Víte, ve kterých znameních se skutečně vůbec nevyznáte?

Víte, ve kterých znameních se skutečně vůbec nevyznáte?
Někteří lidé jsou přímí a jednoduší a jiní zase takoví, že se v nich prostě nelze vyznat. Jsou náladoví, nejednostranní, vymýšlejí věci, které by vás ani nenapadly a vytvářejí chaos. Znamení, ve kterých se nelze vyznat, jsou především váhy a štíři.

 Beran (21. 3.–20. 4.)

Jestliže jste beran, jste cílevědomý a tvrdohlavý. Nikdy nesejdete z cesty, vždy se držíte svých názorů a nepolevujete v jejich prosazování. Pokud se vám snaží někdo vnutit své hodnoty, tak vás to jen rozzuří. Jakožto beran jste cholerik a nemáte rádi, když se s vámi pokouší někdo manipulovat.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Býci, vy jste znamení, se kterým je těžké vyjít. Jste tvrdohlaví a když se zaseknete, nic s vámi nehne. Nechápete kompromis, pokud jste se rozhodli, že máte pravdu, tak se úplně zaseknete a nepřijmete další názory. Je často frustrující s vámi mluvit, protože nedbáte na emoce ostatních a prosazujete si svoje.

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Jakožto blíženci žijete neustále ve snech. Chtěli byste všechno, ale motáte páté přes deváté. Pokoušíte se vytvářet intriky a často lžete, avšak je toho tolik, že pak máte potíže se v tom vyznat. Na ostatní působíte hodně chaoticky a moc vám nerozumějí, co jste si zrovna vymysleli za hlouposti. Raději nad vámi mávnou rukou a jdou se bavit s někým jiným, než by se pokoušeli rozmotávat vaše spletené sítě.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Raci, vy jste znamení zmatené a snadno ovlivnitelné. Necháte se namočit do věcí, od kterých byste měli dát raději ruce pryč a pak se brodíte ve zbytečných problémech. Obzvláště když jste emocionálně zainteresovaní, tak nevíte kam dřív skočit a zapletete se do neřešitelných situací. Na okolí působíte silně zmateně a nepořádně, jste snadno zneužitelní.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Lvi, jste znamení, které má ve všem jasno. Na okolí působíte sebevědomě. Víte vždy přesně, co chcete. A tím je vždy především úspěch a pozornost. Jste strašně žárliví, když vás někdo odstaví na vedlejší kolej, tak se rozčílíte a pak si před vámi není nikdo jist, co se stane.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Panny, jste vybíravé a hledáte sebemenší chyby. Víte, jak by se věci měly dělat a jste přesvědčené, že ostatní ne. Nesnášíte kritiku, když jste ohroženy, nebudete se držet zpátky. Často jste kruté a lidé pak litují, že vás požádali o radu.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Váhy, jste znamení, které je neustále na vážkách. Pořád si nejste jistí, co vlastně chcete. Komunikace s vámi je velmi složitá a trvá dlouho, než si rozvážíte svá rozhodnutí. I tak však není vyhráno, často měníte názory a jste nejistí.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Jestliže jste štír, berete si, co chcete a nehledíte, jestli někomu ublížíte nebo ne. V případě, že se tak stane, vůbec se tím netrápíte, ještě z toho máte radost. Spřádáte plány na pomstu a klam je vaší silnou zbraní. Ve zmatenosti kolem vás si libujete.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Střelci, jste veselí, otevření a přímí. Ve společnosti býváte oblíbenými osobami, které hovoří jasně a přehledně. Když si něco domluvíte, tak to taky dodržíte. Vnímáte lidi takové, jací jsou a jednáte s nimi bezprostředně.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Kozorozi, jste velmi panovační, tvrdohlaví a také citliví. Jestliže se vás někdo snaží ovlivňovat, se zlou se potáže. Nikomu nevěříte a požadujete vždy po všech zcela jasné a srozumitelné vysvětlení. Nesmíříte se s nejednoznačnými větami, všechno pitváte do detailu, abyste se dobrali pravdy. Někdy jste s tím až otravní. Sami také jednáte čistě a napřímo, jde vám dobře rozumět.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Vodnáři, jste vodní znamení a někdy plavete ve sděleních, která se vám ostatní snaží dát. Býváte chaotičtí a zmatení a působíte na okolí lehce nesrozumitelně. Svou veselou povahou však vyrovnáváte zmatek, takže vám to nikdo nemá za zlé.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Ryby, jste velmi empatické a citlivé a dokážete se vcítit do toho, co vám, kdo říká. Jste velmi dobří posluchači a máte také dobré vyjadřovací schopnosti. Umíte své okolí zaujmout svou veselou a vstřícnou povahou. Vaše sdělení jsou jednoduchá a přímá.  

 

Zdroje: