Jak vybrat dovolenou a udělat dobrý dojem na partnera pro podzimní a zimní znamení

Jak vybrat dovolenou a udělat dobrý dojem na partnera pro podzimní a zimní znamení
Pro někoho může být letošní dovolená konečně po dvou letech obdobím, kdy může hodit starosti za hlavu a načerpat nové síly. A proč nepřizpůsobit dovolenou potřebám jednotlivých znamení horoskopu?

Plánujeme letní dovolenou podle zvěrokruhu:

Váhy (23. září – 23. října)

Váhy budou milovat dobře vybavené turistické resorty. Nemají přehnané požadavky a rády zajdou do muzea nebo na výlet, když tím udělají partnerovi radost. Chtějí ale také lenošit a odpočívat. Jejich ideální odpoledne spočívá v lenošení u bazénu, ve slušivých plavkách a s koktejlem v ruce. Lidé v tomto znamení jsou kultivovaní, rádi si pohovoří o knihách a o umění. Rozhodně potřebují mít celou řadu fotografií, kde jim to bude slušet.

O dovolené si chtějí užít hlavně kvalitní služby a mít vše naplánované. Potěší je i květiny v hotelovém pokoji a večer s hudbou. Karaoke je jejich snem.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Štír na své dovolené hledá akci a dobrodružství. Rád vytváří plány, které budou ostatní milovat. Pokud si Štíři zkusí surfování, je velká pravděpodobnost, že si tuto aktivitu zamilují. Spojení vody, adrenalinu a nebezpečí je pro ně neodolatelné. Skvělá dovolená pro ně bude rozhodně u vody a nemusí to být jen moře. Radost jim udělá i velký aquapark, kde si najdou povyražení.

Nejspokojenější budou ale v přírodě, blízko vody a s partou přátel.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Není neobvyklé, že Střelci tráví prázdniny dobrovolnictvím, vyučováním a zapojováním se do komunit. Střelec rád učí druhé, sdílí své zájmy a nadšení pro určité věci.

Střelec se rád ponoří do naprosto odlišného prostředí, kde nasává atmosféru a autenticitu jiné kultury. Miluje také ochutnávat netradiční pokrmy. Pro Střelce je dovolená především o cestování. Nepotřebuje pohodlí a luxus. Chce si rozšířit obzory a předávat načerpané vědomosti dál. Ideální aktivitou je pro něj hodně exotická výprava.

Turistická stezka, Zdroj: Fanni Framboise / Shutterstock

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Kozoroh je hodně pracovitý a může mu pár dní trvat, než se usadí se v prázdninové atmosféře. Nerad lenoší, a proto potřebuje s uvolněním trochu postrčit. Hodně pomůže, pokud má přesný plán a jasně dané aktivity. Včetně odpočinku.

Rád zaměstnává svou mysl plánováním nejvhodnější trasy výletu a vymýšlením programu. Cítí potom, že je užitečný a dny dovolené jen tak nepromarnil. Ideální pro něj je hodně aktivní dovolená s adrenalinem.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Vodnář je rozeným turistou. Nepotřebuje moc plánovat, ani utrácet. Spoléhá se na své nohy a rád potkává na svých cestách lidi všech společenských vrstev. Vodnář hledá na dovolené poznání, svobodu a zajímavou společnost lidí.

Vodnář si chce především přivést z dovolené zážitky a vzpomínky. Může své volné dny trávit i bez nároků na luxus a pohodlí. Má rád méně známé destinace, kde potká podobně založené lidí, toužící po poznání a zážitcích. Ideální aktivitou je dlouhý výlet mimo značené trasy.

Ryby (19. února – 20. března)

Ryby jsou umělci a mystici zvěrokruhu. Všude budou rády, když budou podřimovat na pláži, malovat na venkovské louce, učit se tradiční tanec, meditovat v Indii nebo se věnovat potřebným v rámci nějaké charitativní práce.

Ryby jsou soucitné a citlivé a chtějí se starat o potřebné. Rády se učí a prozkoumávají nové aktivity. Čerpají energii z pobytu mezi ostatními lidmi. Ideální aktivita je pro ně poznávání nových lidí a klidně to spojí s něčím užitečným.

 

Zdroj: