Střelec a láska: Která znamení zvěrokruhu se k vám nejvíce hodí

Střelec a láska: Která znamení zvěrokruhu se k vám nejvíce hodí
Milujete akci a dobrodružství natolik, že je nemožné, abyste seděli doma. Potřebujete takového partnera, který s vámi bude vaše zájmy alespoň částečně sdílet. Vaše odvaha a optimismus přitahuje mnoho lidí, ale ne všichni dokážou vedle sebe váš velký příval energie dlouhodobě snést.

Beran

Beran má s vámi mnoho společného a je velká šance, že se stane vaší spřízněnou duší. Tento partner pro vás bude neustálým zdrojem inspirace. Bude s vámi sdílet nadšení pro dobrodružství a podpoří vaše akční nápady. Oba jste upřímní, a tak si problémy ihned vyříkáte a když už se stane, že se konflikt vystupňuje, umíte se zchladit dobrým vtipem.

Lev

Vy dva toho máte mnoho společného. Život si dokážete vychutnávat plnými doušky, s optimismem a energií, kterou vám okolí často závidí. Budete výjimečný pár, který toho spolu hodně zažije, od nekonečných záchvatů smíchu až po vyostřené hádky. Stejně jako si rádi užíváte života, utrácíte i peníze. Nedáte-li si pozor, můžete velice rychle rozházet všechny vaše úspory. 

Zdroj: Autor: G-Stock Studio / Shutterstock

Váhy

K Váhám vás přitahuje jejich šarm a vášeň. Oba jste optimističtí, jste rádi mezi lidmi a milujete dobrodružství. Sdílíte stejný smysl pro humor a velkou chuť do života. Váš vztah bude provázet radost a lehkost, kterou snadno nakazíte vaše okolí. Váš společný život rozhodně nebude jednotvárný.

Vodnář

Oba jste rozenými optimisty. Ceníte si své nezávislosti a ve svých potřebách si dokážete vyjít vstříc. Střelec bude vždy podporovat vaše nápady a obohacovat je svými experimenty. Váš okruh zájmů se díky tomu rozšíří, a tak jedině hrozí, že nebudete vědět, co dřív. Naštěstí se dobře vyvažujete, Vodnáři jsou oduševnělejší a vy jste naopak více nohama na zemi. Máte výborné předpoklady pro vyvážený kreativní vztah. 

Střelec

Váš vztah bude jedna velká jízda. Ani jeden se neumíte moc zastavit a ten druhý vás rozhodně nezbrzdí, spíš naopak. Vztahu bude pravděpodobně chybět praktická stránka nebo budete muset vyvinou velké úsilí, abyste se spolu naučili vycházet i v této oblasti. Jste okouzlující a velmi vtipní, u veřejnosti budete jako pár zajisté velmi oblíbení. Partnerskou krizi může vyvolat vaše obliba v koketování a riskování. Zrání s věkem a schopnost oboustranné tolerance však může zajistit krásný dlouhodobý vztah. 

Blíženci

Jeden k druhému vzhlížíte a obdivujete se. Zatímco vy toužíte po fyzické nezávislosti, Blíženci potřebují svobodu duševní. Sdílíte spolu kvality jako jsou optimismus, tolerance a nadšení pro život. Občasné hádky se díky společné upřímnosti a otevřenosti brzy pročistí a vytvoří prostor pro nové nápady. Akorát v domácnosti budete pravděpodobně potřebovat služebnou, protože úklid je to poslední na co byste si udělali čas. 

Je důležité zmínit, že zde uvádíme kompatibilitu slunečních znamení. Pro přesnější informace o páru je nutné vypočítat postavení všech ostatních planet a určit jejich vzájemné interakce. 

Zdroje: