Co vám andělé předpovídají na podzim 2023? Nechte se překvapit velkým andělským horoskopem

Co vám andělé předpovídají na podzim 2023? Nechte se překvapit velkým andělským horoskopem
Podzimní rovnodennost s rovnováhou světla a tmy signalizuje přechod k zodpovědnosti. Andělé předpovídají všem znamením významný posun.

Když Slunce 23. září vstoupí do znamení Vah a nastane podzimní rovnodennost, ocitne se ubývající Měsíc v první čtvrti Kozoroha, tedy v kritickém bodě svého cyklu, kdy symbolicky zapouští kořeny nová realita. Zatímco Slunce ve Vahách nyní vstupuje do své temnější poloviny roku, Luna v době rovnodennosti získává na světle, což naznačuje pokles individualismu a naopak nárůst zodpovědnosti a pochopení druhých. 

Beran (21. března - 19. dubna)

Berani vydržte. Tento rok vám sice dává zabrat, ale vše se brzy v dobré obrátí. Vydržte do poloviny října, kdy se vaše vůdčí planeta Mars vrátí zase domů a přinese s sebou i trochu toho vytouženého klidu.

Býk (20. dubna - 20. května)

Zatmění Měsíce v Býku 28. října se bude nacházet ve vašem prvním domě identity. Jedná se o poslední zatmění na ose Býka a Štíra, které uzavře rok a půl podvědomého přerodu. Je načase zmírnit nepřiměřeně vysoké nároky na sebe i na druhé a uvědomit si, co vám ze své podstaty vyhovuje a stanovit si jasné hranice.

Blíženci (21. května - 21. června) 

Začátkem podzimu bude Mars procházet vaším šestým domem práce, i když ve svém oblíbeném znamení Štíra, tedy na místě, kde může být docela konstruktivní. Pracujte tedy na tom, abyste dořešili věci týkající se vaší kariéry.

Blíženci zaměřte se na svoji kariéru
Blíženci zaměřte se na svoji kariéru | Zdroj: NDAB Creativity/ Shutterstock

Rak (22. června - 22. července) 

Zatmění Slunce 14. října v blízkosti jižního uzlu Luny ve Vahách silně ovlivní vaše vnímání domova a rodiny. Tento vliv bude mimořádně silný, takže budete mít potřebu trávit více času se svými blízkými a navíc podnítí tvůrčí přístup k řešení samotného domu a jeho okolí. Při nakupování dekorací to však nepřehánějte a dejte si pravidlo, že když přinesete něco nového, něco starého musí naopak z domu. 

Lev (23. července - 22. srpna)

4. října vstoupí hbitý Merkur do vašeho třetího domu Vah, a vy tak začnete přehodnocovat některé oblasti svého života. Snažte se vyvarovat impulzivních a dramatických rozhodnutí a změn. Vše si pořádně rozmyslete.

Panna (23. srpna - 22. září)

V naší kultuře, která se pyšní věčným pokrokem, je k dosažení smysluplného růstu zapotřebí trpělivosti a odhodlání. Říká se, že je třeba nejméně tří pokusů, aby se člověk naučil něco nového, mějte to na paměti, až se budete chtít vzdát po prvním neúspěšném pokusu. Cvičení dělá mistra.

Váhy (23. září - 22. října)

Začátkem podzimu budete bojovat sami se sebou. Na jednu stranu budete chtít trávit více času se svými blízkými, zároveň však budete mít velkou potřebu být jen tak sami se sebou. Pokud se vám podaří najít nějaký kompromis, bude to jen a jen k vašemu prospěchu. Podaří se vám totiž dobít si baterky a zároveň si nic nevyčítat.

Štír (23. října - 21. listopadu)

Mars, váš planetární průvodce, vstupuje 12. října do vašeho prvního domu ve Štíru, do části zvěrokruhu, kde má mimořádnou sílu. Po roce odporu, kdy vám přinášel nemalé potíže, jste připraveni na nový začátek. Mars vás tak tiše inspiruje k cílevědomému zaměření na vnímání sebe sama. 

Střelec (22. listopadu - 21. prosince) 

V poslední době hodně řešíte svoji rodinu a své kořeny. Tento trend bude pokračovat celý podzim. Dobrou zprávou je, že se vám podaří rodinné vazby skutečně posílit a pravděpodobně se dozvíte i něco zajímavého o minulosti vaší rodiny.

Kozoroh (22. prosince - 19. ledna)

V době podzimní rovnodennosti se Luna nachází v Kozorohu, ve vašem prvním domě těla a mysli. Emocionálně na tom nebudete zrovna nejlépe, zejména přátelé a kolegové mohou být velkým zdrojem stresu. Snažte se najít si v nabitém rozvrhu chvilku na uvolnění, pomoci může sport, wellness či meditace.

Vodnář (20. ledna - 18. února)

Saturn, váš planetární průvodce, prochází znamením Ryb ve vašem druhém domě financí. Přináší tak možnosti vedlejšího příjmu či přehodnocení toho, čím se vlastně živíte. Vyloučen tak není ani kariérní postup, ani změna zaměstnání.

Ryby (19. února - 20. března)

Podzim přináší do vašich vztahů obtížnější a emocionálnější situace, zároveň vám však dává schopnost řešit současné i minulé křivdy. Vaše vztahy s nejbližšími budou v tomto období o dost intenzivnější, a to na obou možných stranách. Pokud tedy víte, že vás někdo štve, snažte se mu spíše vyhýbat, ať se situace zbytečně nevyhrotí, na druhou stranu lidé, kteří mají ve vašem srdci své místo, se do něj zaryjí ještě hlouběji.

Zdroje článku: