4 znamení zvěrokruhu, která jsou nejvíce upřímná

4 znamení zvěrokruhu, která jsou nejvíce upřímná
Jsou lidé, kteří vám nemohou lhát a říkají vám vždy pravdu, byť by bolela sebevíce. Podle astrologie existují čtyři taková znamení, která jsou nejvíce upřímná a nikdy vám nezalžou. Nepatříte náhodou mezi lidi narozené v těchto znameních? Pojďme to zjistit.

Přestože pravda může pěkně zabolet, někteří lidé vám řeknou pravdu do očí. Řeknou vám, když se jim něco nelíbí. Pokud i vy patříte mezi tato znamení, s největší pravděpodobností vás lidé milují pro vaši upřímnost, ale spousta dalších lidí vás nemá v oblibě.

Lev (23. července – 22. srpna)

Patříte mezi nejupřímnější znamení vůbec. Abyste vyjádřili svůj názor, klidně někoho zraníte. Máte jasno v tom, čeho chcete dosáhnout a co je pro vás (a ve vaší mysli i pro ostatní) správné. Nikdy nepřikreslujete pravdu, vždy říkáte věci takové, jaké ve skutečnosti jsou. Chcete tím docílit prozření osob ve vašem okolí a pomoci jim pochopit, co dělají špatně. Bohužel, pokud se setkáte s dalším Lvem, máte problém, protože nechcete připustit, že vy byste neměli pravdu, a pokud má jiný Lev na váš přístup odlišný názor, vede to často k trvalým hádkám.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Jste upřímní a sledujete tím pomoc ostatním. Vše myslíte dobře, avšak spousta lidí vás nepochopí. Jste inteligentní a máte odlišný způsob přemýšlení, což není špatně, ale ve vaší komunitě, kde se nevyskytují stejně myslící lidé, dochází k častému nepochopení ze strany ostatních lidí. Vaše slabší stránka je, že napřed mluvíte, poté přemýšlíte. Mezi běžnými lidmi není mnoho těch, kteří by s vaší upřímností souhlasili, a proto je pro vás lepší zdržovat se v přítomnosti jiného Vodnáře.

Beran (21. března – 19. dubna)

Váš hlavním cílem je nedávat lidem falešné naděje, vždy říkáte pravdu. Než někomu něco řeknete, ujistíte se pomocí všelijakých prostředků, že máte ty správné informace. Ve vaší mysli při mluvení s lidmi pomáháte dotyčným, aby se jim vedlo lépe. Pokud někdo nesouhlasí s vaším názorem (přestože vy víte, že máte pravdu), stáváte se tvrdohlavými a hádavými, mnohdy se dostanete do stavu připomínajícímu slovní agresi. Nemyslíte to však zle, což se lidem šokovaným vaším chováním těžce vysvětluje.

Váhy (23. září – 23. října)

Pokud by někdo chtěl efektivní a upřímnou radu, vy jste člověk pro něj. Nedokážete lhát a pokud pracujete na vyšším postu v zaměstnání, jste ten nejlepší šéf, jakého si kdo může přát. Sice jste ochotni dělat kompromisy, abyste ostatní udrželi v klidu a míru, ale pokud někdo nesouhlasí s něčím, co je pro dobrou věc, okamžitě se s dotyčným začnete přít, a to bez ohledu na výsledek.

 

Zdroj:

Zdroj článku:
  • www.pinkvilla.com