Lidé z těchto znamení zvěrokruhu upřednostňují přátele s výhodami

Lidé z těchto znamení zvěrokruhu upřednostňují přátele s výhodami
Lidé většinou hledají partnera, který jim poskytne nehynoucí lásku a oddanost. Nicméně někteří lidé mají dny, kdy chtějí intimní schůzku s jedním ze svých přátel. Jste jedním z těchto lidí? Tato znamení zvěrokruhu pro to mají nejlepší předpoklady.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Omezování Vaší osobní svobody, které je v partnerství téměř nevyhnutelné, není nic pro Vás. Pokud máte své potřeby, raději požádáte někoho ze svých přátel, aby si s Vámi někam vyšli. Víte, že tento člověk Vás nesváže doma a nezamkne Vás na dva západy, jak často charakterizujete důvod, proč zrovna partnera nemáte. Nejspíše již spoustu svých dlouhodobých přátel znáte po intimní stránce, poněvadž je to pro Vás mnohem výhodnější než být ve vztahu. Kdykoliv můžete odejít a dlouhou dobu se neukázat, aniž by Vám bylo něco vyčteno.

Blíženci (21. května – 21. června)

Ačkoliv máte větší tendenci pouze flirtovat se svými přáteli, aniž byste od toho očekávali něco více, někdy se stane, že se se svým přítelem seznámíte trochu intimněji, a to hlavně v případě, že svou roli hraje i alkohol. Rádi experimentujete v posteli a často žádáte své přátele, aby s Vámi vyzkoušeli novou techniku. Jste uvolněný člověk, který je odhodlaný vyzkoušet cokoliv a kterému nic nezabrání v příležitostném sexu s přáteli. Pokud jste nezadaní, rádi poznáváte své přátele tímto způsobem. Berete to jako vzájemnou výpomoc, když jste oba nezadaní. Problém může nastat, pokud jeden z vás (či oba) je již v partnerském vztahu s někým jiným.

Vodnáři si užijí s blízkými přáteli, kteří budou vědět, do čeho jdou
Vodnáři si užijí s blízkými přáteli, kteří budou vědět, do čeho jdou | Zdroj: Realstock / Shutterstock

Štír (24. října – 21. listopadu)

Můžete se rozhodnout mít přátele s výhodami a dokonce je upřednostňovat. Sex je nedílnou součástí Vašeho života a k uspokojení svých potřeb dokážete se svými přáteli dokonce manipulovat, vsugerovat jim, že časem se přátelství může změnit v něco více. Většinou se to ale nestane, je proto vhodnější, pokud Vaši přátelé vědí, že je budete mít na příležitostné hrátky. Můžete si najít přátele s výhodami i tehdy, pokud Vás Váš partner podvedl a Vy se mu chcete touto krutou cestou pomstít.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Také Vy máte velký sexuální apetit, přestože to o Vás mnoho lidí neví a nikdy by to do Vás neřeklo. Vaši přátelé jsou zpočátku překvapeni, když jim navrhnete intimní schůzku, ale máte potřebný šarm k tomu, aby přikývli, pokud sami chtějí vyzkoušet přátelství s výhodami. Většinou to jsou blízcí přátelé, kteří budou vědět, do čeho jdou. Motivací je pro Vás dostatek osobního prostoru pro Vaše ostatní aktivity. Máte rádi, když Vám nikdo nemluví do toho, co máte kdy dělat, tudíž se domníváte, že přátelství s výhodami je pro Vás hodně vhodné.

Zdroj článku: