Horoskop na víkend 5. - 6. února: Podráždění Býci, unavení Štíři a pečující Ryby

Horoskop na víkend 5. - 6. února: Podráždění Býci, unavení Štíři a pečující Ryby
Čas o samotě, odpočinek a více prostoru pro své koníčky bude tento víkend požadovat téměř každé znamení. Jak si povedete o víkendu vy?

Beran

O víkendu budete nejspíš dohánět odpočinek. Potřebujete-li něco dokončit, soustřeďte se jen na důležité úkoly. Zbytek času můžete strávit s rodinou a přáteli v příjemné atmosféře. Tak se skvěle naladíte na nový týden. 

Býk

Na začátku víkendu můžete být trochu podráždění. Snažte se předcházet vybíjení vzteku na svém okolí. Nejlépe uděláte, když se na chvíli zavřete do svého pokoje a věnujete chvíli vlastním pocitům.

Blíženci

Buďte opatrní na nálady vašich nejbližších, tento víkend se totiž necháte snadno ovlivnit. Nabídněte své návrhy a nechte také ostatní promluvit o svých cílech. Tématem tohoto víkendu je pro vás kompromis.

Rak

Pracovní záležitosti se vám zřejmě v posledních dnech nahromadily. Udělejte vše pro to, abyste se o víkendu dostali znovu do formy. Buďte aktivní a vyzvěte přátelé na výlet někam za město. 

Lev

Nepusťte pesimismus do svých volných dnů, Lvi. Pozor na pomluvy a zraňující slova. Věřte naopak své intuici, ta dává prostor vaší kreativitě a hravosti. Pokud toužíte po změně, dejte se do toho. Do akce zapojte také své blízké.

Panna

Část víkendu pravděpodobně strávíte na gauči a to je zcela v pořádku, Panny. Pracovitému znamení jako jste vy trocha odpočinku naopak svědčí. Necháte-li si čas na relaxaci, v pondělí ráno se probudíte jako znovuzrození.

Váhy

Využijte volný čas k prozkoumání svých snů. Více prostoru potřebujete pro sebe a své koníčky. Budete-li mít nutkání zavolat kamarádce nebo jít na večírek, udělejte pravý opak. Čas jen pro sebe vás právě teď občerství více než pobyt ve společnosti.  

Štír

O víkendu šetřete svou energii, Štíři. Na prvním místě by mělo být vaše zdraví a psychická pohoda. Pokud jste měli něco naplánovaného a nejste toho schopni, netlačte na sebe a dejte si více času. 

Střelec

Nemusíte se cítit provinile, když zůstanete chvíli sami doma. Avšak výlet nebo setkání s vaším nejlepším přítelem vám zaručeně zvedne náladu. Uvolněte se a dejte prostor své kreativitě.

Kozoroh

Čas o samotě je skvělý k urovnání myšlenek. Dopřejte si ten luxus a pozvěte na rande sami sebe, Kozorozi. Udělejte si čas na chvíli o samotě, abyste si vzpomněli na to, kdo jste a čím můžete svět obohatit. 

Vodnář

Obnovte svou vnitřní rovnováhu procházkou a meditací, Vodnáři. Je dost pravděpodobné, že se ve vašem okolí objeví nějaké nedorozumění. Může jít jen o malou hádku, ale vy budete připraveni a na udičku se nechytíte.  

Ryby

Ač můžete mít pocit, že jste dnes nejchytřejší na celém světě, držte se zkrátka, milé Ryby. Vaše moralizování nikomu nepomůže. Je tak snadné překročit hranicí od soucitu k ovlivňování a podporovat tak druhého v jeho závislosti na názoru druhých. 

 

Zdroje: