3 nejžárlivější znamení zvěrokruhu, která jsou často zelená závistí. Patříte mezi ně?

3 nejžárlivější znamení zvěrokruhu, která jsou často zelená závistí. Patříte mezi ně?
Občas se všichni cítíme špatně a demotivovaně, když nám něco nejde tak dobře jako ostatním. Žárlíme na jejich schopnosti, peníze, oblečení i vztahy. Někteří to však zažívají častěji než ostatní a žárlivost je pro ně téměř na denním pořádku. Jaká znamení patří mezi ta nejžárlivější?

Štír

Štíři jsou extrémně emotivní a citliví a žárlí proto i na ty nejmenší maličkosti. Problém je v tom, že příliš nevěří lidem, a tak si o nich občas dělají falešné představy a z žárlivosti je obviňují z něčeho, co ani neudělali. Přestože jsou poněkud záhadní a tajemní, své emoce neumí moc skrývat, a tak jejich závist většinou vyplave na povrch, ať se snaží, jak chtějí.

Ve vztazích je to s nimi ještě mnohem náročnější. Stačí, když se na jejich partnera někdo jen usměje a už danou osobu začnou podezřívat z něčeho nekalého. Mají totiž sklony být opravdu majetničtí, což jejich žárlivost jen prohlubuje. Snažte se jim tedy věnovat dostatek lásky a ukázat jim, že vám na nich záleží.

Rak

I když to na nich nebývá vidět, Raci jsou často žárlivostí přímo zaplavení. Umí to dobře skrývat, ale protože jsou citliví a je pro ně těžší se ostatním úplně otevřít a svěřit, většinou v sobě všechnu svou závist dusí.

Ve vztazích mají rádi bezpečí, takže když ho nemají dostatek, cítí se nejistě, a tak často začnou žárlit. Podobně jako Štíři navíc potřebují neustále ujišťovat, že je máte rádi a jsou pro vás důležití.

Lev

Lvi sice mají rádi pozornost a obdiv ostatních, ale když něco nejde tak, jak by chtěli, dokáží se s tím smířit. Mohou žárlit, když je ostatní nevnímají kvůli někomu jinému, ale mnohem horší to je s jejich vztahy. 

Jsou milujícími a oddanými partnery a možná právě proto se bojí toho, že by svou drahou polovičku mohli ztratit. Kvůli tomu mohou začít být až nesnesitelně žárliví.

Zvlášť když začnete věnovat pozornost někomu jinému nebo se dokonce odvážíte někomu něco pochválit. A to i když je jasné, že šlo jen o přátelskou konverzaci.

 

Zdroje:

Zdroj článku:
  • www.timesofindia.indiatimes.com