Horoskop na poslední červencový víkend: Panny se usmíří s přáteli, Vodnáři budou plni hněvu

Horoskop na poslední červencový víkend: Panny se usmíří s přáteli, Vodnáři budou plni hněvu
Měsíc ve Lvu v pátek nám dává velkou šanci na realizaci svých snů. V sobotu se přesune do vlivu Panny, kde vydrží až do neděle, tudíž naše snahy dosáhnout svého cíle se ještě znásobí. Co čeká tento víkend Vás? Zjistěte to.

Beran (21. března – 19. dubna)

Již v samém začátku víkendu budete ovládáni vztekem. Naštve Vás vše, co se kolem Vás uskuteční. Nenechte si zkazit celý víkend. V sobotu se budete starat pouze sami o sebe. V neděli se Vám zvýší sebevědomí, ovšem ne vše, co si o sobě myslíte, je pravda.

Býk (20. dubna – 20. května)

Dejte si pozor na Vaše slova, která vyřknete před členy své rodiny či před partnerem. Hádce se patrně v pátek nevyhnete. O víkendu však pocítíte zvýšenou kreativitu, která Vás donutí udělat všem okolo Vás radost. Také Vaše slova budou plna inspirace pro ostatní.

Blíženci (21. května – 21. června)

V pátek se probudíte s touhou sdělit všem okolo sebe, na co zrovna myslíte. Avšak jakmile najdete nějakého posluchače, uvědomíte si, že ne všechno je vhodné říkat. Naštěstí si to uvědomíte ještě před svým sdělením. V sobotu a v neděli se setkáte se svou rodinou, bude to příjemné setkání.

Rak (22. června – 22. července)

V pátek budete hodně komunikativní, co se týče Vašich přátel. Dejte si pozor na svá slova, jinak Vaše přátelství může skončit rychleji, než začalo. V sobotu a v neděli Vás napadne myšlenka, která Vám může pomoci vydělat velký obnos peněz, pokud ji dobře využijete.

Lev (23. července – 22. srpna)

Budete oplývat vysokým sebevědomím, zejména v pátek. Jen se ujistěte, že to nebude spíše na škodu než k užitku. Nenechte se ničím vyprovokovat a všechno bude v pořádku. Je možné, že přes víkend Vás napadne skvělý způsob, jak si vydělat více peněz.

Panna (23. srpna – 22. září)

Hněv Vás bude provázet celým začátkem víkendu. Ujistěte se, že nikomu neublížíte slovy nebo činy, spíše si najděte zábavu, která Vás vzteku zbaví. V průběhu víkendu Vás čeká cesta za Vašimi přáteli, ti Vás rádi uvidí.

Váhy (23. září – 23. října)

Pokud Vám na někom záleží, vyhněte se konfrontaci s ním. Tento pátek Vás bude ovládat hněv a současně se budete chtít stýkat s přáteli. Pokud hledáte zaměstnání, v sobotu či v neděli narazíte na lákavou nabídku, která Vám může pomoci z finanční krize.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Pozor na výbuchy nálad, které Vás budou v pátek provázet, mohou Vám zhatit Vaši slibnou kariéru. V sobotu i v neděli budete upevňovat vztahy se svou rodinou a přáteli, nebudete mít na kariéru pomyšlení.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Hádky Vás v pátek čekají hlavně v rodinném kruhu. Nebudete na ně mít příliš mnoho času. Budete mimo Váš domov. Po zbytek víkendu budete myslet na výdělek. Máte velkou možnost vymyslet něco, s čím byste uspěli, a budete na tom pracovat celý zbytek víkendu.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Celý víkend se bude točit kolem Vámi vyvolené a milované osoby, ovšem nebudou to příjemná setkání. Obzvláště pokud máte partnera, budete s ním zažívat krušné chvilky. Je možné, že se budete chtít izolovat od všech lidí ve Vašem okolí, mít den dva čistě pro sebe.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Kohokoliv potkáte, s tím se pohádáte, obzvláště v pátek. Není vhodná doba na setkávání se s přáteli. Čím více máte někoho rádi, tím hůře se s ním pohádáte. V sobotu a v neděli je čas na urovnání vztahů. Také zatoužíte po intimitě.

Ryby (19. února – 20. března)

Budete se soustředit sami na sebe, zároveň však budete hodně nervózní a hádaví. V sobotu a v neděli se budete soustředit pouze na svého partnera, a pokud partnera nemáte, budete lepšit náladu člověku, na němž Vám záleží nejvíce.

Zdroj článku: