Jak plníte sliby podle vašeho znamení zvěrokruhu?

Jak plníte sliby podle vašeho znamení zvěrokruhu?
Plnit sliby by měl každý člověk. Pokud však někdo nesplní něco, co slíbil, není důvod ho hned nenávidět, někdy prostě zapomene, že vám něco slíbil. Abyste předešli nepříjemným překvapením, připravili jsme pro vás tento článek, kde se dozvíte, jak jednotlivá znamení plní, co slíbila.

Beran (21. března – 19. dubna)

Vážně chce splnit všechny sliby, které vám dá. Přestože je jeden z těch důvěryhodnějších lidí, občas má dny, kdy slíbí mnoha lidem mnoho věcí, tudíž na někoho čas od času zapomene.

Býk (20. dubna – 20. května)

Pokud vám takový člověk nevěří, neslíbí vám vůbec nic. Pokud vám něco slíbí, věří vám a vy se můžete těšit na to, že to splní. Neslibuje nereálné věci, je naprosto důvěryhodný.

Blíženci (21. května – 21. června)

Blíženci ne vždy splní svůj slib. Udělají vše pro to, aby ho splnili, ovšem častokrát slibují nemožné. I tak se vás budou snažit přesvědčit, že své slovo dodrželi, dokud nezjistíte opak. Pokud vám něco slíbí příště, doufají, že to tentokrát dodrží.

Rak (22. června – 22. července)

Pokud si je jistý, že svůj slib dokáže splnit, Rak vám to slíbí. Pokud není stoprocentně přesvědčen, že je v jeho silách slib splnit, nic vám neslíbí. Pokud se mu to nezdaří, ihned se vám omluví.

Lev (23. července – 22. srpna)

Pokud nesplní to, co slíbil, bude se cítit hodně špatně. Slibuje věci, které dokáže splnit, přestože to může být těžké, ale jeho pýcha mu dovoluje splnit i nemožné.

Panna (23. srpna – 22. září)

Neslibuje jen tak něco, ale to, co opravdu je schopna splnit. Řádně o celé věci popřemýšlí a zjistí, jak by šlo něco udělat. Sama nenávidí, když se sliby neplní, a proto udělá vše, aby vás potěšila.

Váhy (23. září – 23. října)

Slibují naprosto cokoliv bez ohledu na to, zda to mohou nebo nemohou splnit. Vždy chtějí splnit svůj slib, ale častokrát zjišťují, že na to nemají. Poté si u vás snaží šplhnout jiným způsobem.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Štír vždy dodrží své slovo, ale je pro vás opravdu těžké ho přimět, aby vám něco slíbil. Musíte být pro něj extrémně důležití, aby se vůbec odhodlal snažit se vám pomoci.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Téměř nikdy nesplní žádný slib, poněvadž sliby bere na lehkou váhu. Sliby jsou pro něho velký závazek, který zničí vždy ve chvíli, kdy místo něho může dělat cokoliv jiného.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Nechce spadat mezi lidi, kteří nikdy nesplní svůj slib, ať je sebelehčí. Na Kozoroha se můžete obrátit, kdykoliv budete něco potřebovat, nikdy na svůj slib nezapomene.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Plní své sliby, ovšem pokud něco slíbí člověku, který ho nějakým způsobem naštval, s radostí na svůj slib záhy zapomene. Pokud od něho něco potřebujete, připravte si dlouhý seznam důvodů, proč to potřebujete.

Ryby (19. února – 20. března)

Zkouší plnit své sliby. Pokud jste někoho ve znamení Ryb naštvali, buďte si jisti, že zapomene na starou bolest, kdykoliv budete něco potřebovat. Jen si nebuďte jisti, že to opravdu splní.

Zdroj článku: