Jak se chováte, pokud jste v blízkosti někoho, kdo vám vadí, podle astrologie

Jak se chováte, pokud jste v blízkosti někoho, kdo vám vadí, podle astrologie
Žádný člověk není stejný a každému vadí něco jiného, proto se může lehce stát, že se dostaneme do blízkosti někoho, koho nemáme rádi z jakéhokoliv důvodu. Jak se chováte vy, pokud se do vaší blízkosti dostane někdo, kdo vám vadí?

Beran (21. března – 19. dubna)

Této osobě se snažíte všelijak vyhnout, ale jakmile ji potkáte, chováte se k ní mile, ale pokud se s ní musíte bavit, omezujete svá slova na minimum a nenadhazujete žádná témata.

Býk (20. dubna – 20. května)

Striktně se vyhýbáte člověku, který vám leží v žaludku. Obvykle nenávisti předcházelo mnoho pokusů o usmíření, avšak jakmile se rozhodnete, že vám někdo vadí, řeknete mu od srdce, co si myslíte.

Blíženci (21. května – 21. června)

Přítomnost lidí, kteří vám vadí, přímo vyhledáváte. Jste ten typ člověka, který se neustále musí posmívat lidem, s nimiž není zadobře.

Rak (22. června – 22. července)

Pokud se nějakým nedopatřením střetnete s člověkem, kterého nemáte rádi, snažíte se ho ignorovat a hledáte nejrychlejší cestu, jak se od tohoto člověka dostat co nejdále.

Raci ignorují lidi, které nemají rádi, Zdroj: pathdoc / shutterstock

Lev (23. července – 22. srpna)

Pokud vám někdo vadí, ví o něm všichni vaši přátelé, pochopitelně pouze v negativním slova smyslu. Jakmile se střetnete, uděláte mu na veřejnosti velkou ostudu.

Panna (23. srpna – 22. září)

Na lidi, které nemáte v oblibě, v žádném případě nekřičíte, ani je nepomlouváte. Raději předstíráte, že vůbec neexistují, a pokud na vás mluví, vypouštíte jejich slova.

Váhy (23. září – 23. října)

Obvykle se nestává, že by vám někdo vadil. Člověk vám musí hodně ublížit, aby upadl ve vaši nemilost. Jakmile se tak stane, přestanete pro něho dělat první poslední a odstrčíte ho stranou.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Lidé, kteří vám vadí, se k vám vůbec nemají, když se dostanete do jejich přítomnosti, poněvadž si prožili peklo, jakmile jste jim řekli, že je nenávidíte. Na každém nechtěném setkání se vám prudce zhorší nálada.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Pokud někoho nemáte rádi, vyhýbáte se mu velkým obloukem. Pokud potkáte někoho takového, urychleně se otočíte a odejdete nehledě na to, na jak důležité události jste se nacházeli.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Jakmile se k vám někdo chová nespravedlivě, nemáte ho rádi a vadí vám. Řeknete mu přímo, že vám vadí, a jakmile se někde potkáte, předstíráte, že daného člověka neznáte.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Snažíte se svou nenávist skrýt, jakmile potkáte člověka, který vám vadí. Vaše mimika a mnohdy přeskakující hlas jsou však důkazy, že něco mezi vámi není v pořádku.

Ryby (19. února – 20. března)

Nikdo si nemůže být předem jist tím, že vám vadí. Stále se k němu chováte, jako by to byl váš dobrý kamarád, a přitom s ním manipulujete, abyste ho dostali do potíží.

Zdroj článku: