Zamilovaný horoskop 2023: Raci se musí naučit komunikovat, Štíři budou bilancovat nad vztahy

Zamilovaný horoskop 2023: Raci se musí naučit komunikovat, Štíři budou bilancovat nad vztahy
Zajímá vás, co si pro vás hvězdy přichystaly pro nadcházející rok v oblasti lásky, vztahů a milostného života? Prohloubíte vztah se současným partnerem? Potkáte novou známost? Nebo je rok 2023 pro vás v lásce pouze neštěstím?

Láska je mocná čarodějka a pravděpodobně každý její kouzlo někdy pocítil na vlastní kůži. O to víc pak však její zásah někdy dokáže ublížit a bolet. Ne nadarmo se pak říká, že štěstí přeje připraveným, a jak se lépe připravit na to, co nám budoucnost v oblasti lásky přinese, než že si svůj osud vyčtete z hvězd?

Beran (21. 3. – 20. 4.)

V roce 2023 budou vaše dlouhodobé vztahy vyžadovat zvláštní péči a pozornost. Buďte připraveni na to, že vaše okolí se bude chtít šťourat ve vaší minulosti, případně na vás tlačit ohledně změn v současné lásce. Nenechte se jimi strhnout – vrátit se ke starým známostem se vám v příštím roce nevyplatí. Stejně tak si nedělejte falešné naděje o tom, že váš partner se kvůli vám změní. První krok musíte totiž udělat vy.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Rodina se bude snažit zpochybnit váš úsudek v oblasti milostných vztahů. Obzvláště okolo března se tak musíte obrnit dávkou trpělivosti. Během léta se pak dostaví potřeba po fyzickém kontaktu s jinou osobou. I přes vaše typické volnomyšlenkářství se pak může stát, že se necháte stáhnout do vášnivého a romantického vztahu nebo zážitku. Užívejte si jej plnými doušky.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Doposud jste se v oblasti lásky a vztahů snažili budovat něco vytrvalého, leden roku 2023 vám však může vaše plány zhatit. Dejte pozor zejména na vlastní sebekritiku a sebedůvěru, která bude v tomto směru hlavním kamenem úrazu. V průběhu roku se pak můžete těšit na prohloubení intimních vztahů s vaším sexuálním partnerem. Až na přelomu října a listopadu se pak vaše představy o vysněné lásce konečně naplní.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Začátek roku bude pro vás velkolepou výpravou za získáním pevné půdy pod nohama v oblasti vztahů. Vaši partneři od vás budou očekávat více otevřenosti a komunikace nebo lepší vstřícnost v oblasti emocionální intimity. Vaše dlouhodobá příprava v předchozích měsících a letech vám v tomto směru bude nápomocná. A pokud jste dosud na lásku štěstí neměli, nezoufejte – rok 2023 pro vás bude zlomovým.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

V první třetině roku si budete muset před vlastním prahem zamést prach a špínu minulých vztahů. Jakmile si rány dostatečně zahojíte, můžete se těšit na klíčová seznamování a setkání. Vše nabere velmi rychlý spád, a možná se tak do konce roku dočkáte také svatby či dalších vážných závazků. Na jaře v létě vás pak čeká slastná vůně romantiky, která bude ve vašich srdcích doznívat ještě v listopadu.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Spousta z vás se s nástupem roku 2023 bezhlavě vrhne do kontroverzí nasycených milostných vztahů. Pokud vám to dosud s partnery v posteli příliš neklapalo, v nadcházejícím roce vaše starosti postupem času odplynou pryč. V polovině léta se pak oprostíte od vázanosti a oddáte se vášni naplno. Po citové stránce se tedy můžete těšit na pořádný emoční kolotoč.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Připravte se na nadcházející rok s patřičnou grácií – bude pro vás totiž rokem nových známostí, randíček a romantických schůzek. Dbejte však na to, abyste se nepřepočítali. Hrozí totiž, že se díky svým praktikám dostanete do milostného trojúhelníku. Nebojte se tedy flirtovat, vždy si však nechávejte zadní vrátka pro případ nouze. S vážnými vztahy příliš nepočítejte.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Prvním zlomovým bodem roku 2023 bude pro vás Valentýn. Zatímco začátek roku budete věnovat spíše bilancování, po svátku zamilovaných se konečně odhodláte jednat. Období jara vám tedy přinese řadu nových milostných vztahů. V dubnu začne romantika trochu skřípat, a budete tak muset čelit nejrůznějším výzvám, které poškádlí vaše city. Na obzoru se pak rýsuje také jedna vážná známost, kterou ke konci roku budete moct získat.

Štíry čekají v novém roce také nové vztahy. Zdroj: Kitja Kitja/ Shutterstock

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

V roce 2023 vás čeká v první řadě řešení dlouhodobých a vážných vztahů. Diskuze ohledně nich vám pak seberou hodně energie, takže se uzavřete do sebe. To se však změní v průběhu jara, kdy se začnete opět otevírat jako květ. Léto pak pro vás bude znakem emoční stability, která se bude ovšem střídat s pravým opakem, tedy výkyvy nálad a problémy ve vztazích. Zůstaňte nohama pevně na zemi, abyste toto období v klidu a ve zdraví přečkali.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

S novým rokem vám do života vstoupí nový milostný vztah. Ten vám vydrží zhruba na první kvartál, pak již začnete uvažovat o posunutí na další úroveň. V tomto duchu se pak ponese prakticky celý rok, jelikož se budete snažit pochopit, co od lásky vlastně chcete, a budete také experimentovat. Jděte vašim choutkám po poznání vstříc a nebojte se čelit silným emocím či vážným rozhodnutím.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Start roku 2023 se ponese v duchu psychického napětí ve vztazích. To s sebou může přinést nečekané změny. Čeká vás také období častých hádek s partnerem, které vás budou dost mrzet. V létě se však vše obrátí, a vy tak budete mít dostatek příležitostí ke znovuobjevení lásky a zažehnutí vnitřního plamene vášně. Do vážnějších vztahů se příliš nehrňte a už vůbec se nesnažte tmelit milostný život zbytečnými závazky.

Vodnáře čeká období plné hádek. Zdroj: Pixel-Shot/ Shutterstock

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Pro Ryby bude nadcházející rok významný v řadě ohledů, ve vztazích to však příliš růžové nebude. Hned zkraje vás čekají neshody v manželství, které mohou vyústit v rozchod, a vy tak budete muset životem vyrazit vlastní cestou. Smůla se vám bude lepit na paty i během léta, a nejbližší vyhlídky na spokojený vztah vás tak čekají nejdřív závěrem října. Buďte tedy trpěliví, a pod stromečkem tak možná kromě dárků najdete také novou lásku.