Jak překonáváte špatný den podle horoskopu: Vodnáři zaměstnávají mozek na maximum, Raci proleží celý den v posteli

Jak překonáváte špatný den podle horoskopu: Vodnáři zaměstnávají mozek na maximum, Raci proleží celý den v posteli
Život nikoho z nás není perfektní. Můžeme ho sice zlepšit svými dobře promyšlenými reakcemi, avšak i tomu nejpozornějšímu člověku se stane, že má špatný den. Jak překonáte špatný den vy?

Beran (21. března –⁠ 19. dubna)

Adrenalinové sporty jsou ty nejlepší pro vás, abyste získali zpět svou pozitivitu. Avšak ani jiné fyzické činnosti vám nejsou cizí. Hlavní pro vás je zaměstnat se nějakou aktivitou.

Býk (20. dubna –⁠ 20. května)

Děláte to, co je snadné a co vás nezatěžuje. Také o sebe rádi pečujete, děláte něco pro své zdraví a psychickou pohodu. Děláte to, co vás dokáže uklidnit.

Blíženci (21. května –⁠ 20. června)

Komunikujete s lidmi, kterým plně důvěřujete a rádi s nimi trávíte čas. Pokud zrovna nikdo takový není, věnujete se své práci, vize postupu v zaměstnání vás uklidňuje.

Rak (21. června –⁠ 22. července)

Máte tendenci ležet v posteli celý den a litovat se, ale pokud se chcete tohoto stavu zbavit, nejlepší pro vás bude vyjít ven a bavit se s přáteli. Hlavně byste neměli tolik přemýšlet o oné nepříjemnosti.

Lev (23. července –⁠ 22. srpna)

Během špatného dne je nejlepší dělat dobré skutky, to zlepší vaši náladu. To vy pochopitelně víte, proto posíláte peníze na charitu a pomáháte potřebným.

Panna (23. srpna –⁠ 22. září)

Zbavíte se veškerého sebeobviňování, které vás zpočátku pohltí, a věnujete se otázkám existence. Budete chtít napravit, co se u vás pokazilo, ale poté se přes to přenesete.

Váhy (23. září –⁠ 22. října)

Nejlepší pro vás je vlastnit domácího mazlíčka, který vám vždy dokáže zlepšit náladu a dá vám dostatek lásky, abyste se přes špatný den rychle přehoupli.

Štír (23. října –⁠ 21. listopadu)

Abyste se zbavili všech negativních myšlenek, které vám špatný den nabízí, zkuste nemyslet na všechny černé scénáře, které vás probíhají hlavou. Lepší je myslet jen na to pozitivní.

Zdroj: Dudarev Mikhail/ Shutterstock

Střelec (22. listopadu –⁠ 21. prosince)

Naplánujete si další toulky a dobrodružství. Plánování dopředu vám hodně pomáhá, protože snáze zapomenete na špatný den a myšlenkami se ocitnete v příjemnější budoucnosti.

Kozoroh (22. prosince –⁠ 19. ledna)

Ponoříte se do svých myšlenek a stanete se klidnými. Myslíte prakticky, což mimo jiné znamená, že víte, že špatný den má občas každý, ovšem to nemusí znamenat, že se svět zhroutí.

Vodnář (20. ledna –⁠ 18. února)

Vyhledáváte výzvy, řešíte obtížné problémy. Všechno, co zaměstná váš mozek na maximum, abyste zapomněli na to, jak hrozný tento den je, vám pomůže.

Ryby (19. února –⁠ 10. března)

Začnete se více zajímat o umění a také se v této oblasti začnete více vzdělávat učením v pohodlí domova. Také můžete začít psát román, abyste se ztratili ve své fantazii.

Zdroj článku: