5 znamení zvěrokruhu, která mají tendenci být posedlá partnerem

5 znamení zvěrokruhu, která mají tendenci být posedlá partnerem
Být s partnerem, pro něhož jsme důležití, jistě zahřeje u srdíčka. Jiná věc ovšem je, když se to přehání. Občas může být takové chování obtěžující, zejména pokud partner začne žárlit na všechny naše přátele. Máte tendenci být posedlí partnerem až na fanatické bázi?

Beran (21. března – 19. dubna)

Myslíte si, že nejlepší cesta ke spokojenému partnerskému vztahu je být k partnerovi naprosto upřímní. Bohužel máte také tendenci být partnerem přímo posedlí a říkat mu vše, co si myslíte – například vaši domněnku, že s kolegou s práce má více než pracovní vztah a že vaši přátelé vás chrání, abyste nepřišli na partnerovu nevěru. Pokud získáte takový dojem, jste téměř nezastavitelní a váš partner bude několik dnů opravdu trpět.

Lev (23. července – 22. srpna)

Váš partner rovná se vaše publikum – alespoň ve vaší hlavě. Chcete mít partnerovu plnou pozornost, pokud ho opravdu milujete, stáváte se mimořádně žárlivými, aniž byste si to vůbec uvědomili, a myslíte si, že dokud s vámi partner je, patří pouze vám. Partner, který neupírá veškerou pozornost k vám a vašim potřebám, vás podle vašeho úsudku podvádí a již vás nemiluje – a tím, že budete žárlit, mu dokážete, jak hodně milujete vy jeho.

Blíženci (21. května – 21. června)

Důvěra je pro vás pro vztah naprosto důležitá. Chcete, aby vám partner důvěřoval. Chcete, aby vám věřil, že ten kamarád ze sociální sítě je opravdu jen známý, který se drží ve vaší přátelské zóně. Jenže jakmile vy najdete podezřelou konverzaci v soukromých zprávách vašeho partnera, stanete se hodně majetnickými a žárlivými. Chcete mít svého partnera pouze pro sebe, pokud ho skutečně milujete. Tím se celý vztah může postupně zhoršit.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Můžete být ve vztahu šťastní, protože si vybíráte partnery, kteří s vámi sdílí základní předpoklad šťastného vztahu – touhu po důvěře. Jenže pokud vám partner ukáže, že vás miluje a touží s vámi zůstat do budoucna, ukáže se vaše horší stránka – začnete svého partnera špehovat a ověřovat si skutečnost jeho lásky. Pokusíte se to dělat tajně, ovšem po čase to váš partner zjistí a konfrontuje vás, což pro vás nebude nic příjemného.

Panna (23. srpna – 22. září)

Nestává se často, že byste se zamilovali, ale jakmile se tak stane, stanete se plně majetnickými. Budete chtít strávit se svým partnerem zbytek svého života bez odloučení. Vzhledem k tomu, že nejspíše oba z vás máte svou vlastní práci, která vás živí, to není úplně možné, a vy se občas neudržíte a svého partnera konfrontujete s doprovodem žárlivé scény, která má vyjádřit vaši potřebu být s partnerem za všech okolností.

Zdroj článku: