Kdo má podle zvěrokruhu smysl pro humor a kdo je raději vážný? Podívejte se na ta nejvíce a nejméně vtipná znamení

Kdo má podle zvěrokruhu smysl pro humor a kdo je raději vážný? Podívejte se na ta nejvíce a nejméně vtipná znamení
Náš smysl pro humor toho o nás hodně vypovídá, a tak není divu, že ho může určit i naše znamení zvěrokruhu. Jde přece jenom o důležitou formu komunikace, bez které bychom se neobešli. Patříte spíše mezi vtipálky nebo ty, co raději poslouchají ostatní? To o vás prozradí právě vaše znamení!

Nejvtipnější znamení:

Váhy

Váhy jsou velice společenské a přátelské a mají radost, když mohou někoho rozesmát. Jsou rozenými baviči a vymýšlení vtipů jim nedělá žádný problém.

Potřebují kolem sebe mít pořád veselou atmosféru a energii, která je dokáže vždy potěšit. Když se na ně jen usmějete, dokáže jim to okamžitě zlepšit den. Pro to, aby ostatní rozesmáli však umí zajít i do nepříjemných extrému a nebojí se své známé ani veřejně ztrapnit. V tu chvíli pro ně není tak důležité, co si ostatní myslí, hlavní je, že se všichni kolem nich smějí.

Zdroj: Autor: Billion Photos / Shutterstock

Střelec

Střelci si dokáží udělat legraci úplně ze všeho. Rádi vypráví vtipné historky a příběhy, u kterých se bude popadat za břicho snad každý.

Právě od Střelců tedy uslyšíte ty nejlepší vtipy, které si budete pamatovat celý život. Navíc dokáží zpříjemnit i smutnější situace a vždy najdou způsob, jak vás rozesmát, i když se zrovna necítíte nejlépe. Život s nimi je zkrátka komedie, která vám dokáže zpříjemnit i ty nejtěžší chvilky.

Blíženci

Blíženci jsou v komunikaci přímo experti. Rádi vypráví vtipy a nevadí jim ani být středem pozornosti. Hodně často si dělají legraci sami ze sebe nebo z ostatních, ale nikdy to nepůsobí zle nebo útočně. Můžete se ale spolehnout, že když se vám stane něco trapného, bude to právě Blíženec, kdo to jako první ostatním poví. Navíc vymýšlí i různé vtipné hlášky a umí být i sarkastičtí. Dokáží tedy oživit každou oslavu a vytvořit vám ty nejlepší vzpomínky.

Nejvážnější znamení:

Rak

Raci jsou hodně náladoví a citliví, takže se mohou urazit i kvůli nevinným vtipům. Je těžší je rozesmát, protože jim mnohé věci prostě nepřipadají vtipné. Mají sice rádi skrytý humor, ale ten ostatní nemusí vždy pochopit. Občas si o sobě tedy myslí, že jsou zábavní, ale ostatní to berou spíše jako urážlivé nebo naštvané chování.

Měli by se tedy snažit situace více zlehčovat a vymýšlet spíše jednodušší vtipy, které nikoho neurazí.

Vodnář

Vodnáři jsou spíše uzavření, a tak ani svůj neobvyklý humor s ostatními často nesdílí. Jsou spíše pasivní, ale rádi se pobaví u zábavných komedií nebo vtipných historek ostatních. Pokud však někoho znají velmi dobře a vědí, že je na jejich osobitost zvyklý, nebojí se ho svými originálními vtipy také pobavit.

Měli by si ale uvědomit, že jejich smysl pro humor není jejich slabou stránkou a že by rozhodně nebylo na škodu, aby ostatním odhalili více ze své osobnosti. Také by neměli všechno brát tak vážně, protože dívat se na věci s humorem je mnohem snazší.

Kozoroh

Na první pohled by se mohlo zdát, že Kozorozi mají čas jen na práci a zábava je nezajímá. Opravdu tak totiž mohou na veřejnosti působit, protože raději udržují vážnou tvář a je těžké je rozesmát. Nejsou to ale jen nudní suchaři. Je pro ně jen náročnější vyjadřovat emoce, a tak i když jim něco připadá vtipné, nechtějí to dávat tolik najevo. Měli by se ale občas více snažit a ukázat ostatním, že i s nimi je zábava. Někdy stačí když jim dáte trochu času a oni pomalu roztají. Nespěchejte na ně a možná se s vámi také podělí o nějaký vtip.

Zdroj: