Andělská poselství na pátek: Panny, pozastavte se nad připomínkami ostatních, Vodnáři, nechlubte se svými úspěchy

Andělská poselství na pátek: Panny, pozastavte se nad připomínkami ostatních, Vodnáři, nechlubte se svými úspěchy
Je snadné říci, že jsme obklopeni temnotou – problémy, které nám brání dosáhnout našeho cíle. Existuje nespočet výmluv, kterými se můžeme ohánět. Nenastal správný čas, nejsme dostatečně připraveni, stejně bychom neuspěli. Andělé nás učí více věřit sami v sebe, a to skrze jejich poselství.

Proč nevěříme sami v sebe? Přitom je to tak jednoduché. Děti se postaví na dvě a začnou chodit, protože věří, že to zvládnou, přestože jejich úspěchu předcházelo mnoho marných pokusů. Čím jsme starší, tím méně v sebe věříme. Podle andělů děláme velkou chybu. Nikdo nám nepřinese štěstí, pouze my sami a andělé, kteří nás vždy podporují. Jejich slova jsou léčivá a přinášejí inspiraci. Přečtěte si, co by si přáli, abyste slyšeli vy.

Beran (21. března – 19. dubna)

Věnujte více pozornosti oblasti lásky. Nejde neustále myslet mozkem, také vaše city touží po naplnění tužeb. To povede k vyrovnanosti, což ve vaší mysli způsobí klidový stav. Výsledkem je, že budete mnohem soustředěnější, klidnější a sdílnější.

Andělská rada: Využijte svou vynalézavost, abyste ostatním sdělili, co k nim cítíte. Nemáte-li partnera, zaměřte se na dobrého přítele či sourozence. Ujistěte je, že je máte rádi a stojíte při nich.

Býk (20. dubna – 20. května)

Změny nejsou příjemné, ale jsou zapotřebí. Zastáváte-li správný postoj, jsou i zábavné. Ve skutečnosti nemáte co ztratit. Být nezávislí na ostatních vám umožní sami se rozhodovat, jak se svým životem naložíte. Vše, co děláte, děláte jen a jen pro sebe, nikoli pro druhé.

Andělská rada: Věřte sami v sebe a zjistíte, že dokážete cokoli. Pokud nedokážete uspět, vydat se tou danou cestou vám není dáno, zkuste se vydat jinudy.

Blíženci (21. května – 21. června)

Ne vždy lidé souhlasí s vašimi nápady. Nesouhlasí-li s nimi většina přátel, kterým se o nich zmíníte, pravděpodobně je čas popřemýšlet o něčem jiném. Také tradice není nutné vždy dodržovat, pokud nefungují. Hledejte alternativní způsoby, jak dosáhnout svého štěstí.

Andělská rada: Nehledejte složitosti tam, kde nejsou. Nevíte-li si rady, zaměřte se na své dobré přátele, aby vám pomohli najít správnou cestu.

Rak (22. června – 22. července)

Uznávejte lidi, kteří pro vás něco znamenají, a povězte jim o tom. Budou mile překvapeni, jak pozorného člověka poznali a mají čest s ním trávit volný čas. Být vděčnější a nakloněnější ostatním vám umožní získat různá privilegia, ale hlavně hřejivý pocit, že jste někomu zlepšili den.

Andělská rada: Vymyslete originální způsob, jak lidem oznámit, že jste s nimi rádi a obdivujete je pro jejich charakter.

Nebojte se zariskovat, pokud víte, že vás čeká úspěch.
Nebojte se zariskovat, pokud víte, že vás čeká úspěch. | Zdroj: Chay_Tee / Shutterstock

Lev (23. července – 22. srpna)

Špatné zkušenosti nejsou tragédie, jsou příležitostí poukázat na vaše nedostatky, které byste jinak neviděli. Nepostupujete-li směrem k úspěchu, znamená to, že musíte být vynalézavější. Potřebujete-li poradit, vyhledejte přítomnost vtipného člověka. Jeho humor vám pomůže dostat se dál.

Andělská rada: Na cestě za úspěchem vždy podstupujete rizika. Něco získáte a o něco přijdete. Nebojte se zariskovat, pokud víte, že na konci vás čeká dobrý život.

Panna (23. srpna – 22. září)

Ne vždy s vámi lidé budou souhlasit a ne vždy vám vyhoví. Než se rozčílíte, že váš nápad je nejlepší a ostatní nevědí, co říkají, zkuste se pozastavit nad jejich připomínkami. Přiučte se, ale nenechte ostatní, aby vámi manipulovali svými pochybami.

Andělská rada: Buďte otevřeni novým možnostem. Je vhodné vyhledat radu někoho z jiné kultury, poskytne vám odlišný pohled na problém než jaký vidíte vy.

Váhy (23. září – 23. října)

Smolné období se vás bude držet pouze do doby, než si uvědomíte, že na sobě potřebujete tvrdě zapracovat. Čím více času strávíte zlepšováním své osobnosti a svého pohledu na život, tím méně obtížný se vám život bude zdát.

Andělská rada: Problémy neexistují pro lidi, kteří jsou vděční za ty méně šťastné okamžiky ve svém životě. Zkuste zastávat stejný pohled jako oni a také vám se v životě začne více dařit.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Jste-li na všechno sami, příliš toho nezmůžete. Jakmile najdete osobu, která vás bude provázet celým životem a bude ochotna vyslechnout si všechny vaše obavy, máte vyhráno. Důvěřujte této osobě a spolu to dotáhnete do slibného konce.

Andělská rada: Neměli byste se tolik stranit ostatních. Je příjemné mít s kým sdílet životní zkušenosti a poučit se z těch, které zažila druhá osoba.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Svět čeká na to, až se začnete podílet na jeho zlepšení. Nepotřebujete k tomu žádný vhodný okamžik. Dokud nebudete sami chtít, nic nezměníte, ani kdybyste měli sebelepší nápad. Odhoďte obavy stranou a začněte skutečně žít, nikoli pouze přežívat.

Andělská rada: Nespoléhejte příliš na nikoho, sobě věřte nejvíce. Jedině tak nebudete zklamaní a můžete se plně soustředit na zlepšení života lidí kolem vás.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Příprava v kombinaci s vhodným načasováním se postará o vaše štěstí. Buďte více vnímaví k tomu, kdy je vhodné co udělat, a zažijete úspěch a spokojenost. Vy víte sami nejlépe, čeho chcete dosáhnout, dnes proto příliš nespoléhejte na rady ostatních.

Andělská rada: Být šťastní neznamená plnit požadavky druhých, přestože myšlení pouze sami na sebe vám také mnoho radosti nedodá. Najděte správnou rovnováhu a držte se jí.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Vaše tendence poukazovat na své úspěchy není správná. Naučte se, že nezáleží na tom, kdo sklidí úspěch, důležitá je spolupráce a vědomí, že jste udělali kus práce, který vedl ke společnému úspěchu, a rázem se budete cítit mnohem spokojeněji.

Andělská rada: Důležitý je konečný výsledek, nikoli cesta. Ta se dá vždy obejít, můžete vytvořit svou vlastní cestu, kterou ukážete ostatním, abyste jim také usnadnili životní boj.

Ryby (19. února – 20. března)

Kreativita je jako mozek samotný. Čím více ji používáte, tím více ji rozvíjíte a dokážete správně používat v různých situacích. Proto se nebojte se kreativně vyjádřit. Nemůžete nic ztratit, naopak toho mnoho získáte – vědomosti, logické uvažování i uznání ostatních lidí.

Andělská rada: Během kreativního vyjádření je zapotřebí také píle. Dokážete-li tyto dvě vlastnosti zkombinovat, povinnosti se pro vás stanou mnohem snesitelnějšími.

Zdroj článku:
  • Autorský text