Horoskop na 4. prosincový týden: Berani si začnou plnit sny, Raci se posunou v kariéře

Horoskop na 4. prosincový týden: Berani si začnou plnit sny, Raci se posunou v kariéře
Již začátkem týdne pocítíte, že jste větší optimista, Jupiter v úterý vstoupí do vlivu Berana, díky čemuž se zaměříme na budování lepších vztahů. O středečním slunovratu budeme možná až příliš přemýšlet nad zbytečnostmi, ale nebude to na škodu. Nov v Kozorohu v pátek klade důraz na rodinné vztahy. Co můžete tento týden čekat?

Beran (21. března – 19. dubna)

Vaše sny se nyní mohou stát realitou. Hlavně úterý bude den, kdy budete hodně sebevědomí a ambiciózní. Štěstí při vás bude navíc stát. Ve středu budete obklopeni plány především na příští rok, ale také plány do daleké budoucnosti. Od pátku zatoužíte po společnosti svých přátel.

Býk (20. dubna – 20. května)

Odkryjete svůj dlouho utajovaný talent začátkem týdne, z větší míry v úterý, kdy se vám bude všechno dařit. Také pomyslíte na minulost. Ve středu začnete být klidní a budete chápat ostatní lidi. V pátek možná změníte své plány, ale také mnohá přesvědčení.

Blíženci (21. května – 21. června)

V pondělí a v úterý budete s přáteli sdílet to, co se vám momentálně bude honit hlavou. Získáte si uznání a pochvaly, což vás přiměje využít svůj mozek naplno. Naopak ve středu nebudete chtít myslet na nic jiného než odpočinek. O víkendu se budete cítit spokojeně.

Rak (22. června – 22. července)

Ačkoliv to nemáte ve zvyku, první dva dny se budete věnovat spíše kariéře než přátelům. V důsledku toho docílíte zajímavějšího finančního ohodnocení. Ve středu budete přemýšlet nad svými úspěchy. O víkendu se značně zlepší vaše komplikované vztahy.

Lev (23. července – 22. srpna)

V úterý se naplno projeví vaše zvědavost dozvědět se všechno o tématu, které vás zajímá, proto si v pondělí naplánujte výlet. Ve středu se nebudete moci zaměřit na nic, protože budete vzpomínat na své zážitky z minulosti. O víkendu se projeví vaše chrabré srdce, budete chtít pomáhat.

Panna (23. srpna – 22. září)

Pokud si myslíte, že jednáte iracionálně, v úterý přijdete na to, proč se tak chováte. Něco vám v životě vadí a vy to vytlačíte, abyste byli schopni dosáhnout štěstí. Ve středu popřemýšlíte, jak byste mohli zvýraznit svou kreativitu. O víkendu dostanete možnost tuto kreativitu ukázat světu.

Váhy (23. září – 23. října)

Máte-li pocit, že dostáváte mnohem méně práce než obvykle, v úterý to skončí. Váš nadřízený či obchodní partner k vám bude milý a budete si skvěle rozumět. Ve středu se zaměřte na svůj domov, sami poznáte, co je potřeba udělat. O víkendu zažijete opravdový pocit štěstí a navštívíte svou rodinu.

Štír (24. října – 21. listopadu)

První dva dny pocítíte zvýšenou potřebu pomáhat ostatním lidem. Také budete pozitivnější než obvykle. Důvodem je vaše snaha stres odbourat. Ve středu se uzavřete do sebe, poněvadž budete přemýšlet o tom, jak být lepším člověkem. Váš víkend bude o vzdělávání a přátelích zároveň.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Svou kreativitu můžete využít první dva dny v týdnu, bude totiž zvýšena a vy budete mít spoustu nápadů, jak ostatním zpříjemnit život. Ve středu se uzavřete sami do sebe a budete přemýšlet nad svými negativními vlastnostmi. V pátek můžete získat novou nabídku práce.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

První dva dny se zaměříte na svůj domov. Můžete ho vylepšit o nové vánoční dekorace. Také návštěva rodiny je tyto dny více než pravděpodobná. Ve středu se rozhodnete se zlepšit, popřemýšlíte, jak na to. V pátek začnete se změnami k lepšímu.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Vaše inteligence vzroste, a to hlavně v úterý, kdy byste své nápady měli využít k pomoci druhým lidem či k předání důležité informace. V druhé polovině týdne se budete zbytečně utápět v minulosti. Na konci týdne uvolníte své utajované pocity.

Ryby (19. února – 20. března)

Již v úterý budete mít možnost vydělat si větší množství peněz. Musíte si zároveň dát pozor, abyste si tu práci nenahromadili, poté byste ji nemuseli stíhat. Ve středu zatoužíte po relaxaci a odpočinku, nebojte se si je dopřát. O víkendu se setkáte s přáteli a dobře se pobavíte.

Zdroj článku: