4 znamení zvěrokruhu, která se i po svatbě dívají po jiných lidech

4 znamení zvěrokruhu, která se i po svatbě dívají po jiných lidech
​​​​​​​Sňatek bychom měli uzavřít z lásky. Ovšem někteří lidé, přestože milují svého partnera, si nedokážou odpustit svůj zlozvyk a dívají se po ostatních lidech, přestože ani nemusí vědět proč. Patříte mezi lidi, kteří se po jiných lidech dívají i po svatbě?

Beran (21. března – 19. dubna)

Nikdy netíhnete k podvádění svého životního partnera, na druhou stranu si všímáte krásných věcí ve vašem okolí. Nevadí vám, pokud ty věci nejsou nehybné předměty, ale jsou to jiní lidé. Necítíte stud, když se díváte po cizích lidech. Jakmile se objevíte na veřejnosti, vždy se najde osoba, po níž vám zašilhá oko.

Pokud vám daná osoba přijde opravdu hodně přitažlivá, sdělíte jí komplimenty a budete s ní flirtovat. Na tom nevidíte nic špatného – důležité je, že k fyzickému kontaktu nedojde.

Berani se i po svatbě rádi podívají po jiných, Zdroj: stockfilms88/ Shutterstock

Lev (23. července – 22. srpna)

Hledáte k sobě dokonalého člověka, který je krásný a inteligentní zároveň. Když navíc oplývá velkým smyslem pro humor, je to ideální společník pro vás. Váš životní partner bezpochyby takový je, jinak byste si ho nevzali.

Ovšem nezáleží na tom, jak hodně pro vás váš životní partner dokonalý je, vždy si najdete příležitost, jak mu podkopnout nohy, aniž by o tom věděl. Pokud se vám cizí člověk zdá až příliš atraktivní, nedělá vám problém vašeho životního partnera podvést, abyste uspokojili své potřeby. Krásné lidi máte skutečně rádi, tito jedinci vás přitahují. Nevidíte důvod, proč byste se měli držet svatebního slibu.

Rak (22. června – 22. července)

Tento svět vás naplňuje nejistotou, nevíte, zda můžete svému partnerovi věřit. Z tohoto důvodu se díváte po jiných lidech, kteří jsou výjimečně krásní a kteří vypadají, že jsou naprosto dokonalí. Představujete si, že s takovým člověkem žijete a vedete poklidný život bez hádek.

Co se týče cizích lidí, máte až příliš růžovou fantazii. Pokud se rozhodnete takového člověka konfrontovat, ujistěte se, že zůstane pouze u přátelství. V opačném případě to může ve vašem manželství vést k dlouhodobému narušení vašeho vysněného klidu. Snadno se zamilujete do lidí, kteří se tváří dokonale.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Svému životnímu partnerovi zakazujete, aby se stýkal s lidmi vašeho pohlaví. Sžírají vás obavy, že by se mohl zamilovat do někoho jiného a zkazit vaše manželství. Nicméně jste to vy, kdo pošilhává vždy, kdykoliv se kolem mihne někdo cizí, kdo je neskutečně krásný.

A někdy nezůstane pouze u pouhého pokukování. Někdy vaše vášeň může zajít tak daleko, že dotyčného začnete pronásledovat a zjišťovat si o něm všechny možné informace. Dokud si vás nevšimne nebo vám nekývne na nabídku, nedáte si pokoj – a dotyčnému také ne.

Zdroj článku: