Co nám zvěstují andělé pro měsíc březen

Co nám zvěstují andělé pro měsíc březen
Od pradávna provázejí lidstvo neviditelní pomocníci – andělé. Jejich existence sice vědecky prokázána nebyla, ale něco pravdy na tom být může. Andělskou přítomnost mnozí z nás vnímají v myšlenkách nebo v pocitech. Vždyť andělé nám přináší inspiraci, moudrost, nadhled a dodávají sílu v dobách, kdy se nám příliš nedaří.

Andělé jako poslové mezi lidmi a Bohem

Andělé k nám prostě patří. Byli tu už před naším narozením, provází nás celým životem a dost možná ještě déle. Chrání nás, vedou a milují. To vše ale pouze v případě, že jsme k jejich vedení vnímaví. Dávají nám různá znamení, zprostředkovávají zvláštní vnitřní pocity a někdy nám i vnuknou varovné myšlenky. Na druhé straně plně respektují naši svobodnou vůli a je jen na nás lidech, zda chceme jejich pomoci využít. Mnozí se na ně obracejí až v dobách, kdy si sami nevědí s něčím rady nebo mají strach.

Vedle strážných andělů tu jsou i andělé vyššího řádu, archandělé. Každý z nich má svou „specializaci“ a je přidělen jednomu znamení zvěrokruhu. Každý tedy máme svého anděla strážného.

Jaké vzkazy nám zasílají andělé pro měsíc březen?

Najděte si své znamení podle data narození a dozvíte se nejen, který archanděl je „ten váš“, ale i to, co vám vzkazuje na nejbližší období.

Archanděl Ariel – znamení Berana (21. 3. až 20. 4.)

Měsíc březen bude ideálním měsícem pro vztahy stávající i nové. Kdo hledá lásku, ten ji najde. Komu to ve stávajícím vztahu tzv. „jiskří“, nemusí se bát. Konec měsíce všechny šrámy zhojí. Rozchody se konat nebudou a láska vás bude provázet celým březnem. Jen si, horkokrevní Berani, dávejte pozor na zdravotní problémy a určitě je nepodceňujte. Ubývající měsíc totiž oslabí na nějaký čas vaši imunitu.

Archanděl Chamuel – znamení Býka (21. 4. až 20. 5.)

Vaše vztahy, rozvážní Býci, jsou a nějaký čas ještě budou, jako na houpačce. Najděte proto v sobě vnitřní sílu a zapracujte na nich, než vám proplují mezi prsty! Udělejte to vy a udělejte to hned! Nečekejte, až se o to postará váš protějšek. Zvolněte pracovní tempo nebo si vezměte pár dní volna a překvapte svou lásku třeba víkendem stráveným bez dětí.

Archanděl Zadkiel – znamení Blíženců (21. 5. až 20. 6.)

Ať chcete, nebo ne, Blíženci jsou párovým znamením, které osamotě velmi trpí. Nestálost a přelétavost by se vám proto nemusela vyplatit. Taky si dávejte pozor na oslavy a mejdany, jež by vás z vaší cesty mohly lehce svést. Zakolísání se může projevit jak v rovině milostné, tak i pracovní. Pozor na to!

Archanděl Gabriel – znamení Raka (21. 6. až 22. 7.)

Rak je znamení silně ovlivňované fázemi Měsíce. Zkraje března, s nastávajícím novoluním, mají Raci mimořádnou příležitost dosáhnout svých vytoužených cílů. Využijte tohoto období a splňte si své sny. Ale každá mince má dvě strany. Začátkem března bude vaše imunita oslabená tak, že vás skolí každý bacil. Nepodceňujte příznaky nemoci a raději navštivte lékaře.

Archanděl Raziel – znamení Lva (23. 7. až 22. 8.)

Lvi jsou vedeni Sluncem. Jako statní a sebevědomí jedinci se rádi vymykají davu. Zdravá sebedůvěra je bude provázet i celým březnem. Proto si, milí lvi, klidně klaďte i zdánlivě nedosažitelné cíle. Sílu na ně máte. Dvě úskalí se u vás přece jen ale vyskytnout mohou. Je to nevěra a špatná investice. Než se do něčeho podobného po hlavě vrhnete, zvažte všechna rizika. Není všechno zlato, co se třpytí!

Archanděl Metatron – znamení Panny (23. 8. až 22. 9.)

Panny mají za sebou náročný start nového roku a ten jim vyčerpal dost sil. Počátek března ještě nebude úplně klidný, ale situace se postupně srovná, a to jak v osobní, tak i v pracovní sféře. Nezapomínejte ale dbát na pravidelný přísun vitamínů a přiměřenou fyzičku, neboť ke konci března budete ohroženi nějakou respirační nemocí. Můžete preventivně zkusit i saunu, ale pouze v případě, že vám v tom nebrání jiné zdravotní potíže (např. vysoký krevní tlak).

Archanděl Jofiel – znamení Vah (23. 9. až 23. 10.)

Pro vás, milé Váhy, konečně začíná měsíc razantních změn. Odhoďte zábrany a jděte za svými sny. Už si nenechávejte od druhých nic líbit. Pokud se cítíte v právu, nikomu neustupujte! Pracujte na své fyzické kondici, která jde ruku v ruce s psychikou. A psychiku můžete podpořit tím, že si po dlouhé době tzv. „vyrazíte z kopýtka“. Na nezadané Váhy čeká nová láska.

Archanděl Jeremiel – znamení Štíra (24. 10. až 22. 11.)

Štíři mají před sebou klidný měsíc bez mimořádných výkyvů. Nečekají vás žádné prohry, ani nemilé události, ba dokonce po vás nikdo nebude chtít žádná životní rozhodnutí. Je před vámi úspěch v práci, lásce i ve sportu a vůbec jedno z nejpříjemnějších období tohoto roku. Užijte si ho dostatečně!

Archanděl Raguel – znamení Střelce (23.11. až 21.12.)

Střelci už pěkných pár měsíců prožívají období klidu, a přestože patří k ohnivým znamením, pohodový život budou prožívat i v měsíci březnu. Ti z vás, kteří vytrvali u svých novoročních předsevzetí sportovat a trošku zhubnout, teď sklízí své první ovoce. Cítíte se lépe fyzicky i psychicky a ostatní se k vám mohou přidat, neboť hvězdy jsou vám dlouhodobě příznivě nakloněny. Také je vhodný čas, říct vaší lásce, jak moc vám na ní záleží!

Archanděl Azrael  - znamení Kozoroha (22.12. až 20.1.)

Hlídejte si zdravíčko a snový začátek roku bude pokračovat i v jeho druhé dekádě. Máte úspěch v osobním i pracovním životě a tato pohoda vám vlévá novou krev do žil. Ačkoliv oproti lednu a únoru, kdy vám přálo štěstí i v oblasti investování peněz, v březnu už žádný hazard nezkoušejte. Teď už by se vám to nevyplatilo! S financemi opatrně!

Archanděl Uriel – znamení Vodnáře (21.1. až 20.2.)

Vodnáři mají za sebou náročný únor a před sebou poklidný březen, jenž je zbaví nahromaděného stresu. Urovnají se partnerské vztahy a vše bude dále plynout tak, jak má. Můžete se radovat, neboť nejproblematičtější období tohoto roku máte za sebou. Je čas vyrazit za zábavou nebo vyjet s partnerem na wellness víkend.

Archanděl Sandalfon – znamení Ryby (21.2. až 20.3.)

Ani vy, naše nekonfliktní Ryby, se v březnu nemusíte bát žádných stresových situací. Čeká vás měsíc, kterým můžete proplouvat bez velkých potíží. Pohoda bude panovat doma i na pracovišti. Jediným úskalí je jarní chřipkové období, proto posilujte imunitu sportem, bylinkami a vitamíny. Pokud to podceníte, strávíte část března v posteli.
 

 

Zdroje: