Horoskop na první dubnový víkend: Raci propadnou perfekcionismu a Vodnáři změní svůj cíl

Horoskop na první dubnový víkend: Raci propadnou perfekcionismu a Vodnáři změní svůj cíl
O víkendu si dejte pozor na posedlost, žárlivost a boj ve vztazích. Komunikace může váznout, a proto si raději přečtěte, čemu se vyhnout a čemu dát prostor.

Beran

V případě, že jsou před vámi důležitá rozhodnutí, raději buďte v následujících dnech poněkud zdrženlivější, protože hrozí, že byste mohli jednat zbytečně impulzivně. Místo překotných činů dejte prostor sami sobě, třeba u šálku dobrého čaje. 

Býk

Ráno vás mohou zasáhnout negativní myšlenky. Uvolněte napětí tak, že necháte čas plynout pomaleji. Oprašte svůj deník nebo si udělejte pořádek ve svém virtuálním fotoalbu. Všechno, co vyžaduje soustředění, vám jen prospěje.

Blíženci

Neberte si nic osobně a jednejte sami za sebe. Skutečná důvěra vychází z vašeho nitra a k tomu, abyste poznali svou hodnotu, nepotřebujete názory druhých. Lidé mohou být o víkendu trochu podráždění, proto jejich reakce berte s rezervou. 

Rak

Můžete propadnout perfekcionismu, který vás rychle vyčerpá. Nemějte proto na víkend příliš ambiciózní plány a dejte prostor také nápadům druhých. Úplně nejlépe uděláte, když se vymaníte ze svého stereotypu a přijmete pozvání přátel. 

Lev

Pokud si nedopřejete odpočinek, může vás přepadnout vyčerpání. Ukáže se nerovnováha mezi pracovním a osobním životem. Následujte své srdce a učiňte to, co je správné pro vás a vaše nejbližší okolí. 

Panna

Dopřejte si malá potěšení, jako je třeba snídaně do postele nebo procházka přírodou. Prostor můžete dát i některé své vášni, dobrodružství či průzkumným aktivitám. Potřebujete-li trochu motivace, zavolejte příteli, který vás v nápadu určitě doplní. 

Váhy

Na vztahovém poli může převládat nerovnováha. Místo emocionálních výlevů dejte přednost dialogu.  Budete-li upřímni hlavně sami k sobě, i vaše drahá polovička pro vás bude mít pochopení. 

Štír

Než se pustíte do kritiky druhých, zameťte si před vlastním prahem. Důležité je zejména dovolit si to, co vám skutečně chybí. Nespoléhejte tolik na ostatní a zkuste si dopřát trochu péče o sebe sama. 

Střelec

Zmatku a pochybnostem se nejlépe vyhnete fyzickou činností. Najděte si aktivitu, která vás rozptýlí a zároveň vám přinese užitek.  

Kozoroh

Zbytečným roztržkám s přáteli se vyhnete jen v případě, že si naplánujete čas sami se sebou. Vaši blízcí se bez vás na chvíli obejdou a vy dokončíte vše, co potřebujete. Snažte se nezapojovat do malicherných konfliktů a soustřeďte se na důležité věci. 

Vodnář

Pokud jste s něčím nespokojení, zaměřte se na změnu svého cíle a učiňte alespoň jeden malý krok na cestě k jeho uskutečnění. Proměna nemusí být okamžitá, avšak nejdůležitější je úplně první krok. 

Ryby

Tento víkend si udržujte ve vztahu k okolí opravdu pevné hranice. Nevěnujte svou energii nikomu, kdo to s vámi nemyslí dobře. Raději přesuňte svou pozornost k těm, kteří pro dobré slovo nechodí daleko.

 

Zdroje: