Pětice nejinteligentnějších znamení zvěrokruhu. Patříte mezi ně také?

Pětice nejinteligentnějších znamení zvěrokruhu. Patříte mezi ně také?
Naše znamení zvěrokruhu může určit ledacos. Kromě našich vlastností, to tedy může být i míra inteligence. Astrologie totiž dokáže určit, jak rychle věci pochopíte, kolik si jich zapamatujete i zda jste od přírody chytří. Tato pětice znamení by se svými znalostmi mohla chlubit. Jste mezi nimi i vy?

Panna

Panny mezi nejchytřejší znamení zvěrokruhu rozhodně patří. Téměř se zdá, jako by hlavním smyslem jejich života bylo provádění výzkumů a hledání ideálních řešení všemožných problémů. Milují seznamy a přehledné tabulky, díky kterým si dokáží udělat pořádek snad ve všem. Jsou vždy perfektně organizované, což jim na jejich inteligenci jen přidává.

Zdroj: Autor: Billion Photos / Shutterstock

Jsou jako chodící databáze. Vše, co se kdy naučili, mají pečlivě uložené a označené tak, že se jim to z hlavy už nikdy neztratí. Dokáží si tak vybavit i nejmenší detaily, které by ostatní hned zapomněli. Jejich způsob myšlení je zkrátka obdivuhodný a je proto dobré je mít vždy na své straně.

Blíženci

Nikdo se s nečekanými situacemi nedokáže vypořádat tak dobře jako Blíženec. Jejich velká fantazie a schopnost komunikace s každým, kdo jim přijde do cesty, je jen důkazem toho, jak rychle jejich mozek funguje. Nikdy jim nedojdou nápady a jejich mysl jede vždy na plné obrátky. Ve škole jim to jde perfektně a dokáží projít všemi předměty i bez velkého snažení. Nejvíce však zazáří v oblasti komunikace a vysvětlování informací.

Díky jejich schopnosti naslouchat se nejlépe učí, když mohou poslouchat někoho mluvit. Navíc se dokáží s každým snadno spojit, což z nich dělá i dobré učitele.

Střelec

Střelci rádi získávají nové zkušenosti a znalosti v jakémkoliv oboru. Zajímají je všechna možná témata, a tak je dokážete vždy zaujmout a nadchnout, ať už mluvíte o čemkoliv. Díky svému nadšení pro učení a zkoumání všeho možného, mají mnoho znalostí a zkušeností, o které se nezdráhají podělit s kýmkoliv.

Navíc rádi vedou konverzaci a nevadí jim vysvětlovat ani složité filozofické teorie, které nikoho nezajímají. Klidně by o svých zájmech totiž mluvili hodiny, přestože je nikdo neposlouchá.

Navíc rádi vedou konverzaci a nevadí jim vysvětlovat ani složité filozofické teorie, které nikoho nezajímají.

Kozoroh

Kozorozi si dokáží stanovovat realistické cíle, jsou praktičtí, pečliví a výkonní. Navíc mají skvělou paměť a dokáží analyzovat a zpracovávat informace nejlépe z celého zvěrokruhu. Nezajímají se o velké spektrum oborů, ale v tom, co je baví, umí být nenahraditelnými experty. Svou inteligenci také dokáží v životě dobře využít, protože jsou vytrvalí a nikdy se nevzdávají. S radostí se pustí do učení něčeho nového nebo se přihlásí do nějakého kurzu. Často jim však jen učení nestačí a potřebují si své znalosti předvést i v praxi.

Jsou také velice pracovití a vždy svůj díl práce dokončí včas, což z nich dělá i perfektní partnery na skupinové projekty.

Vodnář

Hlavní zbraní Vodnářů je jejich obrovská fantazie a intuice. Dokáží najít hluboké myšlenky a nápady i za těmi nejjednoduššími věcmi. Když je něco zaujme, za krátkou dobu se v tom umí stát opravdovými experty. Rádi se totiž učí a nejraději si zjišťují informace z knih. Nevěří však všemu, co si někde přečtou. Za vším hledají skrytou pravdu a nestačí jim jen nějaký neověřený výrok. Spoléhají se hlavně na sebe a na zdroje, které jsou podle nich spolehlivé a ověřené. Informace tedy dokáží skvěle analyzovat a snadno vycítí, když něco není pravda. S ověřováním informací je na ně tedy spoleh, protože ve většině případů mají skutečně pravdu.

Pokud jste se v seznamu nenašli, pamatujte, že vaše sluneční znamení o vás rozhodně neřekne vše. Abyste tedy zjistili více o vaší inteligenci i ostatních vlastnostech, je dobré si zjistit alespoň své měsíční znamení a ascendent, které vám o vaší osobnosti prozradí ještě mnohem více.

Zdroje: