Partnerský horoskop na první víkend v dubnu: Blíženci se setkají s žárlivostí a Lvi vykročí do neznáma

Partnerský horoskop na první víkend v dubnu: Blíženci se setkají s žárlivostí a Lvi vykročí do neznáma
Víkend se nemusí odehrávat zcela podle vašich představ, ale přinese to, co přinést má. Přečtěte si, jak pravděpodobně strávíte volný čas v partnerském vztahu.

Beran

Vyvarujte se vůči svému partnerovi veškerých očekávání. Slova vaší drahé polovičky vás mohou zranit. Neberte si tato slova k srdci a pokuste se ve vztahu udržet harmonii. 

Býk

Může nastat chvíle, kdy budete chtít trávit čas osamotě. Trpělivě své lásce vysvětlete, že vaše potřeba být sám neznamená nic víc než odpočinek. V klidu si promyslete vše, co se vám honí hlavou.  

Blíženci

Hlavním tématem tohoto víkendu je pro vás udržování rovnováhy mezi milostným a profesním životem. Jste v centru pozornosti a nabízí se vám mnoho příležitostí, avšak vaše láska může reagovat žárlivostí.

Rak

S partnerem můžete otevřít otázku vaší společné budoucnosti. Podělte se o své představy a nechejte si čas na rozmyšlenou. Nemusíte vše vyřešit hned, ale je dobré, budete-li své vzájemné plány znát.

Lev

Možná budete muset vykročit do neznáma. Důvěřujte své lásce a nechte se také chvíli vést. Věci nemusí vždy hned dávat smysl, vše se vyjasní až na cestě. Pochopíte, jakmile se otevřete přítomnému okamžiku.

Panna

Odvážně jdete za tím, po čem nejvíce toužíte. Na plánu může být společný výlet, setkání s širší rodinou nebo večeře s milovanou osobou. I když vše nepůjde zcela hladce, rozhodně to bude nezapomenutelné setkání.

Váhy

Do popředí zájmu se dostane důležitá konverzace s partnerem. I přestože informace, které se dozvíte, mohou být zdrcující, rozhovor neodkládejte a pokuste se dojít ke kompromisu.   

Štír

Zaměřte se na to, kam investujete svůj čas a energii. Ale hlavně ovládejte své emoce, budujte ve vztahu důvěru a přátelskou atmosféru. Je čas bavit se spolu, smát se a vzájemně si pomáhat. 

Střelec

Do vaší mysli se mohou vkrást pocity pochybnosti a nejistoty. Věnujte chvíli přemýšlení, odkud tento strach pramení. Se svým partnerem mluvte otevřeně a nezapomeňte také pozorně naslouchat.

Kozoroh

Mohou se objevit minulá zranění a obavy ze ztráty. Ale nebojte se toho, co přichází, a o své emoce se s partnerem podělte. Budete-li trpělivě komunikovat s touhou vše vyřešit, provázet vás bude léčivá energie.

Vodnář

Láska a partnerství se dostává do popředí vašeho zájmu. Jaké jsou vaše hlavní priority pro spokojený domov? Domluvte se s partnerem na potřebných změnách a večer si nezapomeňte udělat čas na důvěrný rozhovor. 

Ryby

To, jaký názor mají lidé na váš milostný život není vaší starostí, Ryby. Hvězdy vás vyzývají, abyste se přiznali ke své lásce, i když to nemusí vyhovovat všem vašim přátelům. Stůjte si za svým a přijměte reakce druhých, i přestože nejsou vždy pozitivní.

 

Zdroje: