4 znamení, která se vzdávají až moc snadno a rychle. Znáte někoho takového?

4 znamení, která se vzdávají až moc snadno a rychle. Znáte někoho takového?
Některá znamení jsou známá pro svou vytrvalost a důslednost. Ta v cestě za jejich cílem jen máloco zastaví. Někteří to však mají úplně naopak a vzdávají se hodně rychle. Tato 4 znamení jsou navíc tak nedočkavá a nestálá, že často ani nemají na výběr. Kdo mezi ně patří?

Ryby

Přestože jsou Ryby přirozeně kreativní a mají velkou představivost, jsou také od přírody přecitlivělé a přemýšlí poněkud pesimisticky. Když se jim tedy něco nedaří tak, jak by mělo, nevidí důvod, proč v tom pokračovat. Říkají si, že to stejně nebude fungovat tak, jak by chtěly. Přijdou tím sice o nové nápady, inspiraci a možné úspěchy, ale vyhnou se tak zklamání či odmítnutí, které by nemusely tak snadno ustát.

Pokud jde o něco kreativního, záleží jim také na tom, jak se prezentují. Chtějí, aby jejich práce byla inspirativní, originální a prostě skvělá jejich vlastním způsobem. Když tedy vídí, že se to jejich ideálu neblíží, raději to nechají být a začnou s něčím jiným, na co budou právem hrdé.

Váhy

Váhy jsou spravedlivé a snaží se vše dělat tím nejlepším způsobem, ale mají problémy se závazky. Nerady si na sebe berou velkou zodpovědnost a výzvám se raději vyhýbají. Když situace nevypadá úplně slibně, raději z ní vykličkují, než aby se na ní snažily zapracovat. Nechtějí se totiž namáhat pro něco, co za to podle nich nestojí.

Neberou to tak vážně, zkrátka nerady překonávají překážky a náročná období. Proč to dělat tak složitě, když mohou jít mnohem jednodušší cestou? 

Blíženci

Blíženci nejsou zrovna stálí a vytrvalí. Často v sobě mají zmatek a většinou jsou k nezastavení. Jejich největším problémem je však soustředění. Snadno se začnou nudit a chtějí pořád zkoušet něco nového a zajímavějšího. Potřebují neustále nové poněty, ať jsou to noví přátelé, nové záliby nebo objevování nových míst. Jsou prostě netrpěliví a impulzivní, takže pro ně není těžké se vzdát. Když je daná činnost nebaví, prostě s ní přestanou, ať už jsou jakkoli blízko k jejímu dokončení. 

Navíc často prokrastinují a odkládají své povinnosti. Většinou si řeknou, že práci dodělají později, ale nakonec už se k ní nevrátí vůbec, protože pro ně není dostatečně zábavná. 

Rak

Raci jsou stejně jako Ryby hodně citliví, a proto také trochu pesimističtí. Řídí se svou intuicí a emocemi, které mohou být občas hodně nepředvídatelné. Potom je pro ně dokončení projektu stále méně zajímavé a úplně bezmyšlenkovitě se ho dokážou vzdát.

Když už na něčem ale delší dobu pracují, nemají problém řešit potíže, které se jim naskytnou. Horší je pro ně, když si vezmou do hlavy, že selhali. Může to být i malou drobností, ale dokáže je to úplně vykolejit. V hlavě si navíc vytváří ty nejhorší scénáře, které by se mohly stát, a ztrácí tím motivaci a odhodlání věc dokončit. Říkají si poté, že když to nedokážou udělat pořádně, raději by to měli nechat být.

 

Zdroje: