Partneři, kteří nikdy nepřemýšlí nad svými slovy a zraní Vás, podle astrologie

Partneři, kteří nikdy nepřemýšlí nad svými slovy a zraní Vás, podle astrologie
Někteří jedinci v naší blízkosti jako partneři naprosto selhávají. Přestože nemusí mít povahu na zlomení našeho srdce, dokážou nás přesto zranit svými slovy. Jaká znamení zvěrokruhu tíhnou k nedostatečnému přemýšlení nad svými slovy a dokážou vám jako partneři říci něco nepěkného? Podívejte se.

Blíženci (21. května – 21. června)

Máte to s partnerem těžké. Jakmile ho požádáte o radu nebo se mu s něčím svěříte, on si nebere servítky a v dobré víře, že svými slovy vám pomůže, vám začne analyzovat celou vaši situaci a nezapomene se zmínit o všech chybách, které jste udělali.

Nevadí mu vám říci, že pokud byste něco udělali jinak, než jak jste to udělali, nemuselo se to vůbec stát. Zmíní též možný výsledek vašeho odlišného chování a prozradí vám, že pokud byste to udělali tak, jak on říká, nemuseli byste se nyní vůbec trápit.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Neexistuje nic, čím byste mohli vašeho partnera přesvědčit, aby něco nedělal, pokud se již rozhodl to udělat. Nebudete stát vašemu partnerovi v cestě za úspěchem. Ví totiž, že to, co dělá, je naprosto správné.

Pokud se jakožto partner rozhodnete ho přesvědčit o opaku, nedělá mu problém se s vámi ošklivě pohádat a po zbytek dne s vámi nepromluvit, dokud se nepřijdete omluvit za to, co jste řekli. Pokud jde o vize vašeho partnera, veškerý jeho soucit zmizí a s vámi jedná jako s naprosto cizím člověkem, kterého nikdy dříve nepotkal a vůbec ho nezná.

Váhy (23. září – 23. října)

Pokud si váš partner usmyslí, že nejednáte správně, může se k vám lehce otočit zády a přidat se na stranu, s níž máte nějaký problém. Je prostě příliš hodný a čestný na to, aby za vámi stál, když ví, že právo je na druhé straně. Dokáže vám vyčíst to, že se nedíváte na věci a lidi ze správného úhlu pohledu.

Ještě horším se stane, pokud se s ním začnete dohadovat o tom, že vy máte ten jediný správný úsudek. Tím nejen zraníte jeho, ale také si zajistíte, že on svými slovy zraní vás.

Beran (21. března – 19. dubna)

Vždy je tvrdý na všechny kolem sebe, a proto slaví takový úspěch na vyšším postu. Je si jist, že jeho ambiciózní povaha ho požene hodně vysoko a snese mu modré z nebe. Nicméně zapomíná, že slova, která používá ve své kariéře, by neměl vyslovovat doma. Častokrát se stane, že se na vás může rozkřičet, protože nesdílíte jeho názor a chcete se s ním rozumně domluvit.

Mnohdy s ním není žádná řeč, pokud se snažíte vyřešit celý problém v klidu, naopak vás svými slovy může lehce zranit, poněvadž nikdy příliš nepřemýšlí nad tím, co zrovna říká. Myslete na to, že udělá cokoliv, abyste ho začali poslouchat a vzali si jeho slova k srdci.

Zdroj článku: