem, a to včetně detailů. Nevymlouvejte se, že nemáte čas, když víte, že pravda leží někde jinde. Čím více slov si vyslechnete, tím moudřejšími se stanete.

Naslouchejte jiným lidem a nevymlouvejte se, že nemáte čas
Naslouchejte jiným lidem a nevymlouvejte se, že nemáte čas | Zdroj: Wavebreakmedia / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Udržet pozornost, pokud vás vaše práce nudí, je obtížné. Zkuste si chvilku odpočinout a s někým si na pár minut promluvit, aby se váš duch opět vrátil do vašeho těla. Pokud ani to nepomůže, představte si, kolika lidem uděláte radost, když svou práci dokončíte řádně a včas.

Andělská rada: Nenechte drobnosti, aby vás rozptylovaly. Odložte telefon, dokud práci nedokončíte. Ujasněte si, proč vlastně tuto činnost děláte, a zaměřte se pouze na ni, jakmile znovu získáte motivaci.

Panna (23. srpna – 22. září)

Jakkoli s vámi budou dnes cloumat hormony, napřed musíte dokončit svou práci. Ostatní lidé počkají, ať už po romantické či čistě sexuální stránce. Jsou to lidské bytosti, stejně jako vy, a také se věnují práci, dokud ji nedokončí. Inspirujte se jimi. Čím dříve práci dokončíte, tím dříve se můžete věnovat zábavě.

Andělská rada: Někteří lidé vás naopak mohou bezdůvodně odpuzovat. Váš vnitřní kritik je vždy připraven, dnes ale umlčte i jeho, abyste neztráceli čas ani pozornost tím, co nemůžete změnit.

Váhy (23. září – 23. října)

Máte-li pocit, že se vám blízká osoba vyhýbá jen proto, aby si s vámi nemusela povídat, zaměřte se na obsah vašeho sdělení. Možná jste až příliš zdvořilí na to, abyste sdíleli své nápady, raději posloucháte náměty druhých. Zkuste něco navrhnout sami a uvidíte, že si na vás dotyčný udělá čas.

Andělská rada: Komunikace je dialog, nikoli zvuková nahrávka, kdy pouze posloucháte. Můžete být zdvořilí i dál, ale občasná argumentace svědčící o vašem zájmu při komunikaci jen prospěje.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Vaše slova někdy slouží jako náhražka štířího bodnutí, stanete-li se příliš zaujatými. Zkuste být trochu taktnější, myslete na mentální stránku druhé osoby. Vaše slova mohou jiné lidi pěkně znervóznit, a to natolik, že si mohou myslet, že vám na nich vůbec nezáleží.

Andělská rada: Každý den řekněte alespoň jeden upřímný kompliment a začněte hned dnes. Lidé vás chválí, jak jste šikovní, a je přinejmenším slušnost udělat to samé, když se jim něco povede.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Buďte více všímaví k tomu, co se děje kolem vás. Stačí, abyste v jednu chvíli byli neopatrní a špatně si vyložili jen jeden malý detail, a všechen pokrok, kterého jste dosáhli od začátku tohoto roku, může zmizet. Nezavazujte se sliby, pokud máte už dost nabitý program.

Andělská rada: Všímejte si každého malého pokroku, který uděláte. Využijte ho k tomu, abyste si dali nové cíle, neměly by ale být nedosažitelné, jinak své úsilí pozastavíte na příliš dlouhou dobu.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Dnes je skvělá možnost změnit váš život k lepšímu tím, že změníte život někoho jiného. Máte velké vůdčí schopnosti, které jiní lidé potřebují, aby našli tu správnou cestu. Zároveň si dejte pozor na sobecké myšlenky. Každá vaše pomoc se vám jednou vrátí, pouze ne všechny finanční odměnou.

Andělská rada: Zaměřte se na jednu osobu, která podle vás nyní neprochází nejšťastnějším životním obdobím. Pokuste se jí pomoci. Dejte jí naději a motivaci žít plnohodnotný život, který si zaslouží.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Než někomu věnujete svůj čas, který urvete z povinností, rozpoznejte, zda se vám blízká osoba opravdu nachází v určité krizi či zda s vámi chce trávit čas, když vy ho nemáte nadbytek. Máte-li pocit, že bez vás daná osoba nezvládne své problémy, přispěchejte jí na pomoc.

Andělská rada: Máte tendenci domýšlet si to nejhorší. Používejte zdravý úsudek. Pamatujte na to, že většinou nic není tak hrozné, jak se dotyčnému člověku momentálně jeví. Pomoci také můžete svými radami.

Ryby (19. února – 20. března)

Inspirace někdy přijde jen tak, aniž byste se snažili ji najít. Proto, pokud zrovna hledáte vzor pro své budoucí já, nehledejte inspiraci úmyslně. Místo toho si povídejte s lidmi. Odhoďte zábrany a seznamte se s novým přítelem, pokud vaši současní přátelé nemají mnoho času.

Andělská rada: Navrhněte téma na rozhovor a zbytek se vyvrbí sám. Stačí jen najít vaše společné zájmy a sdílet své zkušenosti, ale hlavně poslouchat a zkušenosti získávat.

Zdroj článku:
  • Autorský text