Jaká znamení zvěrokruhu jsou doopravdy neoblíbená? Patří mezi ně i to vaše?

Jaká znamení zvěrokruhu jsou doopravdy neoblíbená? Patří mezi ně i to vaše?
Každý má své stinné a světlé stránky, některé vlastnosti jsou však hodnoceny hůře než jiné. Znáte ty své typické záporné vlastnosti pro vaše znamení zvěrokruhu? Pokud ne, dávejte pozor a přečtěte si, proč právě vaše znamení ostatní lidé nemusí.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

O Beranech se říká, že jsou tvrdohlaví a netrpěliví a opravdu je tomu tak. Často se jako Beran postavíte na hlavu a buď budou věci po vašem, nebo nebudou vůbec. Lidé se vám kvůli této vlastnosti mohou vyhýbat, a tak popřemýšlejte nad tím, zda není načase na tomto nešvaru zapracovat. 

Býk (21. 4. - 21. 5.)

S tvrdohlavostí na tom nejsou Býci o moc lépe než Berani. Jako lidé narození ve znamení Býka býváte plni předsudků, špetka tolerance vám nejspíš také chybí. Možná si to příliš neuvědomujete, ale typickou stinnou stránkou Býka je i shromažďování nepotřebných věcí. 

Blíženci (22. 5. - 21. 6.)

Povrchnost – to je vaše stinná stránka, pro kterou jste u ostatních neoblíbení. Jít do hloubky vám zkrátka moc nejde. A nejen to. Lidi ve vašem okolí také štve, že nedokážete uznat svou vlastní chybu a neustále viníte okolí. V partnerském životě vám chybí zase schopnost někomu se zavázat a oddat se mu.

Rak (22. 6. - 22. 7.)

Raci jsou mistři manipulace. Jejich okolí to však nemusí vůbec zjistit, že s nimi manipulujete, avšak jakmile to zjistí, buďte si jisti, že líbit se jim to nebude. Jako Raci také často okolí citově vydíráte. Myslíte, že děláte tolik potřebných věcí pro okolí, ve skutečnosti je ale děláte pro svůj dobrý pocit.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Jako člověk narozený ve znamení Lva je vaší největší stinnou stránkou egoismus. Milujete pozornost, milujete mluvit sami o sobě a ostatní nepustit ke slovu, což se vašemu okolí pochopitelně nelíbí. Ostatní také může dráždit vaše extravagantnost. Je však jen na vás, zda se těchto vlastností chcete vzdát.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Panny mívají pocit, že ví všechno nejlépe a ostatní mají tendence o jejich rádoby správných názorech přesvědčovat. Pokud jste v tomto znamení narozeni, pravděpodobně velmi dbáte na detaily, až velmi otravným způsobem. Vaše okolí také štve vaše neustálá kritika a neschopnost odpouštět.

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Ach, Váhy, vy a vaše nerozhodnost. Přivádíte tím ostatní přímo k šílenství. Také se o vás často říká, že jste zbabělci, se všemi chcete být za dobře a nedokážete jít s ostatními do konfliktu. To může bránit v řešení problémů. Jste nesamostatní a na ostatních přímo visíte.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Štírům chybí tolerance a soucit. Nedokážete se vcítit do ostatních lidí a rádi kritizujete. Sami ale býváte dost často nespokojeni, vše musíte mít pod kontrolou. Lidé okolo vás mají pocit, že se vám nikdy nemohou zavděčit. 

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Zraňovat svou upřímností druhé, to pro Střelce není žádný problém. Často můžete působit dosti arogantně, lidé si všímají vaší zahleděnosti do sebe sama. Zapracujte na své pokoře. Slibem nezarmoutíš, tím se jako Střelec řídíte, málokdy je ale splníte.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Kozorozi jsou manipulátoři a kontroloři. Všichni a vše se musí podřizovat jejich hodnotám a názorům. Chováte se vůči ostatním velmi povýšeně a takové chování pochopitelně ostatní rádi nemají. Nikdo pro vás není dost dobrý a na tom je třeba zapracovat!

Kozorozi jsou manipulátoři a kontroloři, Zdroj: Elnur / Shutterstock

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Nepřizpůsobivost, to je oč u Vodnářů běží. Neustále musíte být něčím jiní, normálnost je pro vás sprosté slovo. Velmi často také kážete vodu a pijete víno, ostatní by vás bez váhání mohli označit za pokrytce. Sami moralizujete chování ostatních, na vlastní ale nehledíte.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Plavete na obláčku a nejste schopni uchopit realitu. Ostatní se na vás tak nemohou spolehnout, což může být velmi frustrující. Vzdávat věci je pro vás také typické, na což se váže neustálá potřeba být v očích ostatních obětí a mučedníkem. Přestaňte s tím a vezměte svůj život do svých rukou.

 

Zdroje: