Manželský horoskop na červenec 2022: Střelci obdrží velmi dobré zprávy, pro Lvi bude červenec náročným obdobím

Manželský horoskop na červenec 2022: Střelci obdrží velmi dobré zprávy, pro Lvi bude červenec náročným obdobím
Manželství je běh na dlouhou trať. Někdy se nám daří více, jindy zase naši domácí pohodičku zakalí nějaké problémy a starosti. Jak se bude dařit v červenci vám? 

Beran  

Červenec bude pro vás a Vaše manželství příjemným a šťastným měsícem. Budete zažívat krásné společné okamžiky. Můžete se například naučit lépe fungovat ve vašem vztahu. A můžete si vytvořit velké množství pěkných vzpomínek. Pokud jste měli v manželství nějaký problém, v červenci se zajisté vyřeší.  

Býk   

Už delší dobu toužíte po nějaké změně. Nemusí jít o velké změny. Může se jednat například o nové společné rituály nebo třeba vyrazíte na neplánovanou společnou dovolenou. Nebudete se bát rizik a do všeho se budete vrhat po hlavě. Vaše drahá polovička vás může hodnotit jako lehkomyslné, ale nakonec se nechá strhnout vaší bezprostředností a bude si tyto změny užívat s vámi. 

Blíženec  

V červenci si budete připadat, že je na vás vyvíjen příliš velký tlak. Zavřete se do své ulity a budete si stanovovat své hranice. Vaše okolí po vás bude totiž vyžadovat, abyste se něčeho vzdali. Nepůjde o nic významného. Naopak. Pokud se toho vzdáte, můžete získat mnohem více. Potřebujete jen dostatek času ve své ulitě, abyste si vše dobře promysleli.   

Rak 

S manželem/manželkou máte za sebou náročnější období. Zažili jste společně chvíle, kdy jste se hodně dohadovali a řešili mnoho problémů. Tato situace se ale v červenci uklidní a vše se začne zlepšovat. Čeká vás nová životní etapa, kdy bude štěstí stát na vaší straně. Je na čase začít jednat a podniknout kroky, které vás s vaší milovanou polovičkou zase přivedou k sobě.  

Lev  

Červenec pro vás a vaše manželství může být velmi náročným obdobím. Možná dokonce přemýšlíte o rozvodu. Pokud jste se rozhodli váš vztah ukončit, jednejte s partnerem upřímně a slušně. Jedině tak můžete vše vyřešit k oboustranné spokojenosti. Rozhodli jste se, že to vzdát nechcete? Co takhle začít od začátku?  

Panna  

V červenci si dejte pozor na emoce, které by vaše manželství mohly hodně ovlivnit. Máte tendence vidět svět negativně a v černých barvách. Svou milovanou polovičku budete podezírat z nepříjemných intrik a budete se cítit dost nešťastně a nenaplněně. Podívejte se ale pořádně. Nic není tak černé, jak vy si myslíte. 

Váhy  

V manželství se vám otvírají nové cesty a možnosti. Možná jste lehce ve stresu, protože nevíte, jak tuto výzvu zvládnete. Obáváte se ale zbytečně. Zapomínáte, že na to nejste sám. S vaší manželkou/manželem dosáhnete skvělých výsledků především díky úžasné spolupráci. Vše dobře dopadne. Nemějte strach a spolupracujte.  

Štír  

Vaše manželské štěstí by v červenci mohla negativně ovlivnit velmi ambiciózní mladá osoba, která je pro vlastní úspěch schopna udělat téměř cokoli. Ze začátku se může tvářit jako dobrý přítel a vloudit se tak do vaší přízně. Dejte si na ni ale pozor. Za jejím/jeho úsměvem se skrývá velká faleš a intriky. Díky lžím vám může velmi ublížit.  

Střelec  

V červenci obdržíte velmi dobré zprávy. Díky nim se více zaměříte na sebe a vaši vzájemnou lásku, která vaše manželství naplňuje. Velkou roli bude hrát v červenci manžel, který díky své moudrosti a zkušenostem posune vaše manželství zase o krůček dál. Jste manželem vy? Pokračujte ve vaší cestě a dále rozvíjejte vaše plány.  

Kozoroh  

V červenci se pravděpodobně dočkáte velmi silného spojení, které ale nemusí být s vaší milovanou polovičkou. Nemusí jít hned o milenku/milence, ale velkou roli sehraje mladá osoba, která se vám bude snažit pomoci. S touto osobou bude navázán velmi silný vztah. Pro vaše manželství by ale toto spojení nemělo mít vyloženě negativní význam.  

Vodnář 

Červenec pro vás může být náročný měsíc, plný komplikací a hádek. Můžete se tomu ale úspěšně vyhnout. Pokud se nějaký problém ukáže, začněte ho řešit hned. Díky tomu se problémy rychle rozplynou a nestihnou narůst do obřích rozměrů. Dejte si také pozor na to, s kým si domlouváte schůzku. Žárlivost by mohla sehrát velkou roli.  

Ryby  

V manželství jste měli mnoho snů, přání a cílů. Společně jste na těchto cílech pracovali a věnovali tomu opravdu hodně energie. A toto úsilí bude v červenci právem odměněno. Problémů začne ubývat a vás se začne dařit a budou se vám plnit vaše přání.  

Zdroj článku:
  • Autorský text