Znamení, která se nerada hádají a konfliktům se raději vyhýbají. Patříte mezi ně?

Znamení, která se nerada hádají a konfliktům se raději vyhýbají. Patříte mezi ně?
Někdo se s radostí pouští do hádek a snaží se prosadit si vždy svou. Jiní se do konfliktů naopak vůbec nehrnou a raději se spokojí s kompromisem, než aby se obtěžovali s hledáním pádných argumentů. A právě taková jsou tato 4 nekonfliktní znamení. Najdete mezi nimi sebe nebo někoho známého?

Váhy

Pokud se jich to přímo nedotýká, Váhy se do hádky pravděpodobně nepřipojí. Usilují o balanc a harmonii, takže konfliktům se obloukem vyhýbají. Chtějí jen, aby byli všichni šťastní. Jsou spravedlivé a snaží se všem zavděčit.

Kvůli tomu se na věc vždy dívají z více úhlů pohledu a berou v úvahu každou možnost, což často vede k neúnosné nerozhodnosti. Po nějaké době ale to nejlepší a nejspravedlivější řešení problému najdou. Potřebují to však dělat v klidu, protože hádky je jen stresují.

Nechtějí si nikoho znepřátelit, takže úplně nejraději se jen podřídí nebo počkají, až se problém sám vyřeší a zmizí.

Vodnář

Vodnáři jsou svobodomyslní, nezávislí a kreativní. Mají toho tedy dost i ve svém vlastním životě, takže se neradi zabývají hádkami a konflikty. Mohou kvůli tomu působit spíše chladně a rezervovaně. Jsou ale jen přizpůsobiví a nesnáší drama a hádky. Navíc jsou upřímní a snaží se šířit jen dobro a lásku. Neradi řeší problémy, i když umí zabojovat za to, co chtějí.

Ve vztazích si ale chtějí spíše užívat zábavy a radosti, takže se snaží ostatní svými problémy příliš nezatěžovat. V klidu proto přežijí něco, co se jim tolik nelíbí, protože to nechtějí druhým, ale ani sobě, znepříjemňovat. Nakonec si ze sebe ještě udělají legraci a nedělají z toho nic velkého.

Ryby

Ryby nerady řeší problémy a už vůbec se nechtějí zapojovat do hádek. Jsou to zasnění romantici, kteří jsou častěji ve své vlastní hlavě než v reálném světě. Mají toho tedy nad hlavu už jen samy se sebou a rozhodně necítí potřebu někomu něco dokazovat svými argumenty.

Pokud vidí, že se už schyluje k hádce, raději si z toho udělají legraci nebo vytrousí nějakou sarkastickou poznámku a budou zoufale doufat, že z tématu sejde.

Panna

Panny jsou chytré a ví, jak se konfliktům co nejlépe vyhýbat. Nerady se hádají už jen proto, že takové situace moc dobře nezvládají. Neumí totiž příliš vyjadřovat své city a myslí spíše logicky. Raději si proto své pocity a myšlenky nechají pro sebe a málokdy o nich mluví.

Na všechny problémy jdou nejprve analyticky a snaží se je vyřešit osamotě. Když za vámi tedy s nějakým problémem přijdou, musí to být už hodně vážné. Se svými tajemstvími a obavami se jim ale můžete rozhodně svěřit, protože Panny jsou naprosto spolehlivé a důvěryhodné.

Zdroje článku: