Jaké jsou 4 typy Střelce, které byste měli znát

Jaké jsou 4 typy Střelce, které byste měli znát
Lidé narozeni mezi 22. listopadem a 21. prosincem jsou známí jako Střelci. Tito lidé oplývají nadměrnou (a někdy až nezdravou) pozitivitou. Nezdržují se rádi doma, spíše cestují nebo bloumají přírodou pouze v doprovodu svých vlastních myšlenek. Čím se však Střelci liší? Pokud jste sami Střelec, můžete se v jednom typu poznat.

Více dobrodružný

Cílem dobrodružství, která podnikají všichni Střelci, je vzrušení a skvělý zážitek, pocit, že dotyčný něco v životě dokázal. Avšak vy se hrnete i do těch dobrodružství, do nichž se nehrnou ani lidé narozeni ve stejném znamení jako vy. Vy však ano. Riskujete a máte impulsivní chování.

Plánujete a rozhodujete se daným okamžikem a nedělá vám problém vaše plány změnit, pokud něco jiného vyvolá ve vašem mozku větší vzrušení než váš momentální plán.

Filozof

Duševní růst je pro vás na prvním místě, společně s láskou k učení a znalostem. Čím více máte znalostí, tím více se cítíte být sami sebou, a pokud se některý den nepřiučíte něčemu novému, máte pocit vnitřní prázdnoty. A vždy je čemu se přiučovat.

Ve vašem případě se jedná o pochopení smyslu života, otevření se novým způsobům smýšlení nebo o různé pohledy na jednu událost, která se odehraje ve vašem životě. Může jít opravdu o cokoliv, ale hlavní je, že vaše smýšlení je vyšší než v případě ostatních Střelců či jiných znamení zvěrokruhu. A co vám udělá největší radost, to je to, že každým dnem více chápete ostatní lidi a jejich způsob smýšlení.

Humorista

Lidé se domnívají, že vždy máte ve své mysli předem připravený vtip, který můžete použít při různých příležitostech, které vyhledáváte. Pravda je však taková, že si žádné vtipy předem nepřipravujete. Prostě vás napadají v daný okamžik.

Poté můžete rozveselit lidi ve vašem okolí. Většinou prostřednictvím vtipů uvolňujete vzniklé napětí, ale nemálo případů končí trapasem. Na druhou stranu nezesměšňujete nikoho, kdo si zaslouží, aby s ním bylo zacházeno dobře a s respektem. Pouze věříte, že malý vtip není nic tak vážného.

Král večírků

Nikdy nesmíte chybět na nějakém večírku, Zdroj: bbernard / Shutterstock

Nikdy nesmíte chybět na nějakém večírku. Pokud vás vaši přátelé nezastihnou doma, znamená to, že někde slavíte a je naprosto jedno s kým. Pokud jste pozváni na nějakou párty, pořadatel si může být na sto procent jist, že tam dorazíte.

Toužíte po pozornosti a adrenalinu. Nikde jinde nedostanete nadbytek obou jako na večírcích. Přitahujete na sebe pozornost kohokoliv a jste pěkně divocí, pokud dostanete příležitost se předvést. Tam, kde jste vy, nikdy není nuda. Lidé vás mají nesmírně rádi, protože vždy víte, jak sebe i okolí zabavit.

Zdroje článku: