Jak přimět Štíra, aby se do Vás zamiloval

Jak přimět Štíra, aby se do Vás zamiloval
Štírovi je těžké projevit svou lásku, pokud se o Vás nezačal zajímat sám od sebe. Tito lidé tíhnou k lidem, kteří je fyzicky zaujali. Nic však není nemožné a lze změnit své chování, abychom získali nějakou šanci, že se do nás Štír zamiluje? Jaké má Štír partnerské preference?

Nebuďte povrchní

Štír nenávidí nic víc než lidi, kteří ze sebe dělají něco, co nejsou, jen proto, aby si jich lidé více vážili nebo z nich měli strach. Pokud se chováte povrchně, může to být jeden z důvodů, proč o Vás ve Vašem životě žádný Štír doposud nezavadil.

Štíry takové chování doslova odpuzuje. Nemyslete si, že jednou změní názor, Štír totiž přesně ví, jaké jsou jeho hodnoty, a věřte, že jsou dost vysoké na to, aby se nezamilovali do takového člověka.

Sdělujte mu své pocity

Jedinec, kterého byste nejraději měli na celý život, má problémy s důvěrou v kohokoliv kromě sebe. Ví, že on jediný ho nikdy nezklame. Musíte mu dokázat, že mu důvěřujete. Měli byste mu říkat všechno, co si myslíte nebo jak se cítíte. Tím mu dokážete, že mu plně věříte, přestože si jste vědomi hrozby, že Vaše slova a myšlenky použije proti Vám. To ho potěší a je možné, že na Vás z pohledu lásky změní názor.

Nepřehánějte a nepřekrucujte pravdu

Štír je mistr v manipulaci, což mimo jiné znamená i to, že ví, kdy se přehání a kdy se překrucuje pravda – můžete věřit, že s tímto má bohaté zkušenosti. Proti Vám jde dost i fakt, že všichni Štíři ovládají čtení myšlenek z mimiky obličeje i gestikulace, tudíž Váš skrytý miláček vždy pozná, pokud mu zalžete.

A lhaní nemá rád, poněvadž ho také odpuzuje. Musíte být zcela upřímní a dát mu jistotu, že mu neublížíte, aby o Vás uvažoval jako o rovnocenném partnerovi.

polibek
Zdroj: Jacob Lund / Shutterstock | polibek

Nechte ho, ať Vás loví

Nemá rád, když mu někdo projevuje svou náklonnost ohledně zamilovanosti. Dobrá rada je – dělejte, že Vás vůbec nezajímá. Pokud jste toto již porušili, máte tu výhodu, že o Vaší nehynoucí lásce k němu již ví. Jednoduše předstírejte, že Vás přestal zajímat.

Toto ho opravdu naštve a udělá vše pro to, abyste se do něho opět zamilovali. Dělejte nedostupné dostatečně dlouho. Nebojte, neztratíte ho – čím déle toto potrvá, tím více po Vás bude toužit. Avšak pokud se to stane, po pár týdnech se nechte ulovit, jinak ho to přejde a zaměří se na někoho jiného.

Dejte mu čas, aby Vám začal důvěřovat

Již bylo řečeno, že Štír je opravdu nedůvěřivý. Může se nakonec rozhodnout, že s Vámi půjde do vztahu, nicméně je nutné podotknout, že než Vám začne důvěřovat, může uplynout několik let, či dokonce několik desítek let. Musí si být jistý, že Vám může věřit, a zároveň nenechá nikoho, aby zničil jeho důvěru. Mějte ale na paměti, že úplně důvěřovat Vám nejspíše nebude nikdy.

Zdroj článku: