Jakou meditaci byste podle astrologie měli provádět pravidelně?

Jakou meditaci byste podle astrologie měli provádět pravidelně?
Kdykoliv prožíváme stresové období, snažíme se všelijak toto období co nejvíce zkrátit. Jednou ze zaručených cest je také meditace. Meditace není jen o správném dýchání a relaxování, existuje jí více druhů. Jaká je ta pravá pro vás?

Beran (21. března – 19. dubna)

Jste velmi často agresivní a náladoví. V tomto stavu nenasloucháte lidem, měli byste proto provozovat meditaci zaměřenou na soucit.

Býk (20. dubna – 20. května)

Meditace změn je to, co byste měli vyzkoušet. Pomůže vám otevřít se novým věcem a zlepšit váš život od základů. Uvědomění si vaší tvrdohlavosti vám pomůže odbourat stres.

Blíženci (21. května – 21. června)

Měli byste vyzkoušet meditaci, která zapojí vaše smysly – zrak, sluch, hmat, chuť i čich. Tento druh meditace výrazně uklidňuje duši a pomáhá se smutkem.

Rak (22. června – 22. července)

Hodí se k vám tzv. Body Scan meditace, která urovná vaše myšlenky a pomůže vám vyrovnat se se všemi negativními emocemi. Posiluje spokojenost a odbourává špatné myšlenky.

Lev (23. července – 22. srpna)

Sice jste milí a štědří, ovšem vaše arogance dlouho nezůstává v pozadí. Meditace velkého soucitu je ta pravá pro vás. Posiluje lásku k druhým lidem a vyvolává pocit štěstí.

Panna (23. srpna – 22. září)

Jste příliš při zemi, což není dobře ani pro vás, ani pro ostatní lidi. Zkuste meditovat se záměrem způsobit si radost. Příval radostných vzpomínek při meditaci pomáhá uvolnit napětí ve vašem těle.

Váhy (23. září – 23. října)

Jste až příliš nejistí sami sebou. Vaše obavy může vyřešit meditace uzemnění myšlenek. Je také známá jako Relax, Ground, and Clear. Pročistí vaši mysl a zlepší váš život.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Potřebujete si odpočinout od své nedůvěry a žárlivosti. Špatného úsudku o ostatních lidech se můžete zbavit meditací vděčnosti. Uvědomte si, kolik lidí vám pomohlo.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Dle vašeho názoru nemáte dostatek dobrodružství, ovšem pokud popřemýšlíte o všem dobrém při vaší procházce přírodou každý den, budete provozovat tu nejlepší meditaci pro vás.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Postrádáte porozumění a neodpouštíte snadno, proto svou meditaci přizpůsobte vaší slabině. Při relaxaci hledejte rovnováhu ve svém životě, připusťte si, že i vy děláte chyby. Poté ostatní lidi budete chápat mnohem lépe.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Meditace příčiny a následku je ta nevhodnější pro vás, poněvadž postrádáte schopnost připustit si vše, co jste si sami zavinili. Pokud zjistíte, jaká část vaší osobnosti vám ztěžuje život, budete moci pracovat na nápravě.

Ryby (19. února – 20. března)

Meditace pospolitosti utrpení vám jistě pomůže vyrovnat se se svými strastmi. Jste příliš obětaví a uvědomění si, že vše se netočí pouze kolem ostatních, vám pomůže snášet všechny nepříjemnosti lépe.

Zdroj článku: